• Pikkukaupungin_tyttö
  • 51 vuotta
  • Lappeenranta
  • Nainen etsii miestä

Pikkukaupungin_tyttö

Mitä toivon ? Toivon löytäväni arkeen ihmisen, jonka kanssa jakaa kaikki hulluimmatkin ajatukset tai ideat. Ihmisen, jonka seurassa saan olla oma itseni, se hihittävä hassuttelija tai syvällisiä puhuva romantikko. Ihmisen, joka vie miut lenkkipolulle tai leffaan tai ottaa pitkän päivän päätteeksi hellään huomaansa. Ihmisen, jonka silmät kertoo miulle sen kuinka ainutlaatuinen, ihana ja haluttava mie olen. Ihmisen, jonka katseeseen mie voin vastata samoilla mietteillä.

Toivon siulta löytyvän koulutuspohjaa, yleissivistystä, kunnioitusta toista ihmistä kohtaan, ymmärrystä huonoon huumoriin, intohimoa sekä itse elämää että miuta kohtaan.

Mie olen iloinen, naurava, joskus ärhäkkä, romantikko, läheisyydestä ja yhdessä tekemisestä nauttiva pieni blondi. Liikun, rakastan työtäni ja olen kiinnostunut maailman menosta. Sohvalla on kiva katsella jääkiekkoa, jalkapalloa, formuloita ja nyrkkeilyä. Ja leffoja kunhan ne ei ole mitään lälly-romanttisia tarinoita.

En halua saman katon alle muuttavaa 24/7 passuutettavaa puolisoa, vaan tasavertaisen kumppanin, jonka seuraelämän tarpeet mie riitän täyttämään. Varattuja lainamiehiä en kelpuuta - haluan ihan oman.

Ikä
51 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Lappeenranta
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!