Taikuri-56, 67v

TaikuriM

Motto:

"Jos aina teet vain sitä mitä osaat, tulet aina olemaan se sama mikä olet tänään"

Eroamassa oleva mies Uudeltamaalta. Asun yksin.

En polta ja alkoholinkäyttö hyvin pientä. Elämä menee eteenpäin omalla vauhdilla ja vähentää päiviä jolloin on mahdollista löytää etsimänsä. Tämä siis kohdallani.

Olen juuri päässyt eroon ns vanhasta elämästä ja oppinut elämään omilla ehdoillani. Nyt kuitenkin iho etsii ihoa ja haluan löytää rinnalleni ystävän, joka voisi ajatella samoin elämästä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olen maltillisesti ajatteleva mies, jolle tärkeää on toteuttaa niitä asioita joita en eilen ole pystynyt toteuttamaan. Tärkeimpänä tällä hetkellä on matkustelu sekä vaellus sen parhaassa muodossa. Musiikki niin kuunneltuna kuin tanssien on yksi yksi intohimoni. Kesällä aukeaa jälleen lavat ja muut tanssipaikat ja olen silloin paikalla. Yksinkö, toivottavasti en.

Asun tällä hetkellä Helsingissä, Kivikossa, mutta yksi tähän asti vielä toteutumaton haave on siirtyä tavalla tai toisella Espanjan lämpöihin. Siellä voi toteuttaa vaellukset vuorilla tai kulkea upeat pyhiinvaellusreitit Santiagoon.

Yksinkin se käy, mutta tietenkin mahtavinta on kun nämä kokemukset voi toteuttaa ystävän kanssa joka ajattelee suurin piirtein samoilla reunaehdoilla. keväänä.

Kuva kuvasta, eikö vain

Sukupuoli
Mies
Ikä
67 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Matkaseuraksi
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: