Andriy, 39v

Sinuako etsin?

Olisi ihastuttavaa löytää Sinut, suomalainen nainen, joka haluat itsellesi ikioman eroottisen kumppanin. Olen itse kohta nelikymppinen , fiksu, keskustelutaitoinen, kivannäköinen ja miehisen kokoni puolesta hyvinkin kookas vapaa mies. Jos siis koet tuntevasi vetoa minunlaiseeni isoon mieheen, jatka ihmeessä lukemista. Parisuhdetta en ole nyt ainakaan lähtökohtaisesti etsimässä, tosin sillekin on optio olemassa, mikäli kemiamme sattuisivat kolahtamaan oikein kunnolla.

Pidän ihan normaalista seksistä, jossa molempien halut ja toiveet huomioidaan. Olen siis kumppanini tarpeet huomioon ottava mies. Nautin niin pitkästä esileikistä ja huulten ahnaasta sulautumisesta toisiinsa kuin sitten toisaalta alkukantaisesta ja estottomasta seksistä.

Aivan ihastuttavaa olisi, jos povesi on runsas. Naisellista rehevyyttä sinussa saa muutenkin olla, en ole kilokammoinen. Tunnustan siis muotoseikkojen merkityksen itselleni. Etenkin ihanan raskaat, suuret luomurinnat ovat mielestäni taivaallisen kiihottavaa...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Toivoisin suhdetta, jossa molempien on helppo olla omana itsenään, voimme kertoa toisillemme avoimesti toiveistamme ja kunnioitamme toinen toistamme. Sellainen kahden aikuisen välinen nautinnollinen eroottinen suhde.

Kerro minulle, että olet olemassa.

Sukupuoli
Mies
Ikä
39 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Punkaharju
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: