Viitteellinen 92, 31v

Täällä kirjoittelee 30 - vuotias, yksinäinen nuori mies.

Luonteeltani olen pääsääntöisesti kiltti ja rauhallinen(aikalailla harmaa kotihiiri siis;)), mutta varsinkin uusiin ihmisiin tutustuttaessa ja erityisesti sosiaalisia taitoja vaativissa tilanteissa aluksi erittäin ujo ja arka.

Harrastuksina mulla on radioamatööritoiminta, lenkkeily, lukeminen (erityisesti historialliset aiheet kiinnostavat), sekä kesäisin myös suotaminen.

Työkseni teen tällä hetkellä metallialan hommia.

Peruskoulussa mua kiusattiin välillä aika pahasti, mikä sai mut silloin melko lailla eristäytymään muista ihmisistä. Lisäksi mulla on erittäin lievä (ei diagnosoitu) Aspergerin oireyhtymä, mikä mun kohdallani näkyy poikkeuksellisen huonoina sosiaalisina taitoina, eikä sitä ollenkaan ole helpottanut se kun juuri koskaan ei ole ollut omanikäistä seuraa(kavereita, tyttöystävää yms..).

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Edellä luetelluista syistä johtuen en ihan tarkkaan tiedä että millaista seuraa olen täältä hakemassa, joten haku on tällä hetkellä melko laajalla skaalalla aina FWB tyyppisistä ratkaisuista vakavampaankin parisuhteeseen (ja kaikkeen siltä väliltä).

Läheisyyden kaipuu on mulla joka tapauksessa aika luja.

Ulkonäölläsi, elämänarvoillasi tai kiinnostuksen kohteillasi yms. ei ole mulle juuri mitään väliä. Ainoina vaatimuksinani sulle olisivat, että olet ehdottoman KILTTI, LUOTETTAVA, VAITIOLOTAITOINEN, sekä mielellään myös mun kanssani lehmänhermoinen ;)

Häijyihin ihmisiin en myöskään halua tutustua, eli jos olet vähänkin ilkein mielin liikenteessä niin jätä suosiolla kirjoittamatta. Sellaisia kun on tullut mulle tässä matkan varrella vähän turhankin monia vastaan :( :(

Jos nyt sait tänne asti luettua, ja koit että yhtään kolahti niin laita ihmeessä viestiä takaisinkin päin :D :D

Sukupuoli
Mies
Ikä
31 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: