• Naturalboy
  • 71 vuotta
  • Mänttä-Vilppula
  • Mies etsii naista

Naturalboy

Joviaali, boheemi, transiältään 35v nuorimies etsii seuraa aivan tositarkoituksella.
Luonteeltani ehkä sosiaalinen erakko, aina tarpeen mukaan. Viihdyn kyllä hyvässä seurassa kuunnellen ja ajatuksia vaihtaen. Mutta tulen toimeen myös itseni kanssa kahdenkeskenkin.
Kuuntelen mieluusti musiikkia laajalla skaalalla, (räppi ei liene musiikkia?). Jonkunverran olen itsekkin yrittänyt musisoida, lähinnä huuliharpulla.
Luonto on minulle läheinen ja tärkeä. Kesät vietän Lapissa kultaani huuhtoen ja tuumien että olispa sitä somaa huuhtoa hieman talvellakin.
Lapset on tehty ja se elämä on takana, mutta uskon että sitä on vielä paljon elämättäkin.

Jos uskot omaavasi samankaltaisia arvoja, viihtyisit paremmin Tuhansien Tähtien Hotellissa, nuotion loimussa kuin tunkkaisissa saleissa neonvalojen loisteessa. Saatat olla juuri se prinsessa jolle antaisin puolet valtakunnastani.

Tähän voin vielä lisätä ajatelman Rauno Räsäsen Päreistä: Olen perehtynyt melkein kaikkiin asioihin ja ymmärän niitä jos vain haluan. Ainoastaan omat tekoni, tunteeni ja naisen logiikka ovat jääneet minulle mysteereiksi.
Aion kuitenkin vielä perehtyä niihinkin paremmin. Seikkailijat älkööt vaivautuko, elämä on jo sinällään seikkailu mitä suurimmassa määrin.

Ikä
71 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Mänttä-Vilppula
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!