• Viitteellinen 92
  • 31 vuotta
  • Turku
  • Mies etsii naista

Viitteellinen 92

Täällä kirjoittelee 30 - vuotias, yksinäinen nuori mies.

Luonteeltani olen pääsääntöisesti kiltti ja rauhallinen(aikalailla harmaa kotihiiri siis;)), mutta varsinkin uusiin ihmisiin tutustuttaessa ja erityisesti sosiaalisia taitoja vaativissa tilanteissa aluksi erittäin ujo ja arka.

Harrastuksina mulla on radioamatööritoiminta, lenkkeily, lukeminen (erityisesti historialliset aiheet kiinnostavat), sekä kesäisin myös suotaminen.
Työkseni teen tällä hetkellä metallialan hommia.

Peruskoulussa mua kiusattiin välillä aika pahasti, mikä sai mut silloin melko lailla eristäytymään muista ihmisistä. Lisäksi mulla on erittäin lievä (ei diagnosoitu) Aspergerin oireyhtymä, mikä mun kohdallani näkyy poikkeuksellisen huonoina sosiaalisina taitoina, eikä sitä ollenkaan ole helpottanut se kun juuri koskaan ei ole ollut omanikäistä seuraa(kavereita, tyttöystävää yms..).

Edellä luetelluista syistä johtuen en ihan tarkkaan tiedä että millaista seuraa olen täältä hakemassa, joten haku on tällä hetkellä melko laajalla skaalalla aina FWB tyyppisistä ratkaisuista vakavampaankin parisuhteeseen (ja kaikkeen siltä väliltä).
Läheisyyden kaipuu on mulla joka tapauksessa aika luja.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ulkonäölläsi, elämänarvoillasi tai kiinnostuksen kohteillasi yms. ei ole mulle juuri mitään väliä. Ainoina vaatimuksinani sulle olisivat, että olet ehdottoman KILTTI, LUOTETTAVA, VAITIOLOTAITOINEN, sekä mielellään myös mun kanssani lehmänhermoinen ;)

Häijyihin ihmisiin en myöskään halua tutustua, eli jos olet vähänkin ilkein mielin liikenteessä niin jätä suosiolla kirjoittamatta. Sellaisia kun on tullut mulle tässä matkan varrella vähän turhankin monia vastaan :( :(

Jos nyt sait tänne asti luettua, ja koit että yhtään kolahti niin laita ihmeessä viestiä takaisinkin päin :D :D

Ikä
31 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!