EskoPesko, 39v

Elämänkumppani hakusessa

Hei olen Esko, 38v mies Lahdesta. Etsin 25-35 vuotiasta naista elämänkumppaniksi ja perustamaan oman perheen. Jos sinulla ei ole vielä omia lapsia, mutta haluaisit niitä, ota ihmeessä yhteyttä, niin mennään vaikka kävelylle ja tutustutaan ajan kanssa toisiimme. Irtosuhteita en etsi, vaan haluan tuntea ja ystävystyä kunnolla ennenkuin suhde menee pidemmälle. Nyt olisi hyvä aika juurikin tutustua kävelylenkeillä kunnon kohotukseksen merkeissä. Laihdutus on vielä kesken, olen pudottanut n. 170 kilosta 133 kiloon vajaassa kahdessa vuodessa, ja siitä yli 20 kiloa on tippunut vajaassa 19 viikossa kun tein täydellisen elämäntapa- ja ravintoremontin myötä. Tavoitteeni on 95 kiloa ja sen jälkeen kuntosalilla kunnon ja lihasmassan kohotus. Löysää ihoa ei ole vielä ainakaan.

SInun ei tarvitse olla mikään malli, minua kiinnostaa enemmän mitä pääsi sisällä liikkuu, kuin ulkonäkösi. En minäkään mikään adonis ole.

Minulla on tourette, ei kovin paha, mutta pään ja jalkojen nykimistä on jonkin verran, ja saattaa päästä jotain hymähdyksiä välillä. En huuda rivouksia toureten takia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
39 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Lahti
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: