Tiedotteet

Mitä Deitti.netissä tapahtuu nyt?

Deitti.net uudistui!

Pitkään odotettu Deitti.netin uudistus näki viimein päivänvalon ja tuo entistä paremman käyttökokemuksen mobiililaitteille. Osana uudistusta myös Deitti.netin pitkäaikainen logo sai väistyä, tehden tilaa uudelle, raikkaammalle ilmeelle. Uudistuksen ensisijainen tavoite on kuitenkin helpottaa mielenkiintoisten ihmisten löytämistä ja mahdollistaa vaivaton yhteydenpito heihin missä ja milloin tahansa.

Helpottaaksemme mielenkiintoisten ihmisten löytämistä olemme lisänneet palveluun uuden "Deittitutka"-toiminnon. Tämä ominaisuus tarjoaa nopeamman ja helpomman tavan nähdä oman profiilisi tietoihin sopivia ehdokkaita, tehostaen kumppanin etsimistä entisestään.

Uudistuksen myötä Deluxe-jäsenet pääsevät nauttimaan entistä näkyvämmästä asemasta palvelussamme. Tämä tarkoittaa, että heidän profiilinsa erottuu edukseen läpi koko palvelun, parantaen merkittävästi heidän mahdollisuuksiaan herättää muiden käyttäjien kiinnostus.

Ilmaiskäyttäjille puolestaan avautuu uusi mahdollisuus keskustella Deluxe-jäsenten kanssa täysin vapaasti, ilman rajoituksia keskustelumääristä. Tämä tekee deittailukokemuksesta entistä avoimemman ja monipuolisemman kaikille käyttäjillemme.

Yhtenä uudistuksen tavoitteena on myös parantaa käyttäjien tietoturvaa nykymaailman haasteiden edessä. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota turvallisuuteen, jotta voit deittailla huoletta ja luottaa siihen, että henkilökohtaiset tiedot pysyvät turvassa.

Kaikesta testaamisesta huolimatta uudistetusta palvelusta saattaa löytyä pientä viilattavaa, ja toivommekin palautetta mahdollisesti kohdalle sattuneista ongelmista. Palautteen avulla voimme jatkuvasti kehittää ja parantaa palveluamme. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan ja vastaamaan kaikkiin kysymyksiin.

Kirjoittanut Deitti.net
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä mieltä kaverisi ovat?