Cowboy74, 50v

Sydän kaipaa, rakkautta

Haluaisin vielä löytää oman naisystävän, puoliso ois ihqu mutta sitä ennen rennosti tutustumista, toisiimme iällä ei niinkään merkitystä jos hyväksyt minut, kaikkine virheineen täytän n. 2kk päästä 50v mut näin sinkkuna oon huomannut kuinka yksinäistä elämä on. .. ei ole väliä millainen oot mutta kaikki kauneus on katsojan silmissä..

Itse tykkään mm. Retkeilystä, vaeltamisesta mökkeilystä, takkatulesta. Asuntovaunukin on mutta se nyt toimii toistaiseksi asuntona.. mut ei loppuelämää.. diggaan muuten nahka asusteista. mä oon sinkku kohta 7v yksinäisyyttä ja sinkku elämää takana eli ois aika löytää uusi ihana rakas. Olen 184/80 rento. Rehellinen, avoin, puhelias ja paljon tykkään suudella ja olla lähekkäin kosketellen, oon tilannetajuinen siis hyvin luonnonläheinen, luotettava yhden naisen, mies.. toki voimme yhdessä sopia että emme elä 24/7 suhteessa eikä välttämättömyys ole asua saman katon alla, ei edes välttämättä naimisiin koskaan sillä avioliittokin on hyvä ratkaisu.

Millainen nainen sytyttää mut 🔥noh ainakin tykkäisin jos välillä pukeudut nahka-asuihin käytät korkkareita jopa saappaita, olet kaikinpuolin naisellinen edes välillä meikkaava.. Mut jos silti olisit valmis ystävyyden kautta parisuhteeseen ja toivon että oot mukava, rauhallinen, reilu hyväksyvä, rakkautta antava mut myös lähelle päästävä, paljon pussailusta pitävä ja eritoten tykkäät karavaanari matkailusta kotimaassa toki jos reissata etelässä, retkeilystä myös talvella.. mut myös kulttuurista ja taiteesta eri sperfektiiveissä.. mitä kullekkin tarkoittaa, tuo???? Hyvä jos välillä saan susta seuraa baariin eli viini, olut ja tanssiminen maistuu hyvältä..

Tää aluksi nyt vain odottaa mielenkiinnon kohteita ja tulevaa rakkautta!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
50 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Hyvinkää
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: