Simah, 36v

Hoi kaikki kymenlaaksolaiset!

Tsau!

Löytyisköhän tälläselle mukavalle "tavalliselle" Kotkalaiselle miehelle joku mukava tyttö? Ei kai ole liikaa pyydetty? :)

Baareja on tullut koluttua jo ihan tarpeeksi ja se on kyllä osoittautunut täysin turhaksi hommaksi. Niistä kun ei tunnu löytyvän mitään järkevää seuraa, ellei känniläisten seurasta satu pitämään.

Luonteeltani olen suht rauhallinen, kiltti ja kultaiseksikin kehuttu. Voisin kuvailla itseäni myös hieman metallihenkiseksi, vaikken aina "metallistien" tyyliin pukeudukkaan, mutta musiikkimaku ainakin on suht metallipainotteinen, vaikka tulee sitä välillä muutakin kuunneltua :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Suhteessa arvostan eniten sitä yhteistä aikaa.. Mielestäni vain kahdestaan oleminen on jotain parasta, varsinkin ne rauhalliset koti-illat, ilman sen kummempia suunitelmia. Onnistuneeseen iltaan ei tarvita muuta kuin hyvä leffa, hyvää juomaa/ruokaa ja oma kulta kainaloon! :)

Sinulta en oikeastaan vaadi muuta, kuin luotettavuutta ja uskollisuutta.. pettäjiä on nähty jo tarpeeksi. Huumorintajukaan ei olisi pahitteeksi, että ei nyt täysin tosikko tarvitse olla.. eli pieni lapsenmielisyys ja pilke silmäkulmassa ei olisi pahitteeksi ;) Eli jos sinulta onnistuu vähän lapsellisemmatkin jutut niin hyvä hyvä.. Esim. Talvella pulkkamäessä könyäminen =D Ja iiiison plussan saisit siitä, että nauttisit myös luonnossa oleilusta.. Itse kun vietän paljon kesästä mökkeillen ja kalastellen. Joten jos ajatus siitä, että lähtisit kanssani vaikka kalaan tai mökille, ei kuulosta mahdottomalta, niin hyvä homma :)

Sukupuoli
Mies
Ikä
36 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kotka
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: