Mr.Master, 53v

Nimimerkkini kertoo kaiken asiasta ymmärtäville :)

Kyseisen toiminnan lisäksi olen kiinnostunut myös muistakin asioista ja minulla on tarjottavana hyvää seuraa moneenkin asiaan. Haaveenani on suhde, jossa molemmat osapuolet viihtyvät toistensa seurassa ja luottavat toisiinsa, mutta en etsi kuitenkaan mitään 24/7-yhdessäoloa, vaan tapaamisia ja yhdessäoloa kun se molemmille sopii. Uskon tällaisen järjestelyn olevan monellakin tapaa onnistuessaan kaikkein tyydyttävin.

Korostan heti tässä alussa, että olen etsimässä lähtökohtaisesti naisseuraa, mutta en sulje pariskuntiakaan pois, jos ajatuksena on lähtökohtaisesti tehdä kivaa yhdessä naiselle. Enkä siinä tapauksessa sulje pois sitäkään mahdollisuutta, että toteuttaisin pientä bi-puoltani pariskunnan miehen kanssa :)

Ja jos etsit ystävää ilman mitään erityisiä sitoumuksia, niin lupaan olla siinäkin tapauksessa kuulolla.

Kiinnostuksenaiheeni ovat yleensä kulttuuriin kallellaan. Koulutukseni on akateeminen, mutta käytännönläheinen. Käyn myös säännöllisesti töissä, josta voin luopua sitten kun saan riittävän paljon rahaa (esim. voittamalla lotossa) :)

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Olisi mukavaa, jos arvostaisit myös hyvää mieskuntoa ja kestävyyttä. Minulle sen fyysinen toteuttaminen on myös tärkeää, vaikka ei olekaan listalla ykkösenä keskinäisessä kanssakäymisessä.

Ja vaikka kuvaa ei ole profiilissani, niin oikeasti kiinnostuneille sen toimitan vaikka sähköpostilla.

Sukupuoli
Mies
Ikä
53 v
Etsin
Naisia, pareja ja muun sukup.
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: