Rakkaustarinat

 • wild-lion, 21 v nainen
 • Etsi miestä

wild-lion

juu tapasin nykyisen rakkauteni kohteen deitti.netin avulla.
Nyt myöhemmin vaikka ollaan jo tunnettu toisemme tokalta luokalta asti.


 • Ronja, 23 v nainen
 • Etsi miestä

Ronja

Olen 23- vuotias opiskelijatyttö, jonka viimeinen pidempi suhde kariutui viime lokakuussa avoeroon 2. yhteisen vuoden jälkeen.

Laitoin leikkimielellä, mutta silti tositarkoituksella oman ilmoituksen deitti.nettiin joulukuussa -> ja sain lähes yli 50 vastausta eri-ikäisiltä ja tyyppisiltä miehiltä netistä.
Oli siis varaa valita... :D

Mailailin, tekstailin ja jopa aikanaan soittelin ja treffailin pidemmän aikaa parin kivan tyypin kanssa, mutta oman kultani löysin samoilta sivuilta vasta tänä vappuna.

Oman mieheni oli myös jättänyt mukavan ja rehellisen esittelyn itsestään deitti.nettiin ja en millään malttanut olla vastaamatta siihen. Tunne taisi olla alusta asti molemmin puolinen, vaikka matkaa kaupunkien välillä on noin 300 km.

Parin viikon innokkaan meilailun jälkeen lähdin käymään sen luona. Omat kaverit ja tuttavat olivat hieman huolissaan siitä, kannattako noin vaan seikkailla vieraassa kaupungissa ja tuntemattomien ihmisten kanssa...

Meillä oli kuitenkin alusta asti tosi hauskaa:Mies tuli asemalle vastaan ja leppoisan automatkan jälkeen kävimme saunassa, laitoimme ruokaa ja lopulta nukahdin (parin scifileffan jälkeen)lopulta sohvalle sen syliin. Seuraava päivä oli vieläkin loistavampi; heräsin sen vierestä ja daida daida dai.... (=niin harrastimme seksiä pitkään hartaasti ja - joka paikassa)

Tätä tekstiä kirjoitellessani pakkailen tavaroitani kasaan toista ja pidempiaikaista reissua varten... ja tietysti saman miehen luo ;P. Olemme nyt tunteneet toisemme jo yli kuukauden ja tän reissun tarkoituksena on esitellä mut sen kavereille ja sukulaisille.

Joka tapauksessa olemme nyt tosi onnellisia yhdessä ja aivan kaihoisan onnettomia erillään. Saan kouluni päätökseen ensi vuonna, joten nämä matkaongelmat tulee helpottumaan ajan myötä.

Jatkan juttua sitten kun olemme menneet kihloihin, saaneet parit kaksoset jne. :) Ja tietysti lopuksi - ilman deitti.nettiä emme olisi varmasti ikinä tavanneet toisiamme, vaikka niin yllättävän samanlaisia olemmekin!

Aurinkoisin kesäterkuin Ronja R.


 • Mies, 22 v mies
 • Etsi naista

Mies

Laitoin ilmoituksen deitti.net:iin. Löysin mukavan tytön ja tapasimme noin kuukauden sähköpostittelun jälkeen. Aluksi homma meinasi jäädä pariin kahvilareissuun, mutta kesän lopulla huomasimme olevamme täysin rakastuneita.
Tästä on kulunut yli kaksi vuotta ja rakastamme toisiamme edelleen.


 • Marjatta, 48 v nainen
 • Etsi miestä

Marjatta

Löysin Deittinetin kautta aivan ihanan ja kunnollisen miehen, jonka kanssa ollaan pidetty nyt yhtä yli puoli vuotta. Rohkeasti vain seuraa etsimään - netissä pyörivät ne samat ihmiset kuin kaduillakin - eli kunnollisiakin löytyy!


 • pippurilikka, 22 v nainen
 • Etsi miestä

pippurilikka

Laitoin täysin vitsillä ilmon deitti nettiin ja ajattelin etten vastaa kenellekkään. Kuitenkin vastasin parille ja lopulta kirjoittelin tämän yhden miehen kanssa yhä enemmän. Tavattiin vappupäivänä (2001), kuukauden tiiviin yhdessä vietetyn ajan jälkeen lähdin jälleen Irlantiin kesäksi. Koko kesän ajan oltiin kiinteästi yhteydessä. Takaisin palattuani jatkoimme seurustelua ja viime joulukuussa mentiin kihloihin, meidän yhteisenä syntymäpäivänä. Nyt ihmetellään yhdessä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.....

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
 • Moko, 23 v mies
 • Etsi naista

Moko

Niin no en oo koskaan jaksanut kovin pitkiä tarinoita kirjoittaa, mutta voin lyhesti kertoa mitä minulle kävi. Eli Näin ilmoituksen ja vastasin siihen kovin lyhesti, mutta sain vastineen siihen ja numeron kera. Näin näimme heti sueraavana päivänä ja viikon jälkeen jo siirryin asumaan Luruni luo. Kohta tapaamisestamme on kulunut 2 vuotta ja olemme kihloissa ja 2004 kesällä olisi tarkoitus mennä naimisiin. Se on lyheysti kerrottuna.


 • Theonlyone, 18 v nainen
 • Etsi miestä

Theonlyone

Mun tarina olis sit tällänen: olin tossa nuorempana tosi ujo enkä sit oikeen kunnolla ollut seurustellutkaan. Ja kerran sit (olin 16v) näitä deitin ilmotuksia selailin ja vastailin sit yhteen ilmotukseen ja se sitten lopulta johti seurusteluun. Juttua kesti noin kolme kuukautta, että ei aivan "vuosisadan rakkaustarina", mutta se oli onnellista aikaa ja antoi kummasti varmuutta vastakkaisen sukupuolen kanssa.


 • SEnsUal, 23 v nainen
 • Etsi miestä

SEnsUal

Montaa hemmoa treffailin, mutta Poikaan tähän söpöön ihastuin, natsas huumori sekä juttu, melkeen oli jo wanha tuttu. Aluks kuiteski pelkkii frendei, päässä risteili ihme geimei. Kului kuukausia monta, oli toiminta jo levotonta, lopulta löytyi sama peti ja silloin tiesin sen heti; tämä tyyppi on kelpo pakkaus, kestää.. kestää... aito rakkaus!


 • Ilmari55, 48 v mies
 • Etsi naista

Ilmari55

Hain seikkailua deittinetin kautta. Vastasin myös erääseen ilmoitukseen jossa itseäni huomattavasti nuorempi nainen haki lähinnä mailiseuraa. Mailailimme pari viikkoa, aloimme soitella toisillemme ja lopulta vietimme viikonlopun hotellissa. Olemme varattuja kumpikin. Nyt tapailemme viikottain ja suunnittelemme yhteen muuttamista. Kaikki on tapahtunut nopeassa tahdissa mutta tässä on muutakin pelissä kuin pelkkä ihastuminen. Kohtalo puuttui elämääni ja olen siitä hyvin onnellinen.


 • Happy, 47 v nainen
 • Etsi miestä

Happy

Kovin kovin monesti yritin ja aina hirveä epäonnistuminen ja pettymys lahjaksi. Kunnes sitten =) Minä löysin jotain aivan ihanaa ja näin varttuneenmpana se tuntuu kaksinverroin upeammalta. Joten älkää hyvät ihmiset lannistuko, hyvää kesää kaikille koska minä en taida täällä enää seikkailla =)


 • Jusu, 37 v mies
 • Etsi miestä

Jusu

Viime kesänä alkoi tuntua siltä, että jotain pitäisi elämässä tapahtua. Pitäisi siis löytää joku mukava kaveri elämään. Syyskuussa 2002 sitten ryhdyin tuumasta toimeen ja laitoin kuvallisen ilmoituksen deitti.Nettiin. Ilmoituksessa etsin urheilullista ei kapakoissa viihtyvää kaveria. Vastauksia ilmoitukseeni tuli aika paljon mutta niistä valitsin vain yhden johon otin yhteyttä. Ekat "live" treffit olivat lokakuun 3. Hotelli marskin kahvilassa. Kun saavuin paikalle niin nettituttavani jo siellä odotti. Se oli sananmukaisesti iso pamaus, siis kaveri oli minusta mielettömän komea:) siinä sitten alkuilta jutusteltiin ja jossain vaiheessa vaihdettiin paikkaa ja juttua riitti... Kun sitten illalla menin yksin kotiin, niin mietin tätä kaveria ja tapaamista. Totisesti halusin tavata uudelleen. Päätin siis soittaa seuraavana päivän, mutta hän oli nopeampi... Niin siinä sitten tapailtiin ja tutustuttiin ja ekan kerran sänkyyn mentiin "vasta" kahden viikon tapailun jälkeen, eikä seksikään ollut pettymys. Wow!!!! Vietimme aina vaan enemmän ja enemmän aikaa yhdessä ja joulukuun alussa tapasin pikaisesti kaverini vanhemmat. Sitten jouluaatoksi tuli kutsu kaverini vanhempien luo. Seurustelua on takana jo melkein 8 kuukautta eikä loppua näy:) se oli molemminpuolista ihastusta ensi tapaamisesta lähtien ja tällä hetkellä voin sanoa, että rakastan kaveriani koko sydämestäni ja kaverini rakastaa minua. Näiden kahdeksan kuukauden aikana olemme huomanneet, että meillä on erittäin paljon yhteisiä asioita joita voimme jakaa jokapäiväisessä elämässämme. Viihdymme myös erittäin hyvin yhdessä ja samanlainen huumorintaju on auttanut paljon. Riitoja on tietysti ollut mutta niistä ollaan selvitty puhumalla ja näin on taas arki jatkunut. En olisi kyllä voinut uskoa, että ilmoitukseni johti tähän. Onneksi sen ilmoituksen laitoin ja hän siihen vastasi. Tässä tämä minun nettirakkaustarinani lyhykäisyydessä.


 • Nainen, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Nainen

Laitoin kaksi kertaa seuranhakuilmoituksen tositarkoituksella. Tapasin useampia miehen puolia ja parin kanssa yritin seurustella, mutta ei onnistunut olosuhteiden pakosta. Viimeinen sitkeä on minulla vieläkin kainalosani. Olen seurustellut jo 9 kuukautta tämän maailman suloisimman miehen kanssa ja asunut saman katon alla hänen kanssaan viisi kuukautta. On sanomattakin selvää, että aiomme naimisiin ja perustaa perheen.


 • Muija, 28 v nainen
 • Etsi miestä

Muija

Sain joitain aikoja sitten päähäni hakea miesseuraa (vakavuusaste määrittelemätön) parituspalvelunne kautta. Laadin ytimekkään ilmoituksen, jossa luetteloin asettamani laatuvaatimukset. Jäin ei-niin-toiveikkain mielin odottelemaan sähköpostiini tulvehtivia alatyylisiä ehdotuksia. Sain kuutisenkymmentä vastausta toinen toistaan briljantimman oloisilta mieshenkilöiltä. Joukossa oli vain pari törky- ja parka-kategorioihin luokiteltavaa kirjoitelmaa. Runsaudenpulan halvaannuttamana valitsin intuitiooni tukeutuen yhden, jolle päätin vastata. Nöyrimmät pahoitteluni kaikille niille epäilemättä erinomaisille uroille, jotka jäivät vallan vaille vastausta. Tilanne on nyt sen kaltainen, että löydökseni nikkaroi parhaillaan yhteisen kotimme pihakalustoa. Kohta vietämme 2-vuotishääpäiväämme. Kuohuviinit on jo ostettu ja mansikoitakin saanee juhannukseen mennessä...


 • SamuliHKI, 30 v mies
 • Etsi naista

SamuliHKI

Löysin nykyisen asuinkumppanini ja rakkaani ;) cityn deitti.netin kautta,asuin itse helsingissä ja tyttö jyväskylässä,samassa kaupunginosassa josta itse muutin helsinkiin,ja kys.tyttö oli myös kotoisin n 15km omasta syntymäkaupungistani. kirjoittelimme ja soittelimme ja jo ensimmäisen soitto kerran jälkeen tuntui että tuossa tyttö minun makuuni. teimme ensimmäisen yhteydenoton jälkeen n 2 viikkoa sen jälkeen treffit.ja sen jälkeen alkoikin heti seurustelu ja noin kuukauden jälkeen olimme ns "virallisesti" yhdessä..ja nyt n 6 kk myöhemmin muutimme saman katon alle ja kaikki on mennyt hyvin...ja tarina jatkuu sitten meidän kahden kesken =)


 • MK, 27 v mies
 • Etsi naista

MK

Näin se sitten kävi. Tavattiin netissä kun vastasin tulevan tyttökaveririni ilmoitukseen. Soiteltiin alussa AIVAN kamalasti ja eikä sitten aikaakaan niin nähtiin Treffipubissa (Herttoniemi, Hki) Siitä sitten meni jopa 6 viikkoa niin muutettiin yhteen ja parin kuukauden päästä otettiin ja muutettiin sitten Tornioon. Nyt ollaan olut yhdessä jo 2 vuotta.Ja hauskaa on riittäny :) Olkaahan mukavia toisillenne


 • Rauha, 27 v nainen
 • Etsi miestä

Rauha

Minä löysin nykyisen rakkaani deittinetin kautta. Yhteistä taivalta on nyt puoli vuotta, enkä usko, että koskaan voin löytää parempaa miestä itselleni.


 • Jaanah, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Jaanah

Kyllä voi netistä löytää seuraa ihan tositarkoituksella. Itse olen seurustellut jo yli kolme vuotta miehen kanssa jonka tapasin netin kautta. Parempaa ja ihanampaa miestä ei toista ole kuin hän. Ollaan myös yli vuosi jo oltu kihloissa joten uskon vahvasti että tämä kestää koko loppu elämäni! Ei ole epätoivoista hakea seuraa tätä kautta.. sillä täälläkin voivat kaksi täysin toisilleen ennestään tuntematrtomia ihmisiä tavata toisensa ja siitä voi syntyä kenties vuosisadan rakkaustarina. Näin kävi ainakin minulle.


 • Lintunen, 24 v nainen
 • Etsi miestä

Lintunen

Deitti.net - epätoivoisten treffimesta, ajattelin. Kävin katsomassa ja totesin että yhdenkän kanssa ei olisi mitään puhuttavaa. Liian vakavaa, liian etsimällä etsimistä. Laitoin itse ilmoituksen, johon kirjoitin "minusta" kertovan runon siinä toivossa, että saisin jotain tavanomaista persoonallisempaa takaisin. Kaltaistaniko runosielua etsin? Ehei, elämäni ensimmäinen runo se oli. En suoraan sanottuna tiennyt mitä olisi odotettavissa tai mitä edes etsin. Vastauksia tuli 56. Aivan..!? Aika moni kirjoitti runon takaisin, mutta niistä puuttui jotain.. Moni kehui ja koitti imarella minua kirjoitukseni perusteella - sekin liian tavanomaista. Yhdessä oli kysymys koskien runoani; "jos kerta olet lintu, niin mikä lintu olet ja miksi?" Siitä se alkoi. Vastasin ja esitin hänelle kysymyksen; jos olisit maa, mikä olisit ja miksi?" Yhteydenpito vain jatkui ja jatkui. Pelkkiä kysymyksiä. Olin lumoissani, rivien välistä oli luettavissa niin paljon toisen ajatuksista, elämästä, arvoista.. Jossain vaiheissa kysymykset muuttuivat ´suoremmiksi` - tyyliin; "jos olisit ammatti, mikä ammatti olisit ja miksi?", "jos olisit talo, millaiselta se näyttäisi?", jos olisit joki, mistä mihin virtailisit?" Muutaman päivän välein. Yksi viesti, vuorotellen. Joka kerta vain yksi kysymys. Eikä linjasta poikettu, tunnelma oli liian uskomaton rikottavaksi. Olin koukussa. Ajattelin häntä jatkuvasti, mutta aloin kaivata jotain muutakin. Halusin tavata hänet. Pelkäsin kuitenkin ehdottaa, pelkäsin myös ajatusta koko tapaamisesta. Oli niin paljon asioita mitä en hänestä tiennyt, ainakaan varmasti. Kaikkihan oli enemmän tai vähemmän omaa päättelyäni. Sitten kirjoitin. "jos haluaisit tavata, missä tapaisit ja miksi?" Minua jännitti. Kävin koneella varmaan parikymmentä kertaa. Viestiä ei tullut takaisin. Ensimmäistä kertaa melkein viikkoon viestiä ei tullut. Olin niin harmissani, että päätin unohtaa koko typerän touhun. Epätietoisuus vaivasi minua kuitenkin niin paljon, että en saanut edes nukutuksi. Minua suututti, miten olinkaan päästänyt itseni tällaiseen tilanteeseen. Tasan viikko kului, kunnes sain viestin; "Siitä on kovin kauan kun viimeksi olen kevään kynnyksellä palannut muuttolintujen tavoin kylmään pohjolaan. Olen viimeisen viikon yrittänyt jälleen harkita lentämistä, mutta pelkään tippuvani korkealta - Ehkä lentoyhtiö olisi sittenkin parempi vaihtoehto. Jos siis haluaisit tavata, milloin ja miksi?" Voi luoja, ajattelin. Olin niin onnellinen, kuin rakastunut höpsö tyttö. Toisaalta olin aivan kauhuissani, miltei paniikissa. Mitä nyt? Mietin päivät ja yöt. Osa kavereistani piti minua umpihulluna, toiset kuuntelivat ja yrittivät auttaa. Milloin haluaisin tavata? Missä? Mistä se oikein oli edes tulossa?? Viikko kului ja halusin vastata jotain. Istuin koneella, mutta en keksinyt mitään järkevää vastausta. Oliko tässä järkeä muutenkaan. Ei varmaankaan, joten kirjoitin viestiin "Helsinki-Vantaan lentoasema" ja perään, että "nähdään viikon päästä". Viikko kului aika mietteliäin, mutta rauhallisin mielin. En ollut lainkaan varma oliko hän edes tulossa, mutta jotenkin uskalsin aavistaa niin. En kuitenkaan tiennyt mistä hän oli tulossa tai mihin aikaan. Tai oliko hän sittenkään edes tulossa. Perjantai-iltna tuli viesti, jossa luki ainoastaan "16.00" Tästä ei ollut enää peruuttamista. Enkä edes halunnut peruuttaa. Olin kentällä jo kahdelta. Halusin olla ajoissa ja koittaa hieman rauhoittua. Turha toivo - mitä lähemmäs neljää kello tuli sitä hermostuneemmaksi tulin. Siinä neljän aikoihin koneita tuli useammastakin suunnasta enkä oikein tiennyt mihin olisin mennyt odottamaan. Tuijotin ihmisiä ja ihmiset tuijottivat minua. En olisi enää edes erottanut jos joku heistä olisi ollut hän, sillä jokainen vastaantulija tuijotti minua. Sieltä se sitten tuli. Tiesin heti, että se oli hän. Se jännittynyt ilme, katsellen ympärilleen kuin etsien jotain, mutta ei tiennyt selvästi itsekkään mitä. Yhtä peloissaan kuin minäkin, toisaalta niin täynnä elämää. Tuijotin häntä hetken ja käännyin sitten pois päin. Oli pakko. Hengitin syvään. Minua jännitti. Miltä hän näyttikään, ehdin jo unohtaa. Kännyin uudestaan ympäri. Etsin häntä katseellani kuin hätääntynyt lapsi kadottaessaan äitinsä ostoskeskuksessa. Pyörin ympyrää ja kentän hälinä vain kaikui korvissani. En koskaan unohda sitä hetkeä, kuin joku sitten tuli takaani ja otti minut syliin hellästi kuiskaten, että "tämä pieni lintunen näyttäisi kaipaavan hieman siipien suojaa".... Siitä on nyt aika tarkalleen vuosi, ja minun pienestä linnunpesästä on tullut meidän yhteinen pesä...Pari kuukautta sitten sain yllättäen sähköpostia samalta nimimerkiltä kuin vuosi sitten ja siinä luki; "tiesitkö, että joutsenet elävät saman kumppanin kanssa koko elämänsä? Jos olisin lintu, haluaisin olla joutsen. Jos et olisi varpunen, mikä lintu haluaisit olla?" Häitä vietetään tänä kesänä. Kiitos kohtalolle. Kiitos deitti.netille.


 • Flowerpower, 17 v nainen
 • Etsi miestä

Flowerpower

Yli kaksi vuotta sitten vastasin ilmoitukseen deitti.netissä ja n. kuukauden mailailun jälkeen oli ekat treffit. Koska ollaan molemmat vielä nyt nuoria niin en voi vakuuttaa varmasti, että ikuisesti yhdessä. Mutta vieläkin tuntuu hyvältä ja eihän sitä koskaan tiedä... Deitti.net on antanut minulle unohtumattoman nuoruuden rakkauden ja ehkä koko elämän rinnalla pysyvän kumppanin. KIITOS!!!!!


 • Konu, 25 v mies
 • Etsi naista

Konu

Laitoin osin humoristisen ilmoituksen deittinettiin kesällä 2000, jossa kerroin etsiväni kävely- ja limppariseuraa kesäksi. Ilmoitukseen vastasi kaksi ihmistä. Toisen kanssa olen seurustellut nyt 3 vuotta ja asuttukkin 1 vuosi yhdessä. Asiat ei tapahtuneet heti mutta pikkuhiljaa sitä ruvettiin olemaankin sitten kiinni. Nyt näyttäisi että tämä 3 vuotta on vasta alkua.