Knievil, 45v

Rakkauden Ammattilainen

Talvinen päivä Savossa, lunta tupruttaa hiljalleen ja päässäni pyörii vain yksi ajatus(palaan siihen tuolla myöhempänä). Hetken olen viettänyt elämääni sinkkuna ja pohdiskellut maailman menoa, että mitä tältä vielä haluan. No päällimmäisenä ajatuksena on pyörinyt, että mistä löytää itselleen sopiva avopuoliso. Kuitenkin kaveri(naispuolinen), joka lähtisi toteuttamaan kaikennäköisiä villejä kuvioita.

No mitä sitten pyörii tuolla pääkopassa. Tässä maistiainen jostakin mitä siellä on.

Saavun luoksesi ja sydämeni jyskyttää. Hermostuksen määrän voisi laskea sydämen lyönneistä ja käteni hikoilusta. Olemme sopineet treffit sinun luoksesi ja sovimme että kun kohtaamme emme puhu sanaakaan ennen kuin annan siihen luvan. Emme ole koskaan harrastaneet keskenämme seksiä emmekä edes tavanneet naamatusten. Olemme vain kirjoitelleet ja sopineet tapaamisen, toki kuvat on vaihdettu. Sovimme myös että ekalla kohtaamisella sinun tulee suudella minua suoraan ovella ja se on merkki siitä että voimme jatkaa eteenpäin. Tämän jälkeen olet minun ohjattavissa ja se voisi päätyä ihan minne vain.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen oven takana ja soitan kelloa. Oven avaa kuvista tuttu nainen ja hänellä on päällään ihana kellohame joka loistaa punaista väriä. Katson sinua alhaalta ylöspäin ja jumitun silmiisi ne loistavat kirkkaina ja juuri kun katseemme kohtasivat lähestyt huuliani ennen kuin kerkeän edes kynnykselle kävellä. Kasvoistasi loistaa punainen sävy, olet todella hermostunut ja samalla todella kiihottunut. Suudelma venähtää hieman pitkäksi ja painaudun suudelman saattelemana sisälle asuntoon, vetäen vapaalla kädelläni oven perästä kiinni. Painan sinut hellästi seinää vasten ja kokeilen pyöreitä rintojasi. Rinnat tuntuvat ihanille sormissani ja saavat aikaan lisää kiihkoa. Se jännitys mikä oli kirjoittaessa sinulle siirtyy aivan uudelle tasolle ja päässä paukuttaa aivan järjetön tunnekuohu. Kokeilen onko sinulle mekonalla mitään ja eihän siellä ole, tunnen kuinka olet kastunut ja sormeni kiusoittelee klitoristasi. Molempien jännitys on muuttunut järkyttäväksi kiihkoksi se otteet on sen mukaisia, kaikki tuntuu jäykälle ja kankealle. Otan ohjat käsiini ja painan päätäsi alaspäin. Menet polvillesi ja avaan sinulle vyön valmiiksi että pääset käsiksi nappiin ja vetoketjuun..

Tästä eteenpäin jätän tarinan vielä auki ja ehkä tätäkin tarinaa pääsee joku testaamaan, että voin kirjoittaa sen loppuun mitä todellisuudessa kävikään.

Sukupuoli
Mies
Ikä
45 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kuopio
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: