Rakkaustarinat

 • Minnuli-70, 32 v nainen
 • Etsi naista

Minnuli-70

Löysin ihanan naisen vaimokseni ja sielun kumppanikseni pitkien etsintöjen jälkeen juuri Deitti.netistä. Elämä muuttui hetkessä ja tätä ihanaa rakkautta on kestänyt nyt yli kaksi vuotta. Parisuhteemme rekisteröitiin hiljattain. Kiitos City!!!


 • Kesä 2001, 27 v nainen
 • Etsi miestä

Kesä 2001

Lähetin deitti.net:iin ilmoituksen, jonka kautta tapasin elämäni miehen. Outoahan se oli tavata sokkona, pelkän kirjoittelun + yhden puhelinkeskustelun perusteella. Mutta sen jälkeen kun hänet tapasin, muuttui koko elämä. Ja kaikki oli kiinni yhdestä ilmoitukesta! MAHTAVAA!!!


 • Love, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Love

Sen pidemmittä selittelyittä, jätin deitti ilmotuksen ja Hän huomasi sen, vaihdoimme muutaman meilin, sitten tapasimme siiderillä... molemmat vähän ujostellen ja varuillaan. Seuraavana iltana eka tapaamisesta menin hänen luokseen katsomaan elokuvaa ja sillä tiellä olen edelleen. Seurusteltu ollaan 10kk ja asuttu yhdessä tammikuusta asti. Ja kyl tää on tässä, ei tartte enää koskaan jättää ilmoa deittiin, tän miehen kans vietän loppu elämäni :)


 • Jalokala, 56 v mies
 • Etsi naista

Jalokala

Deittinetissä YXI IHANA NAINEN halusi saada kirjeystävän... Vastasin ja nyt on aina oltu yhdessä kun se on mahdollista ollut....ja yhdessäolo on tosi kiihkeää hyvänä oloa suloisin kokovartalosuudelmin ja hmm... KIITOS deitti.netille...


 • Hannuliini, 22 v nainen
 • Etsi miestä

Hannuliini

Löysitkö seuraa deitti.netistä? Vastaan tähän, että kyllä löysin! Juuri kyseiseltä palstalta satuin löytämään Elämäni miehen, jonka kanssa olen jo yhteistä taivaltani tarponut 3 vuotta! Ja toivottavasti jaksamme taivaltaa tätä polkua yhdessä jälleen 3 seuraavaakin vuotta! Sitä ainakin toivon. Lyhyesti ja ytimekkäästi kerrottuna koko juttu on ollut kuin ote jostain prinsessa-sadusta! Unelmien "prinssi" tuli ja valtasi sydämeni ja sille tielle sitten jäin.:-) Lopuksi kerrottakoot kaikille, että Rakkaus on vaarallinen tauti. Siitä voi jäädä silmät ja suu auki!:-)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
 • Omppu, 24 v nainen
 • Etsi miestä

Omppu

Löysin täydellisen miehen itselleni deitti.netin kautta toukokuussa 1997. Ilmoitukseni ensimmäisessä lauseessa kysyin "Oletko sinä juuri se jota olen odottanut koko elämäni ajan?". Sain sähköpostilaatikkoni tukkoon heti kun ilmoitus tuli esille nettiin. Satojen vastanneiden joukosta valikoin 10 kivalta tuntunutta tyyppiä joiden kanssa jatkoin sähköpostittelua. Yksi oli kuitenkin ylitse muiden. Kirjoittelimme sähköposteja, juttelimme chatissa ja lopulta puhuimme myös puhelimessa. En tiennyt yhtään miltä hän näytti tai kuka hän todellisuudessa oli. 8 päivää myöhemmin siitä kun olin laittanut ilmoituksen deitti.nettiin tapasimme omalla kotipihallani ja olin välittömästi rakastunut. Minä olin vasta 17-vuotias ja hän pari vuotta minua vanhempi. Kyseessä oli molempien ensimmäinen suhde eikä kumpikaan vielä siinä vaiheessa osannut odottaa, että tulevaisuudessa olisimme ikuisesti yhdessä. Varsinainen seurustelu alkoi vasta kuukauden jälkeen ensitapaamisesta. Olimme ensin vain hyviä ystäviä ja kulutimme aikaa yhteisten harrastusten parissa. Lopulta päädyimme laivalla pienessä humalassa hytin hämärissä tunnustamaan todelliset tunteemme. Sen jälkeen olemme olleet tiiviisti yhdessä jo 6 vuotta eikä rakkaus ole koskaan ollut katkolla. Viikko on ollut pisin aika jonka olemme fyysisesti olleet erossa toisistamme. Viimeiset 3 vuotta olemme tehneet töitä samassa työpaikassa, joten olemme nykyään 24h yhdessä. Vuonna 2000 vastasin myöntävästi kosintaan ja hääkellot soivat parin vuoden päästä. Olemme ikuisesti kiitollisia deitti.netille siitä, että me kaksi kohtasimme toisemme. Ilman deitti.net palvelua meidän suuri rakkaustarina ei olisi koskaan alkanut.


 • Dogster, 40 v mies
 • Etsi naista

Dogster

Enpä arvannut, että maailmassa voi täydellistä kumppania ollakaan. Mutta Deitti.Netin kautta sellainen kuitenkin löytyi. "Alkuhuumaa" on nyt kestänyt pari vuotta eikä loppua näy.


 • Tui, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Tui

Lähetin deitti-ilmoituksen ja sain useita ei niin toivottuja vastauksia. Lopulta olin menettää toivoni koko ilmoituksen suhteen, kun sähköpostiini ilmestyi vielä yksi uusi viesti, joka vei minut mennessään. Rakastuin tuohon mieheen, vaikkemme olleet vielä tavanneetkaan. Hänen kanssaan oli helppo kirjoitella kaikista asioista, niin arkisista kuin romanttisistakin. Lopulta tapasimme lähes kuukauden sähköpostituttavuuden jälkeen. Sille tielle olen jo kolmeksi vuodeksi jäänyt. Kihloissa olemme olleet pian 1,5 vuotta ja asuneet tuon saman ajan yhdessä. Ilman deitti.nettiä olisin ehkä vieläkin yksin.


 • Rapuneito, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Rapuneito

Jätin ilmoituksen deitti.nettiin ihan muuten vaan.. ajattelin etten vastausta kumminkaan saisi, koska koskaan aikaisemmin ei ole vastauksia sadellut. Mutta tulihan niitä jokunen ja siellä oli sitten yksi vastaus ylitse muiden joka kolahti. Mailailtiin jokunen aika ja sitten päätimme vain tavata, vaikka kumpikin ollaan todella ujoja ja hiljaisia persoonia.. Mutta ensitapaamisesta asti tiesi että se on varmaankin menoa sitten.. nyt ollaan kolmisen kuukautta seurusteltu ja ollaan kumpikin todella onnellisia. Kiitos rakkaalleni kun just silloin satuit lukemaan ilmoituksia ja vastasit just mulle!! :) On tästä palstasta sentäs jotain hyötyä...


 • Enkeli, 25 v nainen
 • Etsi miestä

Enkeli

Eräänä päivänä istuin kirjastossa koneen ääressä ja luin sähköpostiani. Osa viesteistä oli sitä samaa roskaa jota aina oli tullut mutta yksi viesti oli yli muiden. Vastasin siihen. Henkilö toisessa päässä soitti minulle pian sen jälkeen. Hänellä oli miellyttävä ääni. Sovimme treffit ja menin häntä tapaamaan. Se oli hänen puoleltaan rakkautta ensi silmäyksellä. Minä olin epävarma. Mutta pian huomasin olevani rakastunut. Nyt olemme nähneet usein ja viettäneet ihania hetkiä yhdessä. Sormessani kihlasormus jo kiiltelee. Olen onnellinen!


 • MpManiac, 33 v mies
 • Etsi naista

MpManiac

Ilmoitin itse deitissä. Siitä sitten treffit. Nyt asutaan yhdessä, yhteisessä asunnossa. Syksyllä olisi häät tiedossa. Ikäeroakin löytyy n. 10v (minä vanhempi), mutta se ei tahtia haittaa. Toimii!


 • Mariska, 18 v nainen
 • Etsi miestä

Mariska

Löysimme toisemme deittinetin kautta. Nyt yhteiseloa takana 6kk ja kihlasormukset sormissa.


 • Mussu, 23 v nainen
 • Etsi miestä

Mussu

Löysin 1,5 vuotta sitten oman "soulmaten" Deitti.netistä. Hauskinta on, että kaverin kanssa lyötiin vetoa kumpi saa vedetyksi eniten vastauksia omaan ilmoitukseensa. Ehtona oli, että kenenkään ilmoitukseen ei saa vastata. No vastauksia ropisi olan takaa ja piru vei pikkusormen, eli hävisin vedon sillä, että vastasin pariin parhaimmaksi kokemaani vastaukseen ja presto sieltähän se prince charming löytyi.


 • Sunshine, 19 v nainen
 • Etsi miestä

Sunshine

Jätin vuosi sitten vappuaattona ilmoituksen deittinettiin. En odottanut löytäväni mitään ihmeellistä, mutta sinkkuna en voinut hävitäkään mitään. Vastauksia tuli paljon, ja niiden lukeminen tuotti ainakin suurta hupia. Kerkesin käydä kaksilla epätoivoisilla treffeillä, joiden takia menetin lopullisesti uskoni deittinettiä kohtaan. Mutta kolmas kerta toden sanoo. En meinannut saada yhtään sanaa suustani, koska katselin vaan edessäni olevaa hyvännäköistä miestä. Ulkonäköön ihastuminen syveni rakkaudeksi. Sovimme pelottavan hyvin yhteen ja ensitapaamisestamme on nyt kulunut vuosi. Hyvän onneni takia paras ystävänikin laittoi ilmoituksen deittinettiin ja tapasi nykyisen poikaystävänsä. Olemme molemmat niin onnellisia, ettemme keksi mitään syytä olla etsimättä seuraa deittinetistä.


 • Onnellinen, 24 v nainen
 • Etsi miestä

Onnellinen

Minä vastain kaksi vuotta sitten erääseen ilmoitukseen Deitti.netissä. Vaihdomme päivittäin sähköposteja parin viikon ajan kunnes sitten kesäkuun ihanana ja sateisena lauantaina tapasimme. Olimme sopineet treffit Tennispalatsin aulaan ja jo kun astuin sisään tiesin että siinnä hän on vaikka vieressä seisoi odottelemassa useampikin mies. Juttu luisti hyvin ja kun illalla lähdin kotiin tiesin, että hän se on. Hyvä ystäväni nauroi kun seuraavana päivänä kerroin, että se Oikea löytyi. Ei kukaan netistä mitään löydä, nauroi hän. Epäileviä kommentteja löytyi muualtakin ja itsekiin aloin pohtia, että olenko ihan toissani. Mutta sydäntä ei voi kietää enkä lopulta halunnutkaan. Tunteemme olivat molemmin puoliset. Kaksi kuukautta tapailimme ahkerasti ja juttelimme asioista joista en voinut aikaisemmin kuvitellakaan puhuvani miehen kanssa. Jaoimme kaikki ajatukset ja mietteet. Hiljalleen kasvoimme yhteen ja sen huomasivat muutkin. Muutimme yhteen syyskuussa vailla epäilyksen häivääkään. Kuinka olisin voinut epäillä tai pelätä kun vierelläni oli jotain niin ihanaa? Marraskuussa hän kosi vienossa lumisateessa ja vastasin hetkeäkään miettimättä, kyllä. Kihlaus tapahtui monien mielestä liian pian. Olimme liian nopeita, eihän elämä mihinkään katoa vaikka odottaisimme. Ei kai katoa, mutta mitä sitä selvää asiaa miettimään? Tunsimme ja toimimme voimakkaasti, ei ollut tarvetta peitellä, salailla tai odotella. Kesäkuussa ostimme ison asunnon ja kirjoimimme alle yhteisen asuntolainan moneksi moneksi vuodeksi, jälleen lainkaan pelkäämättä. Helmikuussa sitten sanoimme Tahdon kaikkien ystävien ja sukulaisten kuuleen. Pappi sanoi, että rakkaus ei ole vain tunnetila vaan se on myös tahdon asia ja me yhdymme siihen. Ei riittänyt että vain tunsimme jotain niin suurta, piti myös haluta rakastaa juuri tätä ihmistä. Ja me halusimme, haluamme yhä. Joka päivä enemmän ja enemmän. Kukaan ei enää epäile. Meitä pidetään nykyään ihanneparina. Olemme toistemme puolikkaat, kokonaiset yhdessä. Olemme onnellisia, hävyttömän onnellisia. Mutta emme me ole mikään ihme pari, olemme vain me. Kaksi ihmistä jotka vielä kuukausi ennen tapaamistaan olivat niin pettyneitä vastakkaiseen sukupuoleen, niin haavoittuneita valheista ja toteutumattomista unelmista että vannoivat että elävät sinkkuna ainiaan. Se lupaus jäi lunastamatta. Ehkä ne kaikki aiemmat surut ja murheet valmistivat tähän, rakkauteen joka tuntuu välillä kipuna sydämessä. Miksi kinata ja tuhlta aikaa turhiin pikku juttuihin kun senkin ajan voi käyttää paremmin. Toista rakastaen. Koskaan ei tiedä milloin yhteinen aika päättyy. Sen soisi kestävän ikuisesti, mutta kaikki loppuu aikanaan. Mutta niin kauan kuin meillä on toisemme, meillä on kaikki mitä tarvitsemme.


 • Poika varjoisilta kujilta, 34 v mies
 • Etsi naista

Poika varjoisilta kujilta

Iloisesti on deitti.net siivitänyt elämääni, sillä löysin oman kullan, juuri täältä deitti.netistä viimesyksynä ja yhteiselo jatkuu mukavasati. Rakkautta kaikille Teille! Kiitokset! Deitti.netille. Poika varjoisilta kujilta...


 • California, 24 v nainen
 • Etsi miestä

California

Elämäni ensimmäinen deitti-ilmoitus tuotti kasan vastauksia ja joukosta löytyi todellinen helmi, vaikka hänen vastauksessaan oli ainoastaan vaivaiset kolme riviä. Kohtalon sanelemaa vai mitä, mutta jutut luisti loistavasti, kun tapasimme. Luulin aikaisemmin, että minua ei enää seksin suhteen yllätetä, mutta tämä muutamia vuosia nuorempi mies räjäytti pankin, elämäni paras seksikumppani!


 • Onnen saanut, 34 v nainen
 • Etsi miestä

Onnen saanut

Löysin rakkaani chatista :) matka eroa on 300km mutta se kestää kun luottaa, tunsimme heti yhteenkuuluvuuden toisiamme kohtaan ja nyt olemme kihloissa ja pian muutan hänen luokseen :) yhtä hyvin voi täältäkin sen oikean löytää, ehkä paremmin netin kautta koska monikaan ei liiku ravintoloissa eikä matkaile, niin netti on oiva tapa löytää pari :)


 • Vemmelsääri, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Vemmelsääri

Tapasimme reilut 2 vuotta sitten. Hänelle sokkotreffit olivat ensimmäiset, minulle ties kuinka monennet ja vieläpä kolmannet peräkkäisinä iltoina. Toivo oli lähes mennyt. Treffit kestivätkin yön yli, seuraavat 5 päivää. 5 vkn jälkeen sovittiin yhteenmuutosta ja 3kk tapaamisesta muutin hänen luokseen. Olemme saatanallisen onnellisia ja yhdessä pysytään taatusti aina.


 • Kevin65, 37 v mies
 • Etsi naista

Kevin65

Rakkaus voi olla joskus kivuliasta ja joskus sitä ei voi saada vaikka niin kovasti tahtoisi. Minulle kävi niin. Kaikki alkoi ilmoitukseen vastaamalla noin 2 kuukautta sitten. Olen varattu ja vastasin ilmoitukseen josta sain käsityksen että kysymyksessä on satunnainen seuran hakija. Sainkin naiselta vastauksen, aloimme kirjoitella ja muutaman päivän päästä sähköpostissani oli puhelinnumero saatteella tahdon kuulla äänesi. Soitin, esittelin itseni, täällä on Kevin ja siitä se lähti. Ensimmäinen tapaaminen kahvilassa jännitti, millainen nainen sieltä tuleekaan. Puhelimessa oli jo saanut kuvan mitä ihastuttavimmasta naisesta. Kun nainen saapui autolla, tiesin heti nähdessäni että tästä seuraa jotain muutakin kuin vain kahvihetki kahden. Juttelimme ensimmäisellä kerran vain muutaman tunnin ja hän saattoi minut autolle. Ensimmäiset suudelmat vaihdettiin ja molemmilla silmät loisti kuin tähdet taivaalla. Yhteydenpito tiivistyi ja minulla oli töiden ja harrastusten suhteen mahdollisuus tapailla, vaikka "varattu" olinkin naistani melkein joka päivä. Ajoimme autolla kevättalvella meren jäälle, pysähdyimme ja hellimme toisiamme toisella näkemiskerralla. Sen jälkeen ei rajoituksia ollutkaan vaan suhde tiivistyi entisestään, rakastelimme kuin viimeistä päivää, parempaa erotiikkaa en ollut kokenutkaan ja lopulta rakastuimme kuin aikaa vasta oli kulunut muutama viikko. Rakastuminen, millaista en koskaan ole samalla tavalla kokenut oli totta. Alkoi mieletön kaipuu toisen luoksesi. Itse ehkä pääsin helpommalla, olihan olemassa koti, perhe ja lapset, joista lapset ne rakkaimmat. Vaimo toki tavallaan hyvä, mutta ystävänä. Naiseni, joutui olemaan yksin lapsiensa kanssa. Eron hetket tapaamisten välillä alkoi rassaamaan naistani entistä enemmän. Harrastukseni päättymisen vuoksi tapaamisia oli vaikeampi järjestää ja kun tuli pääsiäinen ja vappu pitkinen pyhineen, tippui rakkaani entistä syvemmälle kaipuussa minuun. Ehdimme kuitenkin tehdä ennen pyhiä yhteisen Tukholman risteilyn. Vein rakkaani kirkkoon, paikkaan josta tiesin hänen pitävän ja tunnustin tunteeni ties monennenko kerran. Ongelmana vain edelleen oli se että olin varattu. Mutta päätös siitä että haluan rakkaani oli syntynyt aikaisemmin. Olin antanut lupauksen että hän on saava minut jos antaa aikaa minulle ja itselleen katsoa että rakkaus on todellinen myös ensihuuman väistyessä. Olin luvannut ottavani hänet, mikäli hän jaksaa "seurustella" kanssasi seuraavaan kevääseen. Halusin saada ajan jotta molemmat olisivat voineet olla varmoja tunteidensa syvyydestä. En vain saanut sitä aikaa. Kaikki kesti noin kaksi kuukautta. Rakkaani vajosi jokaisena eron hetkenä syvälle ikävässään ja nousu sieltä takaisin oli rankkaan. Vaikka edelleen päivittäin sainkin aikaa, ei se antamani aika kantanut seuraavaan tapaamiseen. Eilen sovimme, että kaikkeen tulee nyt tauko ja katsomme kesän jälkeen uudelleen kun lomat on pidetty. Olen surullinen, kaipaan rakastani, ikävöin niin suunnattomasti, enkä voi ottaa häneen yhteyttä, koska sovimme niin. Jos jossain olisi voima tai mahdollisuus saada hänet, sen tekisin, mutta silti, en olisi valmis muuttamaan elämääni perusteellisesti 2 kuukauden seurustelun perusteella. Ainoa asia, mistä rakkaani kanssa olemme olleet eri mieltä. Nyt kuitenkin rakkaani on mennyt pois. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan, en tiedä. Tiedän vain että sattuu niin hemmetisti ja kaipaan häntä aivan mielettömästi. Elokuuhun on pitkä aika, mitä sitten tapahtuu, saanko rakastani koskaan, mitä elämä tuokaan tullessaan. Kaikki on avointa. On vain kesä edessä, ilman häntä. On koti, on perhe, on lapset, mutta rakkaus, se mikä sydämessäni asuu huutaa epätoivoissaan. Sinä joka jaksoit lukea tänne saakka. Muista, mikäli haet tätä kautta seuraa itsellesi, kevyesti, satunnaisesti tai miten muuten hyvänsä, voi käydäkin niin että löydät vaikka elämäsi rakkauden. Tunne ja tunteet ovat ihmismielessä sellaisia, että ne ajavat tietyssä tilanteessa järjen ohitse. Näin kävi minulle. Jos sinä rakkaani luet tämän ja tunnistat itsesi. Pyydän, mieti edelleen, onko pyyntöni sinua kohtaan todellakin liikaa vaadittu.