Läheisyydenkaipuu87, 36v

Vakkarinaista hauskanpitoon?

Alkaa tuntumaan siltä että maan päältä on hävinneet naiset, joille turvallisen herrasmiehen satunnainen seura ei kelpaa.

En vippaa, sponssaa enkä kaipaa mitään maksullista. Haluan vain löytää tasapainoisen, oikean naisen, joka oikeasti arvostaa miehessä luotettavuutta, pitää läheisyyden antamisesta ja saamisesta, pitää seksistä ihan omien mieltymysten johdosta.

Sun tulee myös osata keskustella asioista. Alkuun tutustutaan ihan rauhassa juttelemalla, kiirettä ei oo. Haluan nimittäin oppia tuntemaan sitä toista ihmistä edes jonkin verran ennen tapaamisia ja intiimin kanssakäymisen lisäksi ihan juttuseurakin silloin tällöin olis mukavaa. Miehistä aina sanotaan että meillä on aivot vaan alapäässä, no paljolti totta se onkin mutta mulla ne on myös päässä ja käytän niitä melko aktiivisesti.

Ensisijainen yhteydenpitokanava on mulla k i k. En ala laittelemaan sähköposteja, se on kivikautista. Laita sun tunnus mulle viestillä ni lisäilen sut.

Mä olen mukava, normaali mutta erittäin seksuaalinen mies joka odottaa sun yhteydenottoa. Naiset tuntuu saavan täällä niin paljon viestejä että mun viestit hukkuu siihen viestitulvaan.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Voit olla Päijät-Hämeestä, Kymenlaaksosta tai Uudeltamaalta.

Toivon että löysit itsesi tosta kuvauksesta ja laitat viestiä :)

Ja loppuun vielä, et menetä mitään tutustumalla muhun. Aina kannattaa laittaa viestiä!

Sukupuoli
Mies
Ikä
36 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Kouvola
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 3 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: