Jns0188, 37v

Etsin naispuolista henkilöä Joensuun tai miksei muiltakin alueilta, jotka ovat keskustelukykyisiä, luotettavia ja huumorintajuisia. Tiedän kuinka ihmisiä kohdellaan ja edellytän sinulta samaa. :)

Juttuseuraa, parisuhde, kaveri, treffit...

En käytä alkoholia humalahakuisesti, mutta en ole täysin absolutisti saati vahtaa tai tuomitse muiden alkoholinkäyttöä. Ihmisyys ja ihmisoikeudet ovat tärkeitä näin etiikan näkökulmasta, mutta laajemmasta perspektiivistä katsottuna ihmisyyttä osana luonnon kiertokulkua, niin sympatiat alkavat vähenemään päivä päivältä enemmän. Kritisoin voimakkaasti nykyistä maailmanjärjestystä ja ihmisen toimintaa maapallolla, joten kiinnostukseni kohteeni keskittyvät ehkä joidenkin mielestä outoihin asioihin. Pystyn toki keskustelemaan ja ajattelemaan muitakin asioita, mutta saatan silti olla vähän outo. :)

En jaksa nauraa myöskään tosi tv tähtien pelleilylle ja nauttia myötähäpeän ja vahingonilon tunteista, ravata baareissa, tavoitella omaisuutta sen enempää kun tarvitsen elämiseen, vastustan globalisaatiota, en halua viettää kulutusjuhlia ja tavoittelen henkilökohtaista onneani muualta kun materiasta ja nautinnonhalusta. :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
37 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Joensuu
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: