• Luckynumber
  • 58 vuotta
  • Espoo
  • Mies etsii naista

Luckynumber

Hei vaan
Huomasin että elämästäni puuttuu jotain.. ehkä juuri sinä. Tässä jo jonkin aikaa yksin eläneenä alkaa tulla aika pitkäksi. Olen aktiivinen luonnon ystävä ja käyn aika useinkin pohjoisessa kuvailemassa lintuja ja kaikkea mitä eteen tulee.
Valokuvaus on muutenkin vakava harrastukseni joten olisi todella mukava jos sattuisi sekin osumaan jotenkin kohdalleen. Vaikkapa malliksi.
Vaikka luontoihminen olenkin, myös kaupunkielämä on varsin tuttua ja vaatevarastosta löytyy muutakin kuin retkivarusteita. Rock henkisyyttä juu ja kaikenlainen action kuuluu pakettiin.
Hyvä ruoka ja viini on myös kivoja asioita ja kokkaaminenkin sujuu aika ketterästi. Kukaan ei ole sairastunut... vielä:)

Mitään varsinaista vaatimuslistaa minulla ei ole mutta tietysti toiveita toki.

Avarakatseinen, hauskan huumorintajuinen, et sano ei heti mihinkään. Näillä pääsee jo pitkälle.
Pidät itsestäsi huolta ja sinulla on asiat muutenkin kunnossa. Osaat kävellä korkkareillakin oikeissa tilanteissa. Viihdyt somessa vähemmän kuin todellisuudessa. (Ärsyttää kännykän tuijottajat).
Särmikäs, vähän kinkykin saa olla.
Sinussa pitää olla ruutia, sähäkkyyttä, salaperäisyyttä, lempeyttä, uskaltaa olla oma itsesi ja ennenkaikkea.. kyky nauraa, nauttia ja rakastaa elämää, repiä siitä kaikki irti !!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
58 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Espoo
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla ei ole lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!