Lifejoy, 74v

Elämä ei ole ongelma...

...joka pitää ratkaista, vaan mysteeri, joka pitää elää!!

Olen nuorekas aikuinen mies, voimakastahtoinen ja sanani mittainen. Olen myös hyvätapainen, suoraselkäinen. Kohteliaksi kutsuttu, spontaani ja hellä. Pidän ruoanlaitosta, musiikista, merestä, lokin naurusta, ja monesta, monesta muusta pienestä sekä isosta asiasta.

Minusta saat seuraa metsäpoluille ja meren rantaan, oopperaan ja elokuviin. Tai shoppailemaan, torikahville, peuhaamiseen lakanoiden välissä tai muuten vain kiehnäämään ja haaveilemaan. Nautin ajoittain pitkistä, hitaista viikonloppuaamuista , mieluiten en tietenkään yksin.. ;)

Ennenkuin me tapaamme, haluan kertoa monista asioista joista pidän. Vaikka seksi on hyvin lähellä listani kärkeä, en halua sitä ennekuin me ensin tunnemme toisiamme vähän paremmin. Sitä varten tapaamme ensin muiden tekemisten merkeissä, eikö vain? Haluan myös ensin tietää mistä asioista sinä pidät. En ole liikkeellä vain seksin vuoksi, vaikka se onkin tärkeä osa-alue.

Elämäni on ollut kokemuksista rikasta. Olen onnekseni kohdannut siinä niin ylä- kuin alamäkiäkin ja ne ovat opettaneet panemaan elämänarvot kohdalleen. Osoitan tunteeni avoimesti, enkä ole murjottaja tai pitkävihainen. Pidän läheisyydestä, aitoudesta, keskinäisestä suvaitsevaisuudesta sekä kumppanin arvostuksesta.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minusta on mukavaa hemmotella, ja tietysti tulla itsekin välillä hemmotelluksi. Onnellisuus on sitä että osaa iloita pienistä asioista elämässään. Arvostan toimivaa ihmissuhdetta, olipa sen nimi sitten ystävyys, tapailu, seurustelu, parisuhde, avoliitto tai avioliitto. Suhteen laadun ja nimen määrittelevät siinä olevat kaksi henkilöä yhdessä.

Etsin siis sinua naisellinen ja hoikka/normaali´sensuellinen Nainen. Toivon että olet yli nelikymppinen ja nuorekas olemukseltasi. Elämä ja yhteinen tahtomme luovat luontevan muodon yhdessäolollemme. Vaikka koko loppuelämäksemme..

Toivottavasti kuulen sinusta pian!

--Lifejoy

Sukupuoli
Mies
Ikä
74 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: