• Distressed Stoic
  • 45 vuotta
  • Tampere
  • Mies etsii naista

Distressed Stoic

Pohjimmiltaan etsin aitoa kumppanuutta, yhteisiä tavoitteita, oikeaa ihmistä jonka kanssa perustaa perheen ja rakentaa tulevaisuutta. Arvostan kumppania, jolla on omia ajatuksia, huumorintajua ja jonka kanssa voi keskustella mistä vain. Kestävän suhteen perustana on luottamus, rehellisyys ja turvallisuus. .

Päivätyöni on IT-alalla, minkä lisäksi opetan satunnaisesti sekä olen mukana startupissa. Oma paikkansa on myös itsensä tuntemaan oppimisella introspektion ja hiljentymisen kautta sekä itsensä kehittämistä ajaa luontainen tiedonhalu ja avoin mieli.

Asunnosta kodin tekee puolisokea koiravanhus,. Teen mielelläni ruokaa ja aina välillä innostun myös leipomaan. Säännöllisiä harrastuksia minulla ei kai oikein ole, sillä mielenkiintoni vaeltelee asioista toisiin, mutta on toki juttuja joiden pariin palaan yhä uudelleen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen luonteeltani avoin ja rehellinen; sosiaalinen introvertti, jolle pienempi joukko läheisiä, luotettavia ihmisiä antaa enemmän kuin iso joukko kavereita; olen hyvä kuuntelija ja kanssani voi keskustella mistä vain. Olen (agnostinen) ateisti ja yleinen elämänasenteeni ammentaa merkittävässä määrin stoalaisesta filosofiasta.

Mitä haluaisit tietää minusta?

Ikä
45 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Tampere
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!