Kivine, 60v

elämä on kauniimpaa yhdessä :)

Hei sinä mukava ja sinkku mies!

Tässä sinulle iloinen ja tasapainoinen nainen, joka tulee mielellään mukaan kävelylle, retkelle ja myös arkeen. Yhdessä on helpompaa ja onnellisempaa!

Olen tällä hetkellä takaisin Virossa, mutta mielestäni tämä ei ole este hyvän suhteen rakentamiselle.

Jos kuvien perusteella olet kiinnostunut minusta, lue seuraava ja vastaa kysymyksiin kirjoittamalla minulle sähköpostiosoitteeseen anner64@gmail.com

1. Mitä odotat suhteelta?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vastaan ​​itse. Ymmärtääkseni emme koskaan saa vanhaa elämäämme takaisin. Ja on tärkeää tietää, mitä joku odottaa tai haluaa. Haluan esimerkiksi elää yhdessä ja jakaa jokapäiväistä elämää ja myös ajatuksiani. Siksi minulle on tärkeää, että vieressäni oleva mies ymmärtää minua ja puhuu minulle samasta aiheesta. Pidän ikuisista ja filosofisista teemoista. Myös positiivisuus on minulle erittäin tärkeää.

2. Ajattele millaista olisi maanantai tai keskiviikko tai sunnuntai, jos asuisimme yhdessä.

Vastaan ​​itse. Pidän leppoisasta elämäntahdista. Tykkään käydä kävelyllä (vaikka teen sitä hyvin, hyvin harvoin). Tykkään ajatella (mutta teen sen yleensä joko katsomalla televisiota ja järjestämällä ajatuksiani. Teen sitä myös matkoilla, joten on hyvä ajatella). Koska olen töissä (olen joogaopettaja) ja asun yksin, istun paljon tietokoneen ääressä oppiakseni uusia asioita tai järjestämään työmateriaaleja tai valmistautumaan tunneilleni. Pidän siitä. Mutta olisin onnellisempi, jos minulla olisi kumppani, jonka kanssa tehdä jotain - mennä ulos kävelylle tai mennä elokuviin tai teatteriin.

3. Mitä tykkäät tehdä?

Pidän hiljaisesta ja rauhallisesta elämästä. Vältän yleensä ruuhkaisia ​​paikkoja, mutta se voi olla hauskaa seuralaisen kanssa. Matkustan melko paljon - mielestäni 3-4 kertaa vuodessa. Pidän lämpimästä ilmastosta ja meren tai valtameren läheisyydestä. Matkustaessani en kiirehdi katsomaan kaikkia nähtävyyksiä, mutta pidän myös kävelystä ja yksinkertaisuudesta. Ehkä kaikki olisi toisin mukavan seuralaisen kanssa.

Odotan innolla, että kirjoitat minulle ja lähetät kuvia itsestäsi.

Älä kirjoita minulle, jos etsit vain seksikumppania tai lyhytkestoista seikkailua elämässäsi :)

Älä myöskään kirjoita, jos olet nuorempi tai et vastaa etsimääni.

Me kaikki löydämme itsellemme oikean henkilön! :)

Sukupuoli
Nainen
Ikä
60 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: