Mikä on Deitti.net?

Deitti.net on Deitti.net Oy:n ylläpitämä seuranhakupalvelu elämänkumppania etsiville sinkuille, jotka ovat kiinnostuneita ihmisen kokonaiskuvasta pelkän ulkokuoren sijaan. Vuodesta 1997 toiminut palvelu on täysin kotimainen.

Palvelun käyttäminen on pääosin ilmaista, mutta osa toiminnoista vaatii rekisteröitymisen tai Deluxe-jäsenyyden.

Ylläpito tarkastaa kaikki Deitti.nettiin lisätyt ja muokatut profiilit palvelun laadun varmistamiseksi.

Palvelun asiakaspalvelu ja ylläpito toimivat Helsingin Vallilassa. Deitti.net Oy noudattaa Suomen lakeja ja asetuksia.

Deitti.netin arvot

Ihmiskuvan kokonaisuus

Haluamme tarjota kokonaiskuvan ihmisestä muille elämänkumppania etsiville. Valokuva voi kertoa enemmän kuin tuhat sanaa, mutta samalla jättää yhtä paljon kertomatta. Tavoitteemme on edistää kestävien parisuhteiden muodostumista muokkaamalla nykyistä pinnallista seuranhakukulttuuria.

Luotettava valinta

Suhtaudumme asiakkaan yksityisyyteen aina vakavasti. Asiakkaalla on täysi kontrolli omiin tietoihin sekä mahdollisuus niiden poistamiseen palvelusta. Asiakas päättää aina maksullisten lisäpalveluiden tilauksesta. Emme hyväksy tilausansojen tai epäasiallisen markkinoinnin käyttöä. Palveluun on mahdollista tutustua ilman liittymispakkoa.

Asiakkaan turvallisuus

Varmistamme palvelun turvallisen käytön asiakkaillemme jatkuvalla valvonnalla ja epäasialliseen käytökseen puuttumalla. Emme hyväksy maksullisen seuran tarjoamista tai hakemista palvelussamme. Käytämme palvelussa vain luotettavia kumppaneita sekä teknisesti ajanmukaisia ja turvallisia ratkaisuja.

Kotimainen palvelu

Uskomme kotimaisuuden mahdollistavan paremmin asiakkaita palvelevan kokonaisuuden. Vuonna 1997 perustettu palvelu on Suomen vanhin toiminnassa oleva seuranhakupalvelu netissä. Haluamme tarjota laadukasta suomalaista palvelua myös pohjoismaisille ja virolaisille naapureillemme.

Kaikkien käytettävissä

Pidämme kaikkia ihmisiä saman arvoisina heidän taustoistaan riippumatta emmekä rajoita palvelun käyttöä ennakkoluulojen perusteella. Haluamme pitää palvelun helppokäyttöisenä ja useimmilla päätelaitteilla toimivana. Kuuntelemme asiakkaiden toiveita ja kehitämme palvelua saadun palautteen perusteella.