Miesvaillajotain, 31v

Varattu, mutta luvalla liikenteessä. Etsin seuraa lähinnä keskustelun ja mahdollisen tapaamisen merkeissä. Hyvä ja onnellinen parisuhde minulta löytyy jo, elämässä vain pitää olla vähän särmää ja seikkaulua, sellaista etsin.

Meillä on tietyt säännöt, mutta avoimin mielin eli etsin yhtä sopivaa henkilöä jakamaan ajatuksia, kanssani on helppo keskustella ja mielipiteitä löytyy, olen myös hyvä kuuntelija ja ymmärtäväinen. En etsi siis pelkkää seksiä, vaikka sekin tässä oleellista onkin.

Fiksu, mukava ja rento, nämä kuvaavat minua parhaiten, huumorintajua unohtamatta. Minusta saat huomioonottavan, villinkin "kumppanin" hauskanpitoon!

Minkälaista kumppania etsin? Olen avoimin mielin liikenteessä ja katson mitä vastaan tulee. Ihanteellista olisi, että olisit vastaavassa tilanteessa kanssani, voit toki olla sinkkukin, jos ymmärrät "pelin" hengen. Kiinnostun aidoista ja rehellisistä ihmisistä, joilla on mielipiteitä ja näkemyksiä, uskaltaa olla sellainen kuin on, sopiva itsevarmuus on aina hyvästä. Omakin itsevarmuus on kohdallaan, mutta hyvällä ja tasapainoisella tavalla.

En tiedä onko tähän järkevintä kehua itseään maasta taivaaseen vai mitä, mutta pohjimmiltani olen tavallinen suomalainen mies vailla jotain jännittävää seikkailua. Viime vuosina olen sen tajunnut, että elämä on todellakin liian lyhyt tuhlattavaksi, aika kliseistä, mutta niin se vain on!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Kerron mielelläni itsestäni lisää!

Kik löytyy, jos sitä sovellusta käytät.

Sukupuoli
Mies
Ikä
31 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: