Rakkaustarinat

 • Krissy, 20 v nainen
 • Etsi miestä

Krissy

Viime kesänä päätettiin kaverini kanssa ihan läpällä selailla Deitti.netin ilmoituksia. Sieltä löytyi yksi ilmoitus ylitse muiden, johon vielä samana iltana vastasin.

Odottavan aika on pitkä, niin sanotaan. Ne muutamat päivät vastausta odottaessa tuntui äärettömän pitkältä, mutta vihdoin se vastaus tuli. Pelkkien mailien perusteellakin tää poitsu tuntui äärettömän hauskalta ja mukavalta, juuri sellaiselta mikä muhun kolahtaa. Ja se todella kolahti.

Viikko mailailtiin, vaihdettiin puhelin numerot ja lopulta päätettiin nähdä. En oo koskaan jännittänyt mitään niin paljon, kuin sitä ensi tapaamista. Ensimmäisellä kerralla kun nähtiin en oikein osannut sanoa mitään, ujo kun olen. Mutta onneksi hän antoi mulle toisenkin mahdollisuuden ja nähtiin myös seuraavana viikonloppuna.

Viime vuoden heinäkuusta ollaan nähty joka ikinen viikonloppu ja vieläkin se näkeminen tuntuu yhtä hyvältä. Kaveruus muuttui ihastukseksi, ihastus rakkaudeksi ja lopulta seurusteluksi. Yhdessä ollaan oltu nyt reilu 8 kuukautta ja hyvältä näyttää. Tän onnellisempi en voisi enää olla. Kesää suunnitellaan jo innolla, mulla on edessä muutto samalle paikkakunnalle, missä kultani asuu. Ollaan juteltu paljon siitä, mikä sen jälkeen muuttuu kun ollaan lähempänä toisiamme. Toivottavasti kaikki päättyy hyvin ja ollaan yhdessä kauan. Ensimmäistä kertaa olen rakastunut, kunnolla.

Kiitos City:)


 • pikku-enkeli, 25 v nainen
 • Etsi miestä

pikku-enkeli

olipa kerran pieni ja kiltti nuori nainen ja suuri ja kiltti nuori mies.

niinkuin muillakin sai tämäkin tarina alkunsa deitti.netistä:) *viime kesänä*

takana oli huono suhde ja särkynyt sydän.
kaveri oli löytänyt netistä ihanan miekkosen ja ajattelin että jospa minäkin...

eka tuntu et eipä taida löytyä,olin jo menettämässä toivoni ku löysin ilmoituksen jossa haettiin kesäkissaa.en ollut yhtään sellaista kesäkissa tyyppiä,mut toisaalta oli ehkä hyvä koittaa jotain muuta:)

laitoin viestiä,ja sain vastauksen.
kerroin heti alkuun että haen kyllä pitempi aikaisenpaa seuraa.*ollut aina rehellinen ja ajattelin olla sitä edelleen.*
ei haitannut,ja siitä alkoi viestittely kännykällä.
sitä jatkui muutaman viikon ku ajateltiin nähdä.
oli vaan yks ongelma et oon välil tosi ujo,et pelkäsin et mahdanko saada edes sanaa suustani.:D*kerroin etukäteen,et osas varautua*tapaaminen meni hyvin.

hmmm...sanotaan nyt vaik tätä miekkosta villeks.
villen kans oli helppo puhua ja seuras olla.
mun yllätykses mein viestittely jatkui ja nähtiin vielä kolme kertaa.
kaikki oli hyvin,mitä enemmän nähtiin ja viestiteltiin niin sitä enemmän tykkäsin villest.
mut kaikki hyvä loppuu aikanaan.
viimesel tapaamisel ku vei mut kotiin,niin kuulin sanat mitä en ikinä unohda:En halua mitään vakavampaa.

ajattelin et johtui siitä et villellä oli pitkä ja hyvä suhde takana/tai et en vaan ollut hänen tyyppiään.
olo oli sen jälkeen ku hylätyllä kesäkissalla.
en voinut syyttää villeä koska tiesinhän itse,et hän haki vaan kesäseuraa.

päätettiin jatkaa ''ystävinä'',mut jos olisin tiennyt et menettäisin sydämeni villelle.olisin lopettanut kaiken siihen.
tätä ''ystävyyttä'' kesti noin puolisen vuotta.
oli hyviä ja huonoi aikoi.
oltiin kumpikin tosi itsepäisiä mut aina selvittiin.
ystävyys ei vaan edennyt. *ville tiesi mun ei niin kaverillist tunteis.*

Ajattelin pari viikkoa sitten et jotain pitää tapahtua.
ei tuntunut oikealt tykätä toisest ku ei vissiin tykännyt musta.*En edelleenkään tiedä mitä ville oikein tunsi mua kohtaan.*
Syyksi sain et hän ei töiden takiaan voinut kiinnostua kenestäkään/vakiintua kenenkään kanssa.
päätin lähteä villen elämäst lopullisesti,olisin odottanut vaik kuinka kauan jos olisin tiennyt et olis ollu tunteitakin mua kohtaan...

ei tullut onnellista rakkaustarinaa,mut kiitos kuitenkin citylle.


 • Still alive..., 25 v mies
 • Etsi naista

Still alive...

Onnellinen rakkaustarina sai alkunsa juuri näiltä sivuilta. Onnellinen siihen asti kunnes hän päätti ettei enää halua rakastaa minua, olla kanssani tai toteuttaa suunniteltuja häitämme. Olen aikani kärsinyt tuskissani ja miettinyt mikä meni pieleen, mitä tein väärin ja missä kohtaa itse tajusin jutun mahdottomuuden. Syytin itseäni kaikesta, ihan kaikesta. Lopulta taidan olla ymmärtänyt, tai ainakin selvittänyt itselleni, miten asiat menivät ja miten ne nyt ovat. Vaikeaa se on ollut, enkä ole ihan täysin vieläkään asioista selvillä omassa päässäni, mutta hieman parempaan päin. ELämä kuitenkin jatkuu.

Yhteistä elämää kesti 4,5 vuotta ja ne olivat hyvää aikaa, pääasiassa. Rakastin häntä enemmän kuin mitään koskaan ennen. Asiat ovat kuitenkin kuten ovat ja olen sen hyväksynyt. En ole hänelle katkera. Olen vain eri mieltä hänen kanssaan.

Kuitenkaan en ole menettänyt toivoani löytää se oikea joskus ja jostain.

Haluan kiittää Cityä joka aloitti suhteemme ja miltei teki meistä onnelisen avioparin. Ilman tätä palvelua en häntä olisi ikinä löytänyt...


 • JessiH, 31 v nainen
 • Etsi naista

JessiH

Enpä olis ikinä uskonut että löytäisin ketään elämänkumppaaniksi ja kaikesta vähiten tämän Cityn Deitti.netin kautta!

Löysin vahingossa tänne City.fi:n sivulle ekan kerran 30.6.2006, ja näin että täältäkin löytyy deittipalvelu. Olin edelleen sinkku mutta halusin löytää itselleni naisen elämänkumppaaniksi. Päätin huvin vuoksi kokeilla hakua jos löytyisi jotain ilmoituksia... Ja sieltä tuli 5 eri ilmoitusta jossa eka kolahti niin kovaa että oli pakko kokeilla onneani heti - en edes katsonut läpi muita ilmoituksia! :)

Olin varovasti innostunut mutten kyllä uskonut että hän vastaisi takaisin mutta ihme kyllä myöhemmin illalla tuli se vastaus... Ja kiinnostukseni kasvoi räjähdysmäisesti kun sain tietää vielä vähän enemmän... Siitä asti oltiin lähes erottamattomia, vaikkemme olleet tavanneet niin sähköpostin ja mesen kautta jatkoimme tutustumista sekä tekstiviestitse.

Monien mutkien jälkeen saatiin aikaan ekat treffit Syyskuussa. Hän vei kyllä jalat alta heti! ;) Ei ole koskaan aikaisemmin kolahtanut niin lujaa muhun, olin aivan onneni kukkuloilla ja me molemmat myönsimme, että tuntui siltä kun olisimme tunteneet jo vuosia vaikka oli menny vain 4 h...

Nyt olemme seurustelleet yli kaksi kuukautta ja eka joulumme on edessä. Kesti aikaansa ennen kun uskalsimme uskoa ja luottaa toisiimme kun niin paljon pettymyksiä ollut aikaisemmin. Nyt rakastamme toisiamme avoimesti ja tulevaisuudensuunnitelmia ja haaveitakin löytyy. <3

Sydämelliset Kiitokset Deitti.netille, että sain täältä löytää rakkaani! Vinkki sinkuille että täältä VOI todellakin löytää jonkun!


 • Milla, 19 v nainen
 • Etsi miestä

Milla

Olin aivan yksinäinen vegaani ja ehkä kärkäskin mielipiteiltäni. Kirjoitin puolifiilareilla tuntemuksiani ja mitä tapahtuikaan! Poikaystäväni on Parolan Panssariprikaatin Ylikersantti, kaikkea mitä inhosin... Rakkaus on sokeaa.

Ihanaa!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
 • Minä Sinulle, 19 v nainen
 • Etsi miestä

Minä Sinulle

Näinhän minullekin kävi! Täältä löysin maailman ihanimman miehen, jonka kanssa haluan loppuelämäni viettää. Toisiamme täydentäen taapertelemme nyt yhteistä polkuamme.

En koskaan uskonut, että netin kautta voisi löytää mitään oikeaa. Olin täydellisen väärässä!


 • happygirl, 20 v nainen
 • Etsi miestä

happygirl

Uskomatonta kyllä, täältä se oma kulti löytyi!

Onnea kaikille hakijoille :)


 • rakkautta on, 25 v nainen
 • Etsi miestä

rakkautta on

Alkuvuodesta 2002 kaverini kaveri kertoi Cityn sivuilla olevasta deittisysteemistä, ja näytti omilla tunnuksillaan mistä on kysymys. Päätin luoda omat tunnukset ja jätin käyntikorttiini viestiä siitä mitä haen. Sain melko nopeasti useita vastauksia. Muutaman kanssa vaihdoin maileja, mutta pian yksi nousi yli muiden. Ihanan huomioonottava ja rakastettava mies tuli vastaan ja onnekseni myös minun ominaisuuteni viehättivät häntä. Asiat ovat menneet omalla painollaan ja nyt kirkko on varattu, puku ostettu ja menemme naimisiin ensi kesänä. Cityn Deitille kiitos!


 • Lucky me, 23 v nainen
 • Etsi miestä

Lucky me

Olin sähköpostitellut erään pojan kanssa pari viikkoa. Tapaamisesta oltiin puhuttu, mutta koko homma meni jotenkin jahkailuksi. Päätin ottaa härkää sarvista kiinni ja soittaa tälle pojalle. Näin siis tein viime lauantaina, muutaman siiderin rohkaisemana tosin :D

Soitin ja kyselin illan suunnitelmia. Selvisi että ollaan samalle suunnalle menossa molemmat juhlimaan ystäviemme kanssa, joten päätettiin sopia tapaaminen pienen mietinnän jälkeen..

Kun saavuin ystäväni kanssa paikalle, en nähnyt koko paikassa yhtään miespuolista henkilöä joka olisi vastannut sitä kuvaa jonka olin nähnyt. Olin varautunut kuitenkin sihen ettei kuva kerro totuutta.. Kun lopulta näin tämän pojan niin huh. Menin suoraan halaamaan ja esittelemään itseni, oli sen verran syötävän näköinen tapaus. :P

Koko ilta pysyttiin samassa porukassa. Tämä poika esitteli kaverinsa ja näiden tyttöystävätkin jo. :D Ennen illkua päätettiin lähteä isommalla porukalla jatkoilla. Jatkoilta toin kuitenkin tämän pojan lopulta omaan kotiini nukkumaan. Mitään sen kummempaa ei tapahtunut, nukuttiin ainoastaan lähekkäin. Siis kun lopulta päästiin nukkumaan pitkien keskusteluiden ja läpän heiton jälkeen.. :D

Aamulla jäin kuitenkin melko pian yksi ja uskoin koko homman olleen siinä. Sain kuitenkin tekstiviestin muutaman minuutin kuluttua ja illalla treffikutsun.. :) Tuntuu että kerrankin löysin sellaisen pojan joka vetää puoleensa niin henkisellä kuin fyysiselläkin tasolla.. Eikä hae pelkkää yhden illan huumaa.


 • Tanja, 31 v nainen
 • Etsi miestä

Tanja

Laitoin Deitti.nettiin ilmoituksen illalla 4.1.2004.

Muutaman tunnin sisällä sain ensimmäisen vastauksen. Lyhyehkö viesti, mutta juuri oikeita asioita oikealla tavalla sanottuna.

Mies ei lähettänyt kuvaa, mutta löysin sellaisen samalla nimimerkillä käyntikortista: massiivisen näköinen tatuioitu lihaskimppu. Pidän haasteista, joten ihan piruuttanikin päätin vastata, vaikka itse olen olemukseltani tällainen kirpun kokoinen pyhäkoulutyttö.

Tapasimme ekan kerran 13.1.-04, ja sen jälkeen suhde on syventynyt ystävyyden, ihastumisen ja rakastumisen jälkeen molemminpuoliseksi rakkaudeksi.

Nyt loka-marraskuussa -06 lähdetään 1. yhteiselle matkalle Afrikkaan. Hänestä on tullut osa elämääni, ja toivon, että näin tulee jatkumaan vaikka sitten hamaan tappiin asti...


 • MissLexi, 25 v nainen
 • Etsi miestä

MissLexi

...Silloin kun sitä vähiten osaa odottaa.

Reilut puoli vuttta sitten tein muuttoa toiselle paikkakunnalle. Ilmoitukseni olin jättänyt "leikkimielellä" Cityn käyttäjien luettavaksi, ja muuttotohinoissani unohdinkin, että joku sen sieltä säättaisi bongata. Ja niin kävi. Minulle kirjoitti paljon jos jonkun karvaista kirjoittajaa, mutta eräs valloitti sydämeni tekstillään, ja uskaltauduin leikkiin mukaan. Joskaan leikkiä se ei ollutkaan vaan totista totta, ja tässä sitä nyt ollaan, puolen vuoden jälkeen koitti jälleen paikkakunnanvaihdos ja yhteisen pesän laitto tulikin todeksi. Minä joka luulin ettei sitä oikeata olekaan... Niin silloin sitä vähiten osasin todellakin odottaa.

Kiitos Deitti.netin.


 • MiaS, 33 v nainen
 • Etsi miestä

MiaS

Se oli vuosi 1999 kun elämäni ensimmäistä kertaa surffasin Deitti.net sivuilla. Hieman häpeillen selasin ilmoituksia. Silmiini tarttui yksi ilmoitus johon oli ihan pakko vastata.

Sain nopeasti vastauksen takaisin. Seuraavana päivänä puhelinsoiton. Seuraavana päivänä tavattiin. Seuraavalla viikolla "asuttiin" jo yhdessä. Seuraavana kuukautena muutettiin virallisesti yhteen. Seuraavana jouluna kihlauduttiin ja seuraavana kesänä mentiin naimisiin.

Olemme edelleenkin erittäin onnellisia ja meillä on kolme ihanaa lasta. Kiitos City ;-).


 • Rakastunut, 23 v mies
 • Etsi naista

Rakastunut

Selailin erään työpäivän jälkeen deitti.net:tiä ja näin siellä yhden todella mielenkiintoisen ilmoituksen. Luin sen monta kertaa läpi ja minusta tuntui että olin juuri se oikea henkilö vastaamaan siihen ilmoitukseen. Mietin kumminkin että vastaanko siihen vasta seuraavana päivänä, kunhan ensin keksin jotain mielenkiintoista sanottavaa. Mutta jostain syystä päätinkin vastata ilmoitukseen heti. Sen jälkeen lähdin odottavaisella mielellä kotiin.

Seuraavana päivänä kun pääsin netin ääreen, halusin ensimmäiseksi nähdä sen ilmoituksen vielä uudelleen. Mutta huomasin että sitä ei enää ollutkaan siellä. Petyin kovasti ja unohdin koko jutun hetkeksi aikaa.

Kun sitten luin seuraavan kerran sähköpostejani, huomasin saaneeni vastauksen deitti.net:istä. Ja siellähän oli paluupostia tytöltä jolle olin kirjoittanut. Myöhemmin kuulin että hänen ilmoituksensa oli nähtävillä vain yhden päivän, jonka aikana hän oli saanut 10 vastausta. Mutta minä olin ainut jolle hän kirjoitti. Siitä sitten alkoi noin vuoden kestänyt suhde. Hän oli elämäni ensimmäinen rakkaus ja tunnen edelleen voimakkaita tunteita häntä kohtaan, vaikka suhteemme päättymisestä on jo vuosia. Ajankohta ei ollu paras mahdollinen meidän suhteelle ja siksi se sitten päättyikin ennen aikojaan. Mutta kaikesta huolimatta tunnen että kun sain tutustua häneen niin se on parasta mitä elämässäni on tapahtunut. Sain hetken aikaa kokea aidon rakkauden.


 • ei enää yksin, 22 v nainen
 • Etsi miestä

ei enää yksin

Etsin keväällä täältä Deitti.netistä ystävää vaihtamaan ajatuksia sähköisessä muodossa. Sain pari vastausta ja yhden kanssa jatkoimme aktiivisesti kirjoittelua usean kuukauden ajan kunnes lopulta pari kuukautta sitten päädyimme tapaamaan toisemme. Heti tavatessamme mies tuntui oikealta ja siitä lähtien olemme olleet yhdessä. Olen erittäin onnellinen ja toivon tämän suhteen kestävän läpi elämän.

Kiitos Deitti.netille että saatoit meidät yhteen!


 • 35 v nainen
 • Etsi miestä

Laitoin pariksi viikoksi...

Laitoin pariksi viikoksi ilmotuksen deittiin. En odottanut kuuta taivaalta enkä ottanut tosissanikaan että juttu toimis.

Yksi mies kiinnitti huomioni. Tuli vastaukseksi pitkä, huumorintajuinen meili jossa oli myös sielukkuutta ja johon oli pakko vastata. Muutamat meilit vaihdettua tapasimme ja tapailemme edelleen.

Juttu on vielä kovin tuore ja uusi, mutta alku näyttää hyvälle ja todella nautin tämän miehen seurasta. Romantiikkaakaan ei puutu, oli hienosti yllättävää kun eka treffeillä kävelimme muutaman kilometrin grillaamaan keskelle luonnonhelmaa. Loistava paikka hiljaisuudessa tutustua toiseen...

En olisi tätäkään miestä koskaan tavannu, ellen olisi ilmotusta laittanu ja hän siihen vastannu.

Kiitos Cityn deittipalvelun!


 • Macnevis, 21 v mies
 • Etsi naista

Macnevis

Tapasin ex-avovaimoni Cityn kautta 17-vuotiaana melkein 4 vuotta sitten.

Olin laittanut ilmoituksen Deitti.nettiin ja olin varma ettei sieltä nytkään mitään oikeaa löytyisi, koska olin sinä syksynä tavannut jo neljä tyttöä netin kautta ja kaikki liian erilaisia. Sitten eräänä sunnuntai-iltana katsoin mailiini ja sinne oli eräs nimimerkki vastannut ja ilmoittanut olevansa kiinnostunut minusta ja jätti puhelinnumeronsa. Tekstailtiin muutama viesti, seuraavana keskiviikkona käytiin elokuvissa ja siitä lähtien oltiin yhdessä vähintään joka kolmas päivä. :)

3,5 vuotta oltiin yhdessä, 3 vuotta erittäin onnellisesti. :) Se viimenen puol vuotta oliki sitten toinen juttu. Asuttiin yhdessä 2,5 vuotta. Ja edelleen ollaan hyvissä väleissä ystävinä, joten kiitokset vaan City.fi:lle ja Deitti-osiolle.


 • Elax, 23 v mies
 • Etsi naista

Elax

Kiitos City!

Tässä istun. Kerrostalokaksioni olohuoneessa, kirjoittamassa yhtä uskomatonta tarinaa. Tuskin ilman Cityä istuisin nyt tässä. Enkä olisi todellakaan näin onnellinen.

Syksyllä 2004 päätin muuttaa hetken mielijohteesta käyntikorttiani. Minulla oli yksinäistä ja päätin kirjoittaa siihen haikeamman kuvauksen itsestäni.

Vain muutama minuutti myöhemmin, eräs tyttö sattui selaamaan käyntikorttiani. Se teki häneen vaikutuksen ja hän lähetti minulle piristykseksi sähköpostiin viestin jossa luku: "Hali :D"

Siihen vastasin ihmetellen, että keneltäpä olin halin saanut ja miksi...

...siitä se sitten lähti. Nyt olemme tunteneet kohta kaksi vuotta. Yhdessä olemme asuneet vuoden. Olemme erittäin onnellisia ja ennen kaikkea kiitollisia tälle nettipalvelulle siitä, että näin löysimme toisemme, siis vielä kerran:

Kiitos City!


 • Rajaton, 32 v mies
 • Etsi naista

Rajaton

Vastasin Deitti.netin ilmoon reilut neljä vuotta sitten, ja kaksi vuotta sitten mentiin naimisiin. :) Tein elämäni parhaat kaupat, kiitos Deitti.netin!


 • Oxygen, 23 v mies
 • Etsi miestä

Oxygen

Deitti.netin kautta tapasin miehen, jonka kanssa onnellisesti seurustelin kolme vuotta. Rakkaus muuttui ystävyydeksi ja yhteinen taipaleemme on päättynyt. Hyvä ystävä on silti kullan arvoinen.

Tällä hetkellä sinkkuilen, mutta uskon, että Deitti.net johdattaa minut vielä uudelleen rakastumaan.


 • Itkevä taivas, 17 v nainen
 • Etsi miestä

Itkevä taivas

Oli maaliskuinen tylsä tiistai ja satoi lunta. Olin yksin kotona kun muut lomalla hesassa. Aukaisin koneen ja sulkeuduin ajan kuluksi chattaamaan. Kyselin unelmieni miestä siinä tiedossa että ei varmana löydy. Mutta äkkiä tulikin vastaus... Mies oli jonku vuoden vanhempi ja vielä just sellanen ulkönäöllisesti mikä kääntää pään ja saa polvet tärisemään.

Siinä meni pari päivää meseillessä ja soitellessa, ja vielä saman viikon lauantaina menin ensimmäistä kertaa tapaamaan häntä. Saavuin aamulla tädin luokse linkkarilla ja vatsassa lensivät perhoset, kohta näkisin hänet. Kello läheni kahtatoista ja alkoi satamaan räntää leudon sään takia ja oltiin sovittu vielä että mentiin kaupungille ekaks. Hän soitti ja sanoi olevansa lähellä tädin taloa, ja pyysi tulemaan pihalle. Alkoi tosiaan jännittää...

Seisoin hetken aikaa pihalla sateessa ja sitten näin hänet. Molempien pitkät hiukset roikkuivat märkinä ja ja moikattiin toisiamme. Katseltiin siinä hetki toisiamme ja lähdettiin kävelemään kohti keskustaa. Ensin oli jonkin aikaa hiljaista ja ajattelin mitä se minusta ajattelee, pettyikö minun ulkonäköön? Sitten alettiin juttelemaan niitänäitä ja tultiinkin kaupunkiin.

Mentiin ensin Stockmannille ja sitten muihin vaateliikkeisiin. Sain hienon nahkaisen ranneremminkin. :) Tultiin ulos kaupasta ja siinä räntäsateessa halasin ensimmäisen kerran. Oltiin pari tuntia kaupungilla ja sitten märät vaatteet alkoivat kovasti paleltaa. Lähdettiin kohti hänen asuntoaan. Kävelymatka tuntui tosi pitkältä johtuen plattareihin kertyneestä loskasta ja kivusta kun ne hierti. Katselin mielissäni että seuralaiseni oli myös niinkuin mukava. :)

Pääsimme lopulta sisään lämmittelämään ja kuivattelemaan hiuksiamme. Istuin sohvalla sarjakuvaa lukemassa, hän katseli minua. Pahoittelin vettynyttä ulkonäköni. Kyllähän hän minua nätiksi sanoikin. Aikamme istuttua hän käveli makuuhuoneeseen ja laittoi musiikkia ja makoili sängyllä. Istuin viereen ja alkoi soimaan sentencedin Despair-ridden hearts. Menin hänen viereensä makamaan ja hetken kuluttua hän minut veti syliinsä. Laulussa lautettiin vapaudesta. Märät hiukset toistemme kasvoilla ja kädet ympärilläni painoin pääni hänen rintaansa vasten koska ujostelin katsoa silmiin. Hän kohotti kasvojani ja suuteli pitkään. Lämpö lähti huulilta ja lämmitti koko kehoa. Sitten makasimme sylikkäin ja vähän vieläkin viluisina tuona muistettavana päivänä mistä kaikki alkoi...

Paljon on sattunut ja paljon olisi voinut olla sattumatta. Lämpö ja kaipuu ei koskaan pakene minusta niin kauan kun seisot takanani ja pidät minusta kiinni. Olet nostanut minut tämän tästä ja antanut anteeksi. Olen sinulle paljon velkaa ja tulen varmasti olemaan. Yritän parhaani mutta älä päästä minusta irti vaikka lankean. Kiitos kultaseni...