vitsanvääntäjä, 37v

Mikäli piiskaus kiinnostaa oikeaan profiiliin on osuttu. Elikkäs hakusessa olisi nainen jolla olisi tarvetta/halua saada selkäsauna. Iällä tai ulkonäölle en pahemmin painoa laita, pääasia on jos kemiat kohtaavat. Se onko sinulla kokemusta vai asia vielä fantasia asteella ei ole este, mutta kuitenkin jotain huomioonotettavaa.

Itse olen ihan täysijärkinen mies, tai nyt sen verran mitä ketään meistä voi täysijärkiseksi sanoa. Elikkäs vaikka tapahtuma hetkällä olenkin selkeästi kuskin paikalla niin yhteiseen ymmärrykseen tämäkin perustuu. Eli ihan yhdessä tehdään rajat selväksi ja niiden sisällä pysytään.

Jos hiukan yritän avata omia preferenssejä. Niin kuin puhun siitä että annetaan piiskaa niin kyse ei ole mistään pepun taputtelusta, vaan kyllä se takupuoli tulee hellä olemaan jonkin aikaa. Toiseen suuntaan taas ettei tässä mistään pieksemisestäkään ole kyse. Vaikka muutakin BDSM otsikon alla olevia asioihin on kiinnostusta se lähestulkoon aina kuitenkin omalla kohdalla on jollain tavalla liitoksissa asiaan.

Mikäli mielenkiinto heräsi, rohkeasti viestiä vain.Kerro itsestäsi ja mieltymyksistäsi. Jos jotain kysyttävää on niin, kyllä siihen todennäköisesti vastaus tulee. Ja jos keskustelun jälkeen tuntuu siltä että voisi natsata niin voidaan jonkin sortin tapaamista suunnitella.

Sukupuoli
Mies
Ikä
37 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Pori
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Yksin
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: