• Cowboy74
  • 48 vuotta
  • Hyvinkää
  • Mies etsii naista

Kaikkea ihanaa, yhdessä

Tutustutaan, ihastutaan, rakastutaan laitetaan sukat pyörimään jaloissa ja perhoset pomppimaan mahassa. Minä liikkeellä siinä mielessä että etsin vakituista kumppania, parisuhteeseen tai ainakin sitä rakentamaan.

Itse määrittelisin, itseni niin että oon tilannetajuinen, kiltti, rauhallinen ja herkkä luonnonläheinen ihmisolento miehekäs reilu ja reipas mies. Ystävät miten he määrittelevät, avoin, rehellinen, luotettava kumppani, mukava, kiltti, rento, utelias..mitä mitä ja nyt syötävän komea joka ansaitsisi tulla rakastetuksi..

Harrastukset karavaanari on kaikkien kaveri, teiden tukko ( asun asuntovaunussa, edullisin elämäntapa, aina mukana koti, mökki ja hotellihuone) liikun aktiivisesti luonnossa, retkeilen ja vaellan, välillä kun jaksan luontovalokuvaan.. ehkä kaikkein arvokkain ja rakkain harrasteista on vpk ja vapepa. Toiminnan toimelias, ihminen.

Tärkeitä asioita päivittäin, hetkittäin läheisyys, hellyys, kunnioitus toista kohtaan, ohi kulkiessa kosketukset, pusut ja pitkät suudelmat.. seksiä unohtamatta enempi kuin kerran päivässä..

Itsehän pukeudun rennosti mutta asiallisesti ja siististi. Töissä työvaatteet, vapaalla retkeilyvaatteet mutta myös rock henkisesti johon kuuluu mm.. bootsit, farkut tai tekonahkahousut jne..

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Työ myyjä/eräopas

Sinä en sorru enää siihen että kuvittelen kumppanin ulkonäöllisesti tai miten pukeudut.. en en ja en.. kyllä sen huomaa kun oikea kolahtaa ohimoon ja sitten se onkin menoa ja meininkiä.. mutta kuitenkin ois hienoa että arvostat luontoa, perinteisiä asioita, karavaanaria, mini koteja ilman turhaa materialismia.. ehkäpä oisit joulu ihminen???

T. Tonttu

Ikä
48 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Hyvinkää
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!