Male-71, 53v

Kesää kohti

Luotettavuus ja rehellisyys tärkeimpinä arvoinani olen elänyt hyvän elämän tähän asti. Minulla on takanani 2 pitkää suhdetta ja nyt eron jälkeen kaipaan seuraa kaikkeen tekemiseen. Ystäväksi, treffiseuraksi ja toivottavasti jossain vaiheessa vielä parisuhteeseenkin, hitaasti edeten tai ensisilmäyksellä rakastuen, en tiedä, aika näyttää.

Olen 53-vuotias kahden teinipojan isä. Omat asiat on hyvin kunnossa, töissä käyn ja elämäntavat hyvinkin terveet runsas liikunta mukaan lukien. Olen eronnut 18v kestäneestä suhteesta viime kevään ja kesän aikana ja 15 vuotta ehdin olla naimisissakin.

Olen utelias elämän edessä ja elämä on kyllä opettanut nöyryyttäkin.

Olisi mukava löytää keskustelukumppani jonka kanssa voisi jutella kaikesta. Tykkään jakaa kokemukset ja innostun helposti monenlaisesta, kiinnostuksen kohteita on muutenkin monia. Minut on helppo saada houkuteltua elokuviin, taidenäyttelyyn, erilaisiin museoihin, teatteriin tms. tapahtumaan tai vaikkapa kaupunkilomalle ja minä houkuttelen sinua, luontopoluille, rallin pikataipaleelle, Saimaan saareen, Pariisiin, Itävaltaan tai minne milloinkin vaikkapa ihan vaan kotisohvalle lusikkaan.

Lapset asuvat pääasiassa minun luonani ja arki sujuu poikien kanssa mukavasti. Joskus on ruoka loppu jääkaapista ja joskus sitä on liikaa :o) mutta hyvin on pärjätty. Arkeani kuvaa ehkä sellainen kiireettömyys, koitan tehdä asiat niin ettei turhaa stressiä syntyisi ja jäisi enemmän sitä laatuaikaa kumppanin tai lasten kanssa, aina se ei onnistu mutta vapaa-aikaa minulla on kuitenkin aika paljon.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minusta voi puheliaisuuden perusteella saada hyvinkin sosiaalisen kuvan mutta todellisuudessa mikään yltiösosiaalinen en ole vaan tykkään myös omasta rauhasta ja tulen hyvin toimeen itseksenikin. Parhaiten viihdyn kuitenkin kumppanin ja lasteni kanssa. Ihan tavallinen arkikin on vaan niin paljon rikkaampaa jaettuna, yhdessä mietittynä ja koettuna.

Matkailua harrastan silloin tällöin ja lähellä sydäntä on erityisesti alppialueet, Pariisista on myös muodostunut jo vakiokohde. Korona-aika opetti kotimaan matkailua ja sillä nyt menty muutama vuosi. Suomessakin valtavasti nähtävää ja koettavaa. Mökkeilyä harrastan ja mökillä veneilyä kesän lämpöisinä päivinä. Lämpimän veden aikaan tulee myös paljon puljattua vedessä ihan vaan elämänilosta ja suomen puhtaasta luonnosta nauttien.

Omaa aikaakin pitää tietysti olla ja silloin askartelen autojen parissa tai uppoudun hyvään kirjaan, lähden pyörälenkille tai suunnistamaan. Poikien kanssa tulee myös pelailtua tietokonepelejä ja mopoja rassailtua tai patikoitua jossain lähistön poluilla. Kaiken näköistä näpräystä tulee harrastettua. Käsistäni olen aika taitava, kytkinremontti onnistuu siinä missä pihavarastokin.

Kesä on minulle parasta aikaa mutta talven pimeyden keskeltäkin koitan löytää aurinkoisia päiviä jolloin hakeudun hiihtoladulle tai vain paistattelemaan päivää ja nauttimaan auringon lämmöstä. Seurassa sekin olisi mukavampaa.

Vaikka kovasti touhuankin erilaisia asioita, en ole mikään hektinen elohiiri vaan hyvin rauhallisen oloinen kaveri ja otan kyllä hyvin rauhallisesti aika usein. Jos tänään ei joku asia huvita niin ei se välttämättä huvita vielä huomennakaan. Yritän olla suorittamatta, mukavuus edellä harrastella ja asiat aina tärkeysjärjestykseen. Sinä olisit tärkeysjärjestyksessäni hyvin korkealla, toivottavasti myös minä sinun.

Sinä vapaa, mukava, normaalivartaloinen, suomalainen nainen jos olet mukavaa seuraa vailla niin ota rohkeasti yhteyttä en usko että tulet pettymään. Mielelläni tutustuisin sinuun ja jos kemiatkin kohtaa niin saisit hyvän miehen pois kuleksimasta.

Kaipaan hyvää keskustelijaa mutta myös hiljaista kainalossa viihtyjää. Osaat keskustella niin positiivisista kuin negatiivisistakin asioista. Tunnet ja osaat näyttää tunteesi, et kuitenkaan räjähtele ympäriinsä olemattomuuksista.

Pidät itsestäsi huolta terveillä elämäntavoilla, et polta ja alkoholi ei ole sinulle ongelma.

Sinulla on omanarvontuntoa ehkä ylpeyttäkin ja muutenkin elämän perusasiat kunnossa.

Jos elämä on kolhinut toivon ettei se ole odotusarvo minua kohtaan, minä en kolhi, suora ja rehti yritän olla.

Sukupuoli
Mies
Ikä
53 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kotka
Millä mielellä
Parisuhteeseen, Seikkailuun, Ystäväksi, Matkaseuraksi, Keskusteluun
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: