Tunnuksen poistaminen

Voit poistaa käyttäjätunnuksesi sisäänkirjautuneena tiliasetuksista. Pääset tiliasetuksiin sisäänkirjautuneena esimerkiksi sivun oikean ylälaidan kuvakkeesta avautuvasta valikosta tai tämän linkin kautta.

Asetukset-sivun Poista-kuvake vie tunnuksenpoistosivulle:

Poista tunnus

Huomaa, että poistaessasi tunnuksesi myös tilaamasi maksulliset palvelut poistuvat käytöstä ja nimimerkkisi tulee jälleen "vapaille markkinoille", jolloin kuka tahansa voi varata sen itselleen. Tunnuksen poiston jälkeen mitään tietoja ei voi palauttaa, mukaan lukien mahdolliset kuvat ja viestit sekä maksetut palvelut.

Ongelmatapauksessa ota yhteyttä Deitti.netin asiakaspalveluun. Kerrothan viestissäsi nimimerkkisi, koko nimesi, palvelussa käyttämäsi sähköpostiosoitteen ja matkapuhelinnumeron.