Rakkaustarinat

 • Iicu, 32 v nainen
 • Etsi miestä

Iicu

Tämä tapahtui kesällä 2001. Kun eräänä iltana en muuta tekemistä keksinyt, päätin käväistä deitti.netissä katsastamassa minkälaisia ilmoituksia miehet sinne jättävät. Ajatuksenani oli että josko olisin löytänyt jonkun jolle olisin voinut vaikka vastata. Eipä siellä sillä kertaa ollut mitään varteenotettavaa, joten päätinpä jättää oman ilmon ja kokeilla niinpäin. Olin kyllä hieman epäluuloinen sen suhteen josko yhtään vastausta saisin, varsinkin kun laitoin ilmoni voimassaoloajaksi vain yhden vuorokauden. Meni siinä sitten viikko ennen kuin pääsin meiliäni tarkastamaan, ja yllätyin suuresti: kuusi vastausta oli tullut. Viisi deletoin heti, eivät olleet ollenkaan makuuni, mutta sen yhden jätin... Täsä meilissä oli puh.nro, (rohkea veto) jonka otin talteen. En kyllä ollut yhtään varma siitä uskaltaisinko soittaa tai laittaa viestiä, mutta parin tunnin harkinnan jälkeen pistin viestin menemään. Tunti meni ennnen kuin tuli vastaus. Siinä sitten muutaman kerran viestiteltiin ja sitten hän jo soittikin. Sovimme treffit seuraavalle päivälle. Kun sitten tapasimme, kummallakin taisi naksahtaa jotain päässä, koska nyt kesällä tulee kaksi vuotta seurustelua täyteen josta vajaa vuosi kihloissa. En tosiaankaan olisi uskonut että näin kävisi, mutta ei kai ihmeiden aika sitten kuitenkaan ole ohi, koska minulla on nyt maailman ihanin mies ja voin hyvällä omallatunnolla väittää olevani onnellinen. Kiitos tästä Deitti.net:ille!!!


 • Seija, 45 v nainen
 • Etsi miestä

Seija

Kaikki alkoi viattomasti sex-shopin chatista. Juttelimme erään miehen kanssa kaikenlaista monta tuntia ja lopetettuamme huomasin kauhukseni etten ollut huomannut kysyä hänen maili osotettaan, jos vaikka jatkaisimme kirjotteluaj sitä kautta, asuimme eri paikkakunnilla. Ainoa asia mikä jutussa häiritsi jonkunverran oli meidän ikäero joka on lähes parikymmentä vuotta ja pelkäsin että hän pitää minua tosi vanhana pervona tätinä jos saa tietää todellisen ikäni (olin sanonut olevani suunnilleen hänen ikäisensä vaikka olen vanhempi). Toivoen tapaavani hänet uudestaan en voinut olla viettämättä kaikkia vapaa hetkiäni chatissa ja viimein nappasi ja tapasin hänet uudestaan ja ensi sanoikseen hän ehdotti mailiosotteiden vaihtamista.muutaman viikon kirjoteltuamme, niin maililla kuin paperipostillakin, hän tuli tapaamaan minua tänne kotiini monen sadan kilometrin päähän kotooltaan ja voikohan kukaan kuvitellakkaan kuinka jännitin ollessani häntä asemalla vastassa. Taisi mennä varmaan puoli askia tupakkaa hermostuksissani ja niinkuin olin sanonut polttavani hyvin vähän, huh. Viimein tuli juna hieman myöhässä ja hän astui laiturille ja ilmeestä näin että häntäkin jännitti kovasti. Emme olleet tavanneet montaakaan kertaa kun totesimme että muutetaan yhteen niin saadaan olla kokoajan samassa paikassa eikä tarvitse miettiä kumpi matkustaa, ja niin muutin toiselle puolelle maata rakkaani luo. Olemme asuneet nyt viisi vuotta yhdessä ja olemme melko onnellisia, ainahan on jotain erimielisyyttä mutta ne on ollut vain sellasta einiinvakavaa. Olemme parhaillaan loppusuoralla oman talon rakentamisessa ja eiköhän yhdessä olla jatkossakin.


 • Pikku-Napisko, 36 v nainen
 • Etsi miestä

Pikku-Napisko

Löysin vuodenvaihteessa elämäni suuren rakkauden deitti.netistä. Tavatessani hänet kahden viikon kirjoittelun jälkeen, minulta meni ns. jalat alta. Hän on se mies, josta näin unta jo vuonna 95. Elämäni helmi. Sieluni toinen puoli, jota olin etsinyt 4 pitkää vuotta avioeroni jälkeen. Hänessä on kaikki kohdallaan. En ole koskaan ollut näin 100 varma jostain ihmissuhteesta ja sen toimivuudesta!


 • Hanna-Maija, 24 v nainen
 • Etsi miestä

Hanna-Maija

Lokakuussa 2001 laitoin ilmoituksen deitti.nettiin puolitotisella asenteella. Sain vastauksia noin 40 kpl. Kirjoittelin muutaman tyypin kanssa mailitse muutaman mailin verran, mutta treffeille lähdin sen kanssa joka pitemmittä puheitta pyysi minut treffeille ensimmäisessä viestissään. Tavatessamme tiesimme toisistamme vain etunimet ja iät. Tapaamisemme jälkeen olemme olleet erossa alle 10 yötä. Tämän kuun alusta asumme saman katon alla. Kiitos Deitti.net!


 • Big L, 25 v mies
 • Etsi naista

Big L

Reilu vuosi takaperin tapasin elämäni naisen Deitti.netin avustuksella. Alku oli tyypillistä nimimerkillä kirjoittelua suuntaan ja toiseen. Jännitystä lisäsi se, että tiesimme opiskelevamme samassa yliopistossa. Aina käytävällä kävellessä tuli tahtomattaan tarkkailtua kaikkia ´oikeilla tuntomerkeillä´ varustettuja neitoja. Seuraavaksi alkoi tapahtumasarja, jonka käänteet pistävät vieläkin miettimään. Minulla oli yhden kurssin yhteydessä pienet naamiaisbileet. Paikalla olivat kaikki harjoitusryhmäläiset. Olisiko meitä ollut noin 20. Palaset alkoivat loksahtaa paikoilleen kun kerroin hänelle noista bileistä. Itse en vielä tässä vaiheessa tiennyt, että myös hän oli ollut samana iltana naamiaisbileissä. Ovelana ihmisenä hän jätti kertomatta mitä epäili ja kirjoitti minulle seuraavaa: ´Miten se nyt sellanen meininki oli, eikö muka yhtään ollu hauskaa, edes silmäniloa kauniista naisista...?´ Kerroin hänelle seuraavaa: ´No kyllä siellä silmäniloa oli.... oli yks sellanen kiva nahka-asuinen sisäkkö ;)´ Noh... kuinkas ollakkaan tämä nahka-asuinen sisäkkö olikin hän =) Asu tosin olikin PVC:tä, mutta väliäkös sillä. Siitä edespäin suhde eteni nopeasti. Muutaman viikon päästä käytännössä asuimme toistemme luona ja loppukesästä muutimme yhteen. Suhteen vuosipäivä oli tuossa ihan vasta ja hyvin menee.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
 • Lilja, 22 v nainen
 • Etsi miestä

Lilja

Se tavallinen tarina. Monta kertaa epäonnistuneita suhteita, monta yritystä jopa netin kautta. Tämä mies oli vain yksi kaikkien joukossa, mutta tulos oli odottamaton: alkuun vain hiukan mielenkiintoa herättänyt, mutta nyt jo neljättä vuotta samassa punkassa. Ihmiset, persoonat ja huumorintajut loksahtivat; me olemme ja tulemme olemaan pari. Tuurillakin oli varmasti sormensa pelissä.


 • Fruxo, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Fruxo

Pitkäaikaisin suhteeni on peräisiin deitti.netistä. Me seurusteltiin puoli vuotta, mutta suhteen lyhyt kesto ei millään tavalla liittynyt siihen mitne se oli syntynyt, me ei vaan lopulta kuuluttukaan yhteen. Jokatapauksessa, se hetki mikä me oltiin yhdessä, me tykättiin toisistamme lujaa. Vieläkin tunteita on molemmin puolin, mutta ei riittävän voimakkaita kuitenkaan. Iso hali kullalleni.


 • Onnellinen, 35 v nainen
 • Etsi naista

Onnellinen

Löysin elämäni naisen deittinetin kautta. Laitoin ilmoituksen deittinettiin tarkoituksenani löytää hyvä lesboystävä, kun tuttavapiirissä ei juuri sillä hetkellä sellaisia ollut. Ahkera kirjeenvaihto johti kuitenkin rakastumiseen, jonka jälkeen pitikin jo tavata. Asumme eri paikkakunnilla edelleen, mutta sormusta on pidetty sormessa jo kohta viisi vuotta. En olisi ikinä uskonut että netin kautta voi löytää ihan oikeasti mukavan ihmisen.


 • Santra, 24 v nainen
 • Etsi miestä

Santra

Vuonna 2000 laitoin ilmoituksen deitti.nettiin, ja vastauksia sateli. Oikeastaan tarkoitus oli vain TAPAILLA miekkosia, mutta jo ensimmäisten treffien jälkeen nappasi (ja iso vonkale tulikin). Yhdessä ollaan edelleenkin, ja pikkuhiljaa olisi tarkoituksena yhteenkin muuttaa. Aikaisemmin en olisi uskonut, että netistä voi löytää kunnollisia miehiä.


 • Julietta, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Julietta

Laitoin 16 vuotiaana ilmoituksen koska halusin saada mailikavereita, mutta löysinkin ensirakkauteni. Seurustelimme n. 4 kuukautta, mutta empä tainnut vielä silloin olla valmis suhteeseen. Ajattelin aina ensin itseäni ja sitten vasta poikaystävääni. Olemme nykyään todella hyviä ystäviä, vaikka erostamme on jo varmasti 5-6 vuotta.


 • Sahara, 22 v nainen
 • Etsi miestä

Sahara

Tämä tarina ei varsinaisesti alkanut deitti.netistä, mutta cityn kautta joka tapauksessa. Hän huomasi käyntikorttini cityssä ja lähetti minulle sähköpostia. Kortissa olin luetellut ihannemieheni piirteitä ja kehoittanut ottamaan yhteyttä jos nalli napsahtaa, ja niinhän siinä sitten kävi: alle puolen vuoden päästä asuimme jo yhdessä.


 • Tiu, 26 v nainen
 • Etsi miestä

Tiu

ihan löysin oikea ihanan miehen jota en olisi baareissa juoksemalla millään löytänyt. Nyt jo viisi vuotta yhdessa ja tänä vuonna naimisiin. ah, kyllä elämä on ihanaa


 • JAB, 33 v mies
 • Etsi naista

JAB

Poika S on rakastunut tyttöön E, mutta poika N haluaisi ottaa E:n itselleen. Tyttöpä valitsi Deitti.netin ansiosta pojan S, koska poika N perustui liiaksi valheista.


 • Lilli, 27 v nainen
 • Etsi miestä

Lilli

En tiedä siitä rakkaudesta mutta HYVÄLTÄ tuntuu!! En olis ikinä uskonu että netin kautta olisin "sen jonkun" löytänyt.Elämä on hassua..Aivan ihanaa!


 • Elli, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Elli

Tapasin nykyisen kihlattuni deitti.netissä. Olemme olleet yhdessä nyt 2,5 vuotta.


 • Gaga, 19 v nainen
 • Etsi miestä

Gaga

Eli hain seuraa deittinetistä syksyllä 2001. En oikeastaan tiennyt mitä hain, mutta päätin kokeilla ja antaa palaa. Sain todella paljon vastauksia ja muutamaan vastasin takaisin. Pari tyyppiä ketkä tapasin olivat tosi ääliöitä, mutta sitten 25.8. tapasin hänet. Se oli oikeasti rakkautta ensi silmäyksellä, en voinut uskoa, että se tapahtuu minulle. Vietimme upean päivän tehden kaikkea kivaa ja ihanan yön toistemme sylissä nukkuen. Seuraavana aamuna kosin häntä kun katsoimme teletappeja telkkarista, hän vastasi myöntävästi ja menimme kihloihin. Siitä alkoi elämäni mahtavin suhde maailman upeimman pojan kanssa. Deittinetistä löytyy täysiä kusipäitä, mutta myös ihania ja aitoja ihmisiä..


 • Calvin, 20 v mies
 • Etsi naista

Calvin

Noin 2 vuotta sitten minulla oli ilmoitus deitti.netissä. Vastauksia en juuri saanut, mutta päivä ennen kuin ilmoitukseni poistui sain vastauksen. Tyttö oli juuri sellainen, kun olin toivonutkin. Parin kuukauden mailailun jälkeen tapasimme ensimmäisen kerran ja siitä se sitten lähti. Edelleen yhdessä, vaikka olin vuoden armeijassa ja kuukausi sitten hankimme yhteisen vuokra-asunnon. Haluaisin kiittää deitti.nettiä ainakin yhdestä onnellisesta suhteesta.


 • Xara, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Xara

Löysin deittinetin kautta ihanan ison rauhanturvaajan... Kiihkeitä sähköposteja läheteltiin alkuun puolin ja toisin, kunnes rauhanturvaajani sai lomaa. Hän ilmestyi ovelleni ruusupuskan kanssa. Ensimmäisen kerran rakasteltiinkin sitten siinä eteisen lattialla... Kevytkenkäistä, kenties, mutta parasta saamaani seksiä. Sen viikonlopun aikana ei paljon asunnostani poistuttu. Terveisiä vaan kotipizzan henkilökunnalle!


 • Freya, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Freya

Löysin ihanan miehen jonka kanssa olen nyt naimisissa!


 • Gina, 19 v nainen
 • Etsi miestä

Gina

rakkaustarina ei varsinaisesti alkanut deitti.netistä, vaan city.fi:stä:) katselin miesten käyntikortteja ja mielenkiintoisen kortin kohdalla pysähdyin pariksi minuutiksi. pari riviä sähköpostilla viime syyskuussa - reilu puoli vuotta seurustelua huhtikuussa;)