• Hilaria
  • 36 vuotta
  • Tampere
  • Mies etsii naisia, miehiä ja muun sukup.

Houkkio seis, pysy paikoillas sekä kuuntele muita

Kreikkalaisperäisen nimeni mukaisesti olen ratkiriemukas (ἱλαρός); armollinen, kiltti ja lempeä (ῑ̔́λᾱος).

Etsin ensisijaisesti itseni kaltaista älykkään monitahokasmaista keskusteluseuraa. Älykkyydellä en tarkoita sormi pystyssä pönöttävää hiustenhalkomista, vaan niin sanotun yleisälykkyyden kaikissa ilmenemismuodoissa myös henkilökohtaiseen tunne-elämään ja ihmissuhteisiin soveltuvaa käytännön oppimista.

Olen liikunnallinen: hölkkään nykyään 24 kilometriä joka päivä. Sinulta on myös suotavaa, ettet ole tuhat kiloinen sohvaperuna, koska se kertoo epäimartelevasti laiskasta luonteestasi ja on minusta vastenmielisen näköistä. Tämä vaikka minulle ihmisen luonne on kuitenkin pääasia, niin että jos sinulla on Leonardo da Vincin sielu vangittuna perunaan, tulemme varmasti toimeen. Ihannekumppani on ihanne, mutta erilaisilla puolilla on mahdollista täydentää toisiaan tiettyyn rajaan saakka.

Elän päihteetöntä elämää ilman tupakkaa tai alkoholia, mutta sinun päihteiden käyttösi ei ole minulle kovinkaan olennaista – tietynlainen tunnemaailma ja siihen kuuluva ajattelutyyli sekä tahdonsuunta kuitenkin yleensä liittyy erilaisiin addiktioihin, kuten vaikka masentuneisuus opioidien käyttöön. Olennaista ei ole minulle käytätkö päihteitä vai et, vaan millä tavalla, mistä syystä, mihin tarkoitukseen, jne.

Olen vegaani ja eläinoikeudet ovat minulle tärkeitä. En heitä jauhomakkaroitasi roskapönttöön, mutta minun valintoja sinun tulee kunnioittaa nöyryydellä. Minulla on erittäin alhainen sietokynnys ihmisille, jotka ovat tällaisissa – tai missään muissakaan tärkeissä – asioissa niin valheellisen itserakkautensa lumoissa, että yrittävät kaasuvalottaa myös minua laiskanpulskean typeryytensä yllyttäminä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Viha on rakkauden pimeä puoli ja taito jota kannattaa vaalia itsessään niin, että sitä osaa harjoittaa suhteessa oikeaan henkilöön, oikealla tavalla ja oikeaan aikaan. Tämä pitää minulla sisällään esimerkiksi halveksunnan arkipäiväistä omahyväisyyttä ja myötätunnottomuutta kohtaan. Sellainen harhaisen korkea omanarvontunto, joka on kuin pöhöttynyt juustokohokas, yllyttää välittömästi tökkimään itseään sanojen neulalla.

Keskusteluissa painotan tiedettä ja järkeä huumorin ohella. Minkäänlaista karkeakielisen synkkämielistä riitelyä ja etenkään yhdentekevyyksistä en suvaitse. Kovasanaista arvostelua ja kärkevää pilkkaamista harrastan kuitenkin myös itse jos joku loukkaa kehittynyttä oikeudentajuani. Tärkeissä arvokysymyksissä on minusta aivan suvaittavaa käyttää henkisiä painiotteita.

Kyky itserefleksioon ja ymmärtää paitsi itsessään myös toisissa kielteisiä piirteitä kokonaisvaltaisesti on minusta A ja O – ihmisen täytyy pystyä ottamaan vastaan kielteistä palautetta itsestään. Minkäänlaista hymistelevää silottelua ja toisten mielistelyä en yksityiselämässä harrasta, vaikka esimerkiksi cocktail-kutsuilla kaikki puhuvat joka tapauksessa yhdentekeviä eivätkä oikeasti piittaa toisistaan.

Harrastan muun muassa psykologiaa, biologiaa ja neurobiologiaa. Nykyaikainen ymmärrys erilaisista ilmiöistä kuten ihmismielestä on myös sinulta suotavaa – näkökenttäänsä avoinna säilyttävän uteliaisuuden ja kyvyn käydä rakentavaa keskustelua toisten kanssa ohella. Olen kyllä julkisesti kohtelias kaikille maailman taukeille ja en riitele heidän kanssaan asiakysymyksistä(kään), mutta en halua heitä yksityiselämääni.

Kuten kirjoituksestani jo huomaa, en ole mitenkään suvaitsevaisesti löllönä taikinamöykkynä kaikkeen sopeutuva henkilö; tykkään eniten itseni kaltaisista ihmisistä joiden kanssa minulla on vahvasti jaettu ajatus- ja arvomaailma. Sinun kannattaa myös olla äkkipikaisesti hyveellinen ja ylpeästi älykäs, mutta kuten minä samalla vaatimattoman nöyrä ihminen.

Ikä
36 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naisia, miehiä ja muun sukup.
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Keskusteluun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!