Palautukset ja hyvityskäytäntö

Peruuttamisoikeus

Voit peruuttaa tekemäsi sopimuksen 14 päivän kuluessa ostopäivästä syytä ilmoittamatta, jos et ole aloittanut digitaalisten sisältöjen lataamista tai suoratoistoa (vieraslistan, suosikkilistan, viestien lisäominaisuuksien tai profiilien lisätietojen käyttöä).

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille Deitti.net Oy, Kuortaneenkatu 1, 00520 Helsinki / asiakaspalvelu@deitti.net päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää alla olevaa peruuttamislomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tekemänne sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme lisämaksuttomasta maksutavasta poikkeavan maksutavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia. Pankkinapilla tai tekstiviestillä maksettujen tilauksien osalta teidän tulee ilmoittaa pankkitilinne, että palautus voidaan suorittaa.


Lisää tietoa palauttamisesta, takuusta, tuesta ja virhevastuusta löydät maksullisten palveluiden sopimusehdoista.

Lataa peruuttamislomake [PDF]