ScorpioH, 20v

Miranda

Moi ^^

Olen Helsingissä asuva tietojenkäsittelytieteiden opiskelija. En ole ihan varma mitä olen täältä hakemassa, ehkä hyvää ystävää johon voisi myös ihastua ja saada fyysistä läheisyyttä...

Olen aika sisäänpäinsuuntautunut luonteeltani, mutta läheisten ihmisten kanssa minusta tulee ehkä vähän liiankin puhelias. Tällä hetkellä minulla ei ole isoa kaveripiiriä ja uudessa kaupungissa alkaa kaivata seuraa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Vapaa-ajallani tykkään mm. pelata videopelejä (viime aikoina Animal Crossingia ja satunnaisia indie-kauhupelejä), lukea kirjoja (Helmet-lukuhaaste käynnissä!) ja leipoa. Haaveenaani olisi tehdä videopelejä, joten siksi opettelen ohjelmointia ja 3D-mallinnusta. Tiede kiinnostaa minua (etenkin eläintiede), mutta yhtä paljon myös uskonnot ja henkisyys, vaikka itselläni ei toistaiseksi mitään tarkkaa vakaumusta olekaan.

Jos jostain syystä kiinnostuit niin...tee mitä ikinä tällä sivustolla pitää tehdä ja ota yhteyttä. Jos asut pääkaupunkiseudulla, olisi kiva tavata heti aluksi livenä ja käydä vaikka juomassa kahvia tai teetä tai mitä vaan nestettä haluat (kuitenkin selvinpäin).

Sukupuoli
Nainen
Ikä
20 v
Etsin
Naisia ja muun sukup.
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: