Rakkaustarinat

Seuraava
  • Pantom, 18 v nainen
  • Etsi naista

Pantom

Olen kaksikin kaunista seurustelusuhdetta - puhumattakaan monista ystävyyssuhteista - aloittanut teidän ansiostanne. Kaltaisiani naisia harvemmin tapaa luontevasti livenä muualla, kuin baareissa. Netin kautta tutustuminen on luontevaa ja näissä minun kohtaamissani tapauksissa myös rehellistä. Vaikka suhteet ovatkin kariutuneet, muistelen niitä lämmöllä ja haikeudella. Teette todellisen palveluksen lepakkokansalle!


  • Siru, 21 v nainen
  • Etsi miestä

Siru

Löysin oman rakkaani deitti.netin kautta. Hän vastasi ilmoitukseeni ja juttu lähti siitä.. Nyt asumme yhdessä ja olemme onnellisesti kihloissa. Kiitos deitti.netille!


  • Zilly, 27 v nainen
  • Etsi miestä

Zilly

Hei! Luin kerran jätettyjä ilmoituksia ja yksi ilmoitus herätti mielenkiintoni ja pakotti minut vastaamaan. Kirjoittelimme muutaman kerran, tapasimme ja rakastuimme. Seurustelimme vuoden, jonka jälkeen erosimme. Uskoni Deitti -nettiin kuitenkin vahvistui, koska huomasin, että verkoilla liikkuu syvällisiä, mukavia ja komeitakin miehiä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
  • Satu Helsingistä, 19 v nainen
  • Etsi naista

Satu Helsingistä

Cityn rekisteröityneet jäsenet saivat laittaa ilmaiseksi ilmoituksen City-lehden seuraavaan suureen deittiliitteeseen. Olin aikaisemmin harrastanut deittinettiä ja löytänyt sieltä yhtä sun toistakin tarinaa elämääni. Laitoin lehteen ex-tempore ilmoituksen, jossa etsin vanhempaa poikamaista naista lämmittämään mua jo. Vaadin puhelinnumeroa mukaan. Huonolla menestyksellä tapasin pari ihmistä. En enää osannut odottaa vastauksia, kun puhelimeeni ilmestyi tekstiviesti. Siellä oli houkutteleva vastaus. Samana yönä juttelin tämän Savolaisen naisen (vm.69) puhelimessa. Hän seisoi pakkasessa kännissä erään paikallisen baarin ulkopuolella ja juuttui ´ihanan seksikkääseen ääneeni´ saman tien. Kun hänen sormensa olivat tunnin kuluttua liian jäässä, hän pyysi lupaa soittaa myöhemmin yöllä uudelleen. Olin jo sängyssä, kun ehkä noin puolentunnin kuluttua puhelimeni välkkyi lattialla. Hän oli mennyt kotiin ja puhuimme puhelimessa ehkä neljä tuntia. Siitä alkaen olemme joka ikinen päivä olleet yhteydessä. Jo seuraavana viikonloppuna hyödynsimme Vr:n vihreää lähtöä ja matkasin hänen luoksensa. Rahaa junalippuihin ja puhelinlaskuihin viiden kuukauden seurustelumme aikana on mennyt törkeästi. Hänen kammottavin puhelinlaskunsa oli 690 euroa. Mutta hänestä en ole valmis luopumaan. Toivottavasti ei kultanikaan minusta.

Seuraava