TTapio, 42v

\,,/_(><)_\,,/

Kaipaan toisen ihmisen lämpöä ja kosketusta. Nautin toisen ihmisen läsnäolosta arjessa. Vuorovaikutuksen ei kuitenkaan tarvitse olla aina intensiivistä, vaan tarvitsen myös sopivasti omaa tilaa henkisesti. Pystyn vaikuttamaan omaan aikatauluuni töiden ja muun elämän osalta todella paljon.

Rakastan luonnossa liikkumista, saunomista, raskasta musiikkia ja scifiä. Pelailen tietokoneella ja kavereiden kanssa. Olen hyvä kokki. Pyöräilen, lenkkeilen ja hiihdän. Tieteet, yhteiskunta, teknologia ja avaruus kiinnostavat.

Olen analyyttinen ja rauhallinen. Minulla on hyvä itsesäätelykyky ja osaan joustaa tarvittaessa. Olen myös vahvatahtoinen ja minulla on voimakkaita faktapohjaisia mielipiteitä. Arvoni ovat erittäin liberaalit ja haluan säilyttää maapallon asuttavana myös tulevaisuudessa.

Vaikka olen ensisijaisesti hyvin turvallinen ja suhtaudun vakaviin asioihin vakavasti, osaan myös hullutella, olla ilkikurinen ja olla yllytyshullu. Vastapainoksi tasapainoiselle toimivalle arjelle harjoitan toisinaan tarkkaan säännösteltyä dekadenssia.

Millaista kumppania etsin?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Etsin ensisijaisesti naista pidempiaikaiseen parisuhteeseen, mielellään jopa loppuelämäksi. Olisin valmis rakentamaan yhteisen tulevaisuuden tasavertaisen kumppanin kanssa.

Sinulla voisi olla jossain määrin samanlaiset arvot ja kiinnostuksen kohteet kuin minulla, jotta yhteistä tekemistä, keskusteltavaa ja arvostusta toisiamme kohtaan löytyy. Tunnet itsesi ja mitä haluat. Luonteesi ja se miten tulemme toimeen on tärkeintä, eli muut seikat ovat toisarvoisia, vaikka eivät välttämättä mitättömiä.

Lähdetkö seikkailemaan polkuja yhdessä?

Sukupuoli
Mies
Ikä
42 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Lappeenranta
Millä mielellä
Parisuhteeseen, Ystäväksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: