Inkaorvokki, 58v

Haussa elämäntoveri, eläinrakas, vapaa mies. Jos on lapsia, se ei ole ongelma. Mutta jos olet varattu, älä edes yritä. Se on surullista.

Mies jolla on avoin ja vapaa mieli. Sanotaan suoraan, en ole ensisijaisesti hakemassa seksiä. Minulla on miespuolinen ystävä ja hän tulee todennäköisesti jossain muodossa mukanani elämässäni säilymään, joten avoimen suhteen hyväksyminen on ehdoton edellytys. Mutta jos osaa lukea rivien välistä, niin... lopussa kiitos seisoo.

Itse asiassa bi-kiinnostus ei ole haitaksi. Päinvastoin. Voit kysyä lisää.

Kulttuuri on minulle mieluisaa, taide, teatteri ja erityisesti musiikki. Niin klassinen kuin raskaampikin. Arvostan omia mielipiteitä ja sitä että osaat kuunnella minua. Vaikka olenkin blondi, minulla on omia ajatuksia ja ne ovat aika usein ihan hyviä. No joo, en ymmärrä tietokoneista tai jalkapallosta paljoa, mutta monesta muusta asiasta kyllä.

Et tupakoi, alkoholi ei tuota ongelmia. Oletko sporttinen tai pitkä tai pätkä on sivuseikka. Itsestäni voin sanoa, sen lisäksi että olen vaalea ja 56 täyttänyt, että pitkiin vaelluksiin ja retkiin en enää pysty. Niin ja hei, älä yritä valehdella ikääsi. Kyllä se paljastuu.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Joten fiksut miehet kyllä ymmärtävät että arvostan rehellisyyttä.

Koska olen eläinrakas, ymmärrät varmaan että metsästäjät eivät pääse jonon kärkipäähän. Tai eivät siis edes jonoon. Luonto on minulle hyvin tärkeää, vaikka en siis vaellukselle voikaan enää lähteä. Mutta arvostan sitä että sinulla on auto, jolla pääsee luontoon. Penkkiurheilijat voi jäädä omalle sohvalleen.

Niin ja mökki ja takkatuli… Niistä olen haaveillut pitkään.

No-show miehet, pliis älkää vastatko. Vain tosissaan ystävyyttä hakevat. Odotan että tiedät mitä olet tekemässä ja hakemassa ja sinulla on rohkeutta myös siis tulla paikalle.

No, tässä nyt tuli tätä ajatuksen virtaa, ilman suunnitelmaa ja käsikirjoitusta. Niin kuin minä. Elämä tuo eteen sinut ketä haen, jos on tuodakseen. Tekstini on aika pitkä, ja odotan että arvostat minua panostamalla vastaukseen. Vaatimuslistani voi tuntua suurelta mutta älä pelästy liikaa. Luotan kohtaloon.

Sukupuoli
Nainen
Ikä
58 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: