Rakkaustarinat

 • Pikku-Napisko, 36 v nainen
 • Etsi miestä

Pikku-Napisko

Löysin vuodenvaihteessa elämäni suuren rakkauden deitti.netistä. Tavatessani hänet kahden viikon kirjoittelun jälkeen, minulta meni ns. jalat alta. Hän on se mies, josta näin unta jo vuonna 95. Elämäni helmi. Sieluni toinen puoli, jota olin etsinyt 4 pitkää vuotta avioeroni jälkeen. Hänessä on kaikki kohdallaan. En ole koskaan ollut näin 100 varma jostain ihmissuhteesta ja sen toimivuudesta!


 • Hanna-Maija, 24 v nainen
 • Etsi miestä

Hanna-Maija

Lokakuussa 2001 laitoin ilmoituksen deitti.nettiin puolitotisella asenteella. Sain vastauksia noin 40 kpl. Kirjoittelin muutaman tyypin kanssa mailitse muutaman mailin verran, mutta treffeille lähdin sen kanssa joka pitemmittä puheitta pyysi minut treffeille ensimmäisessä viestissään. Tavatessamme tiesimme toisistamme vain etunimet ja iät. Tapaamisemme jälkeen olemme olleet erossa alle 10 yötä. Tämän kuun alusta asumme saman katon alla. Kiitos Deitti.net!


 • Big L, 25 v mies
 • Etsi naista

Big L

Reilu vuosi takaperin tapasin elämäni naisen Deitti.netin avustuksella. Alku oli tyypillistä nimimerkillä kirjoittelua suuntaan ja toiseen. Jännitystä lisäsi se, että tiesimme opiskelevamme samassa yliopistossa. Aina käytävällä kävellessä tuli tahtomattaan tarkkailtua kaikkia ´oikeilla tuntomerkeillä´ varustettuja neitoja. Seuraavaksi alkoi tapahtumasarja, jonka käänteet pistävät vieläkin miettimään. Minulla oli yhden kurssin yhteydessä pienet naamiaisbileet. Paikalla olivat kaikki harjoitusryhmäläiset. Olisiko meitä ollut noin 20. Palaset alkoivat loksahtaa paikoilleen kun kerroin hänelle noista bileistä. Itse en vielä tässä vaiheessa tiennyt, että myös hän oli ollut samana iltana naamiaisbileissä. Ovelana ihmisenä hän jätti kertomatta mitä epäili ja kirjoitti minulle seuraavaa: ´Miten se nyt sellanen meininki oli, eikö muka yhtään ollu hauskaa, edes silmäniloa kauniista naisista...?´ Kerroin hänelle seuraavaa: ´No kyllä siellä silmäniloa oli.... oli yks sellanen kiva nahka-asuinen sisäkkö ;)´ Noh... kuinkas ollakkaan tämä nahka-asuinen sisäkkö olikin hän =) Asu tosin olikin PVC:tä, mutta väliäkös sillä. Siitä edespäin suhde eteni nopeasti. Muutaman viikon päästä käytännössä asuimme toistemme luona ja loppukesästä muutimme yhteen. Suhteen vuosipäivä oli tuossa ihan vasta ja hyvin menee.


 • Lilja, 22 v nainen
 • Etsi miestä

Lilja

Se tavallinen tarina. Monta kertaa epäonnistuneita suhteita, monta yritystä jopa netin kautta. Tämä mies oli vain yksi kaikkien joukossa, mutta tulos oli odottamaton: alkuun vain hiukan mielenkiintoa herättänyt, mutta nyt jo neljättä vuotta samassa punkassa. Ihmiset, persoonat ja huumorintajut loksahtivat; me olemme ja tulemme olemaan pari. Tuurillakin oli varmasti sormensa pelissä.


 • Fruxo, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Fruxo

Pitkäaikaisin suhteeni on peräisiin deitti.netistä. Me seurusteltiin puoli vuotta, mutta suhteen lyhyt kesto ei millään tavalla liittynyt siihen mitne se oli syntynyt, me ei vaan lopulta kuuluttukaan yhteen. Jokatapauksessa, se hetki mikä me oltiin yhdessä, me tykättiin toisistamme lujaa. Vieläkin tunteita on molemmin puolin, mutta ei riittävän voimakkaita kuitenkaan. Iso hali kullalleni.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
 • Onnellinen, 35 v nainen
 • Etsi naista

Onnellinen

Löysin elämäni naisen deittinetin kautta. Laitoin ilmoituksen deittinettiin tarkoituksenani löytää hyvä lesboystävä, kun tuttavapiirissä ei juuri sillä hetkellä sellaisia ollut. Ahkera kirjeenvaihto johti kuitenkin rakastumiseen, jonka jälkeen pitikin jo tavata. Asumme eri paikkakunnilla edelleen, mutta sormusta on pidetty sormessa jo kohta viisi vuotta. En olisi ikinä uskonut että netin kautta voi löytää ihan oikeasti mukavan ihmisen.


 • Santra, 24 v nainen
 • Etsi miestä

Santra

Vuonna 2000 laitoin ilmoituksen deitti.nettiin, ja vastauksia sateli. Oikeastaan tarkoitus oli vain TAPAILLA miekkosia, mutta jo ensimmäisten treffien jälkeen nappasi (ja iso vonkale tulikin). Yhdessä ollaan edelleenkin, ja pikkuhiljaa olisi tarkoituksena yhteenkin muuttaa. Aikaisemmin en olisi uskonut, että netistä voi löytää kunnollisia miehiä.


 • Julietta, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Julietta

Laitoin 16 vuotiaana ilmoituksen koska halusin saada mailikavereita, mutta löysinkin ensirakkauteni. Seurustelimme n. 4 kuukautta, mutta empä tainnut vielä silloin olla valmis suhteeseen. Ajattelin aina ensin itseäni ja sitten vasta poikaystävääni. Olemme nykyään todella hyviä ystäviä, vaikka erostamme on jo varmasti 5-6 vuotta.


 • Sahara, 22 v nainen
 • Etsi miestä

Sahara

Tämä tarina ei varsinaisesti alkanut deitti.netistä, mutta cityn kautta joka tapauksessa. Hän huomasi käyntikorttini cityssä ja lähetti minulle sähköpostia. Kortissa olin luetellut ihannemieheni piirteitä ja kehoittanut ottamaan yhteyttä jos nalli napsahtaa, ja niinhän siinä sitten kävi: alle puolen vuoden päästä asuimme jo yhdessä.


 • Tiu, 26 v nainen
 • Etsi miestä

Tiu

ihan löysin oikea ihanan miehen jota en olisi baareissa juoksemalla millään löytänyt. Nyt jo viisi vuotta yhdessa ja tänä vuonna naimisiin. ah, kyllä elämä on ihanaa


 • JAB, 33 v mies
 • Etsi naista

JAB

Poika S on rakastunut tyttöön E, mutta poika N haluaisi ottaa E:n itselleen. Tyttöpä valitsi Deitti.netin ansiosta pojan S, koska poika N perustui liiaksi valheista.


 • Lilli, 27 v nainen
 • Etsi miestä

Lilli

En tiedä siitä rakkaudesta mutta HYVÄLTÄ tuntuu!! En olis ikinä uskonu että netin kautta olisin "sen jonkun" löytänyt.Elämä on hassua..Aivan ihanaa!


 • Elli, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Elli

Tapasin nykyisen kihlattuni deitti.netissä. Olemme olleet yhdessä nyt 2,5 vuotta.


 • Gaga, 19 v nainen
 • Etsi miestä

Gaga

Eli hain seuraa deittinetistä syksyllä 2001. En oikeastaan tiennyt mitä hain, mutta päätin kokeilla ja antaa palaa. Sain todella paljon vastauksia ja muutamaan vastasin takaisin. Pari tyyppiä ketkä tapasin olivat tosi ääliöitä, mutta sitten 25.8. tapasin hänet. Se oli oikeasti rakkautta ensi silmäyksellä, en voinut uskoa, että se tapahtuu minulle. Vietimme upean päivän tehden kaikkea kivaa ja ihanan yön toistemme sylissä nukkuen. Seuraavana aamuna kosin häntä kun katsoimme teletappeja telkkarista, hän vastasi myöntävästi ja menimme kihloihin. Siitä alkoi elämäni mahtavin suhde maailman upeimman pojan kanssa. Deittinetistä löytyy täysiä kusipäitä, mutta myös ihania ja aitoja ihmisiä..


 • Calvin, 20 v mies
 • Etsi naista

Calvin

Noin 2 vuotta sitten minulla oli ilmoitus deitti.netissä. Vastauksia en juuri saanut, mutta päivä ennen kuin ilmoitukseni poistui sain vastauksen. Tyttö oli juuri sellainen, kun olin toivonutkin. Parin kuukauden mailailun jälkeen tapasimme ensimmäisen kerran ja siitä se sitten lähti. Edelleen yhdessä, vaikka olin vuoden armeijassa ja kuukausi sitten hankimme yhteisen vuokra-asunnon. Haluaisin kiittää deitti.nettiä ainakin yhdestä onnellisesta suhteesta.


 • Xara, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Xara

Löysin deittinetin kautta ihanan ison rauhanturvaajan... Kiihkeitä sähköposteja läheteltiin alkuun puolin ja toisin, kunnes rauhanturvaajani sai lomaa. Hän ilmestyi ovelleni ruusupuskan kanssa. Ensimmäisen kerran rakasteltiinkin sitten siinä eteisen lattialla... Kevytkenkäistä, kenties, mutta parasta saamaani seksiä. Sen viikonlopun aikana ei paljon asunnostani poistuttu. Terveisiä vaan kotipizzan henkilökunnalle!


 • Freya, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Freya

Löysin ihanan miehen jonka kanssa olen nyt naimisissa!


 • Gina, 19 v nainen
 • Etsi miestä

Gina

rakkaustarina ei varsinaisesti alkanut deitti.netistä, vaan city.fi:stä:) katselin miesten käyntikortteja ja mielenkiintoisen kortin kohdalla pysähdyin pariksi minuutiksi. pari riviä sähköpostilla viime syyskuussa - reilu puoli vuotta seurustelua huhtikuussa;)


 • Hymy, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Hymy

Reilu vuosi sitten päätin piipahtaa deitissä. Olin jo melkein sisällä, kun ajattelin että anti olla. Hidas koneeni vain haki sivua. No olkoon, ajattelin. Avasin sitten yhden kirjoituksen ja päässäni naksahti joku. Jotenkin ´piti vain kirjottaa takaisin´. Parin päivän päästä sain vastauksen. Viisi päivää meilailtiin, sitten tavattiin. Kävimme syömässä kiinalaisessa ja teimme pitkän kävelylenkin kotiin. Katsoimme elokuvia ja söimme Runebergin torttuja (olihan Runebergin ilta). Sitten tapasimme seuraavana päivänä ja seuraavana ja seu... Nyt olemme olleet yhdessä reilun vuoden. Puolen vuoden jälkeen muutimme virallisesti saman katon alle. Sen lisäksi, että lopuksi päädyin sattumalta deitin sivuille ja löysin samoja arvoja omaavan pupusen, olin nähnyt hänet reilu kuukausi aijemmin etäältä ja silloinkin päässä klikkasi joku. Lisäksi olemme kolunneet maailmalla samoja paikkoja! Kaikki tämä kävi ilmi tapaamisemme jälkeen! Edessä on vielä yhteinen tulevaisuus...


 • Kesytetty, 26 v nainen
 • Etsi miestä

Kesytetty

Tämä tarina alkaa seikkailuraporttina mutta päättyy rakkaustarinana! Useita vuosia sitten innostuin nettideittailusta. Melkein jatkuvasti oli oma ilmoitus deittinetissä ja välillä vastailin toisten ilmoituksiin. Ikisinkkuna tein aina jo ilmoituksessa hyvin selväksi että en etsinyt suhdetta, ja kaikki toimi loistavasti. Tapasin kymmenittäin ihmisiä, joista osa osottautui idiooteiksi ja kusipäiksi, osa hyviksi tyypeiksi. Luultavasti baarista metsästäessä olisi paljon suurempi prosentti ollut niitä kusipäitä! Löytyipä netin avulla satunnaisempien juttujen lisäksi jokunen vakipanokin, joista jäi erittäin mukavat muistot. Sitten yhtenä kesäisenä päivänä vastasin ilmoitukseen, joka ei ollut millään tavalla erityinen, olin vastannut lukuisiin samanlaisiin ennenkin. Vaihdoimme muutaman sähköpostin ja tekstiviestin, ja sitten tapasimme baarissa. Ihan mukavaa oli ekoillakin tereffeillä, mutta ei voi sanoa, että mies olisi vienyt jalat alta. Kun tyyppi kuitenkin oli hauskan ja fiksun tuntuinen ja mukavaaa juttuseuraa, suostuin ihan mielellään näkemään uudestaan. Tapasimme toisen kerran, ja kolmannen ja... Ennen kuin kuukausi oli kulunut, olin korviani myöten rakastunut. Ja niin vietiin sinkkua, yhtään en enää haikaillut itsenäisen elämäni perään. Nyt olemme seurustelleet kohta kolme vuotta ja olemme edelleen ällötävän (ainakin lähipiirin mukaan) onnellisia. Häitä vietetään muutaman kuukauden päästä...