Rara Avis, 45v

Moi!

Säpäkkä ja napakka akka täällä. Elämässä on tarpeeksi vauhtia ja vaarallisia tilanteita yleensä luonnostaan, joten en harrasta ylimääräistä draamaa ja tahallista väärinymmärtämistä. Parisuhteessa pitäisi olla samalla puolella ja toista kuunnella ja tukea. Kaikesta pitäisi voida puhua, luottamus rakentuu siitä, kun huomaa, ettei heikkouksia käytetä aseina ja puheet ja teot vastaavat toisiaan. Itse kykenen tähän, sinulta toivon ainakin vakaata pyrkimystä vastaavaan.

Minulla on lapsia, koiria ja pieni talo. Kerrostaloon lauma ei mahdu. Pitkällä tähtäimellä pitäisi siis olla valmiutta omakotitaloasumiseen. Lapset ja eläimet ovat sinullakin hyvä juttu, mutta lisää omia lapsia en enää haluaisi hankkia.

Pidän kaikenlaisesta liikkumisesta, varsinkin vähän reippaammasta (esim. pallopelit). Luonnossa viihdyn ja kestän hyvin erilaista säätä, samoin lapset.

Ruokarajoitteita on yksi, jonka kanssa pärjää kyllä. Muuten uppoaa kaikki purkkihernekeitosta kaviaariin. Arkena pyrin simppeleihin perusruokiin, jotka maistuvat kaikille pöydässä oleville.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vaikka parisuhteessa ja perhe-elämässä arvostan tasaisuutta, olen muuten aika vauhdikas, helposti innostuva (jopa vähän yllytyshullu) ja kekseliäs ("Äiti, tää on TAAS joku sun oma viritys, eikö?" "Joo, eikö toimikin hyvin!") Sen verran löytyy teknistä taustaa, että tiedän, mitä teen, jos käytän jotain omaa ratkaisua. Lähimmäiset eivät ole vaarassa... 😁

Haen nyt sellaista ihmistä, jonka kanssa oikeasti haluaisin jakaa loppuelämäni. En halua yllätyksiä, ole vaan rehellinen alusta asti. Mokatkin voi kertoa turvallisesti, se on vastuunottoa ja reilua peliä, jota arvostan. Jos haluat hyvän ja syvän parisuhteen luotettavan, kuuntelevan ja lojaalin ihmisen kanssa, tämä on sinulle. Tutustutaan rauhassa. Ehkä löytyy joku, jonka kanssa haluaa mennä loppuun asti. Ehkä löytyy joku, jonka kanssa on kiva jutella ja vaihtaa ajatuksia kaverina - sekään ei ole huono juttu. Ei paineita suuntaan eikä toiseen, pidetään toisemme kartalla omista fiiliksistä.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
45 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Kouvola
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: