Rakkaustarinat

 • Cafe de Coq, 52 v mies
 • Etsi miestä

Cafe de Coq

Vuosien etsinnän jälkeen löysin elämäni rakkauden. Hän laittoi ilmoituksen, jossa haki vanhempaa miestä ja minä vastasin. Muutaman viestin jälkeen päätimme soittaa ja se riitti. Halusimme viipymättä tavata ja 6.12.98 tapasimme. Hän oli kaunis, miellyttävä, ystävällinen, seksikäs eli kaikkea mitä olin aina etsinyt ja mistä olin haaveillut. Hän oli parasta mitä maailmassa oli tarjolla ja minä löysin hänet Deitti.netin kautta. Hän on paras ystäväni ja elämäni rakkaus. Hän on edelleen minun ja olemma lopun elmämäämme yhdessä. Rakastuimme ensitapaamisen jälkeen emmekä eroneet sen jälkeen. Hän muutti sisään ja me menimme maistraattiin. Nyt elämä on juuri sitä, mitä olen aina toivonut. Meillä on koti, käymme töissä, jaamme kaikki ilot, surut, varat, ystävät. Elämä on tosi ihanaa.


 • Deeb_Love17, 17 v nainen
 • Etsi miestä

Deeb_Love17

Mulla oli ilmotus deitti.netissä vajaa 3 vuotta sitte ja sen seurauksena tapasin mun sen tärkeimmän ihmisen...mun elämän rakkauden. on ollu kyllä jos jonkunlaista säätämistä mut jokatapauksessa mä todellakin tiedän nyt, kuka on mulle se oikea. Mä olen niin korviani myöten rakastunut etten pysty sitä minkäänlaisin sanoin kuvaamaan... kiitos deitti.netin


 • Happy, 19 v nainen
 • Etsi miestä

Happy

Olin pettynyt pahasti aikaisemmista miesjutuista ja vaikka toisaalta pelkäsin taas etsiä seuraa ajattelin, että ei kaikki miehet voi olla samanlaisia kuin muutama edellinen seuralainen. Selailin Deitti.nettiä useana päivänä ja vastasin muutamiin ilmoituksiin kokeilumielessä, mutta niistä ei näyttänyt seuraavan sen kummempaa. Päätin kuitenkin vastata vielä yhteen mielenkiintoiselta vaikuttavaan viestiin ilman sen suurempia odotuksia. Siitä alkoi kuitenkin kiivas viestien vaihlelu ja muutaman päivän päästä päätimme jo tavata, koska molemmat asuimme samassa kaupungissa. Sen illan jälkeen molemmat tajusimme, että tästä voisi tulla jotain ja olimme innokkaita näkemään heti uudelleen. Meillä synkkasi alusta alkaen ja oli luonnollista olla yhdessä. Nyt siitä illasta on kulunut jo puolitoista vuotta ja yhä olemme onnellisesti yhdessä. Meidän rakkaustarinassamme on merkillistä se, että minä olin ainut joka vastasi hänen ilmoitukseensa, sen täytyi olla jo kohtaloa...


 • Minna, 16 v nainen
 • Etsi miestä

Minna

Mulla oli täällä deitti.netissä ilmoitus maaliskuussa. Siihen vastasi Jukka ja tapasimme yhdessä paikassa. Hänen kaverinsa oli samassa liikuntaryhmässä kanssani. Hän sai sitten tietoja kaveriltansa, millainen olen jne. samana päivänä aloimme seurustella ja tällä hetkellä olemme onnellisia ja yhdessä. Eli ei kaikki ole epätoivoisia mitkä hakee netistä seuraa... laitoin oman ilmoitukseni ihan huvikseni sinne :) Kiitos siitä kuuluu Deitti.net.ille.. :)


 • Andekin, 40 v mies
 • Etsi naista

Andekin

Erosin. Puolisen vuotta haahuiltuani vastasin Deitti.netissä olevaan ilmoitukseen, jossa 30-vuotias nainen etsii miestä. Soittelimme muutaman kerran ja sovimme tapaamisen ravintolaan. Istuin baaritiskillä, kun hän saapui. Katsahdin ylös iltalehden takaa, ja totesin mielessäni: siinä! Olemme nyt naimisissa, kaksi yhteistä lasta ja kaikki hyvin.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
 • Wellpertti, 24 v mies
 • Etsi naista

Wellpertti

Pistin ilmon, kun muutin Stadiin, sain yhden vastauksen ja nyt olemme seurustelleet kohta kolme kuukautta ja asumme kimpassa. Aika jännää, sillä en ole ennen naisen kanssa yhdessä asunutkaan... En olisi kyllä uskonut, että rakas löytyy netistä, ei ollut nimittäin ensimmäinen yritys.


 • Pihlajanmarja, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Pihlajanmarja

Olin jo muutaman kerran harrastanut nettideittailua, lähinnä seikkailujen merkeissä. Olin kyllä ihan tietoinen kaikista nettideittailun epäkohdista, mutta päätin kuitenkin tavata kaksi vuotta sitten nimimerkin Ice Cream Boy (korni nimi, eikö?). Tapasimme kauniina kesäisenä iltapäivänä kaupungilla, kävelimme kauppatorille, söimme jäätelöä ja juttelimme. Ice Cream Boy oli yllätyksekseni komea ja älykäs. Erotessamme hän sipaisi peppuani, kun kysyin, oliko se likaantunut istuessamme kolera-altaan reunalla mussuttamassa jätskiä. Siitä se sitten lähti ja tällä hetkellä olemme asuneet yhdessä jo vuoden verran. Vaikeuksilta ei olla säilytty, mutta rakkautta löytyy.


 • Zsusanna, 18 v nainen
 • Etsi miestä

Zsusanna

Melkein vuosi sitten törmäsin deitti.net:ssä kiinnostavaan ilmoitukseen, johon vastasin heti. Mailailimme ensin pari kuukautta, jonka jälkeen vaihdoimme kuvat ja sitten tapasimme. Kaikkien vastanneiden joukosta hän rakastui juuri minuun! Tapailut vaihtuivat tiiviiksi yhdessäoloksi ja seurusteluksi. Nyt jo yhdeksän kuukautta takanapäin ja paljon enemmän tulossa...


 • Jake, 22 v mies
 • Etsi naista

Jake

Tämän vuoden maaliskuussa laitoin ilmoitukseni deitti nettiin ja siihen vastasi yksi nainen ja pari viikkoa vastauksen jälkeen aloimme seurustella joten uskomatonta että netistä voi sen oikean löytää..


 • Onnentyttö, 18 v nainen
 • Etsi miestä

Onnentyttö

Ja niin he löysivät toisensa. Se ilmoitus jotenkin kolahti heti. Tuli sellainen tunne että hei tossa on sitä jotain..vastasin ja toivoin saavani vastakaikua. Maililtiin ja soiteltiin aluksi 2vkoa ja sitten tavattiin. Mies oli niin ihana!!ihastuin ääneen ja silmiin, kokonaisuuteen. Tapailtiin tosi useasti ja alettiin seurustelemaan 3vkon tuntemisen jälkeen. Kaikki on loksahtanut niin hyvin yhteen meillä kahdella. Rakastan kultaani todella paljon. Toivon että saan viettää hänen kanssaan vielä paljon elämästäni. Kiitos todella paljon deitti.netille!


 • Ninni, 28 v nainen
 • Etsi miestä

Ninni

Tapasin nykyisen aviomieheni deitti.netin kautta. Mieheni oli laittanut ilmoituksen ja minä vastasin siihen. Erittäin hyvä tapa tutustua toiseen ihmiseen. Olemme vieläkin erittäin rakastuneita toisiimme "hali, pusi" -tyyliin.


 • Khea, 23 v nainen
 • Etsi miestä

Khea

Jätin kuvani Cityn Peilikuva-palveluun muiden arvosteltavaksi. Sain paaaljon sähköpostia. Yksi kiinnitti huomioni sillä, että hän kuulosti aivan minulta. Vuoden heilastelun jälkeen muutamme nyt yhteiseen kotiin. Että kiitosta vain Citylle meiltä molemmilta.


 • Onnellinen, 49 v mies
 • Etsi naista

Onnellinen

Laitoin ilmoituksen deittin muutama vuosi sitten. Ajatuksena oli, että pitäisimme vain hauskaa, mutta eihän me voitu sille mitään. Ihastuimme toisiimme vakavasti ja olemme olleet naimisissa 3 vuotta. Kuljimme niin eri paikoissa ettemme olisi tavanneet muuten. joten deitti.net vei meidät yhteen. Onnellinen.


 • Redpepper, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Redpepper

Jätin ilmoitukseni deitti.nettiin kesällä 2001. Sain paljon vastauksia, joista noin viisi oli aluksi mielenkiintoisia. Kirjoittelin heidän kanssaan parin viikon ajan. Joillekin en jaksanut vastailla enää, kun heidän mailinsa muuttuivat tylsiksi. Noin kuukauden kirjoittelun jälkeen jäljellä oli enää kaksi miestä, jotka kiinnostivat. Toinen vastaili maileihini useammin ja hänen mailinsa olivat hauskoja ja saivat minut hyvälle tuulelle, joten päätin tavata hänet. Olin juuri kesän loputtua muuttamassa tuohon kaupunkiin, jossa tämä huumorintajuinen häiskä asui, joten tapasimme varsin pian muutettuani pieneen soluasuntoon, jossa kaksi muuta kämppistä tappelivat keskenään. olemme seurustelleet pian 2 vuotta ja asumme yhdessä mukavasti ja tilavasti. =)


 • Trallaa, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Trallaa

Olin jo jonkun aikaa käynyt lukemassa deitti.netin juttuja, joissa miehet hakevat naisia. Parille miehelle olin jo kirjoitellutkin ja yhden tavannut, joka kuitenkin osottautui täysin fiaskoksi. Eli tavattiin ja moi moi... enkä sen jälkeen halunnut kuulla koko miehestä mitään. En kuitenkaan lopettanut etsintää, ja kerran huomasinkin hieman erilaisen viestin jossa oli persoonallisuutta. Siinä sitten postiteltiin kuukauden verran ja lopulta sovittiin tapaavamme. Puhelimessa ei oltu puhuttu kuin vasta hetki ennen tapaamista. Ensi kohtaaminen oli mukavaa, kaikki osoittautui "täydelliseksi" tilanteeseen nähden. Juttua riitti, käytiin syömässä ja leffassa. Ekalla kerralla emme tehneet sen lähempää tuttavuutta ja seuraavan kerran tavattiin muutaman viikon päästä. Siitä se sitten alkoi ja yhdessä ollaan oltu jo lähes neljä vuotta. On ylä- ja alamäkiä mutta niistä ollaan selvitty. Olen löytänyt todella mahtavan miehen! Kiitos siitä deitti.netille!! :)


 • Äiti, 28 v nainen
 • Etsi miestä

Äiti

Laitoin 2 v. sitten deitti.netttin ilmoituksen ja sain paljon vastauksia. Joitain jopa tapasinkin, mutta ei niistä mitään sen kummempaa tullut. yhden kanssa keskustelin tämän kaksi vuotta ja muutama kuukausi sitten tapasimme ihan ystäväpohjalta ja nyt elämä on ihanaa :). Voi sitä omansa netistäkin löytää...


 • Poriboy, 28 v mies
 • Etsi miestä

Poriboy

4 vuotta sitten ajattelin vielä kerran kokeilla deitti.nettiä. Aikaisemmin tulos ei ollut kertaakaan mitenkään toivottu: ei yhtään herkkää, vakavamielistä ihmistä vaan pelkkiä kukasta kukkaan lentäjiä. Koitin laittaa sieluni peliin kun kirjoitin ilmoituksen.

Seuraavana päivänä postilaatikkoon pörähti sähköposti joka oli otsikoitu yksinkertaisesti "ehkä minä..." Jo siinä vaiheessa kolahti. Ja kolisee edelleen. On yhteinen koti ja parisuhteen rekisteröinti koittaa tulevaisuudessa. Ja se tunne joka silloin syntyi kun näin otsikon, se vain syvenee. Kaikki kiitos ja kunnia deitti.netille siitä, että se toi maailman ihanamman ihmisen elämääni.


 • Lucky, 21 v nainen
 • Etsi miestä

Lucky

En löytänyt seuraa varsinaisesti deitti.netistä,vaan olin sattumalta chattailemassa cityn chatissa, ´törmäsin´ mielenkiintoiseen tyyppiin ja päätimme tavata. Juttu alkoi luistaa ja nyt olemme olleet yhdessä n.3kk!


 • Kisu, 24 v nainen
 • Etsi miestä

Kisu

Kolmisen vuotta takaperin juuri sinkkuunnuttuani vakavasta suhteesta laitoin deitti.netiin ilmoituksen puolileikilläni. Vastauksia sain runsaasti. Muutama viikko ilmoituksen jälkeen kun mielenkiintoni oli jo lopahtanut sain postia eräältä Antilta ja maili oli _ainoa_ normaali maili, aika mielenkiinnoton mutta päätinpä vastata. Muutaman mailin mailattuamme päätimme tavata kun poju tuli lomille intistä. Samana iltana hän tuli käymään, jäi yöksi ja seurustelusuhteemme kesti 8 kk. Edelleen koen että hän oli ´elämäni rakkaus´ vaikka suhteemme ei kestänytkään :)


 • Satu, 18 v nainen
 • Etsi miestä

Satu

Kokeilin tuottaisiko ilmoituksen jättäminen deitti.nettiin tulosta. Viestejä tuli yllin kyllin ja jonkin moista karsintaa oli tehtävä ylitarjonnan takia. Aikani ilmoiteltua ja treffeillä käytyä löytyi ´se´ oikea, jonka kanssa olen hammasharjat samaan mukiin laittanut. Ujohkon luonteeni takia en uskoisi löytäneeni miestä näin lyhyessä ajassa muualta ja viime kesä sujui mukavasti miehiä tapaillessa. Suosittelen!