JaquarN, 40v

Hoitsu. Vakityössä ja asun omakotitalossa. Autona neliveto Skoda.

Kaksi kissaa, kaksi koiraa ja kilpikonna. Ei omia lapsia, mutta muksut lähellä sydäntä. Useamman vuoden elänyt yksin joten en kaipaa elättäjää - mutta en myöskään elätettävää. Unelmissa loppuelämän kumppani arkeen, niin hyvässä kuin pahassa. En etsi seksiseuraa! Horoskooppi oinas, jos se on sinulle tärkeä tieto. Pituutta sen verran, että jalat yltää järvessä pohjaan. Koko lähempänä 3 XL kuin S. Sydämen saa sykkimään huumori, avaruus, musiikki & elokuvat. Päivä alkaa kahvilla ja toivon mukaan päättyy saunaan. Siihen väliin toivottavasti mahtuu muutakin kuin töitä.

Olen kaksimielisen huumorin viljelijä, kiusallisia tilanteita siis riittää. Mielummin nauran kuin itken, mutta tunteeni näytän kyllä. Suojeluvaistoni on korkea tärkeiden ihmisten ja eläinten kohdalla. Olen intohimoinen, uudet asiat ja kokemukset kiinnostaa. Oma koti ja rauha ovat tärkeitä, joten kaupungin sykkeeseen en enää palaa asumaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En jaksa pitkään jaaritella enkä höpötellä niitä näitä. Jos haluat jotain sanoa niin mielellään suoraan ja heti. En ole helposti rikkimenevää sorttia. Keskustelut minun kanssa etenee paremmin mikäli pystyt tuottamaan enemmän kuin kaksi lausetta. En vastaile kuvattomille!

Jos et vieläkään säikähtänyt tai oksentanut, niin nakkaa viestiä. Mitään en lupaa mutta katsotaan mihin päädytään. :)

Sukupuoli
Nainen
Ikä
40 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Laukaa
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: