Sahapukki, 49v

Aikaa ja ajatuksia

Valoa kaikille. Aika on armoton koski, se vie kaiken ja kaikki mukanaan. Tässä ajassa ja kulttuurissa kaiken perusta on että kukaan ei omista ketään. Työnantaja ostaa aikaasi ja sinä myyt sitä, sopimuksella. Jokaisella on oikeus määrätä omasta elämästään. Jokainsen tulisi olla tasa-arvoinen. Kaikille kuuluisivat samat oikeudet. Ystävyys on mahdollisuus. Elämä on ihmeellinen asia. Se on läsnä lähes kaikkialla. Kipinä syttyy ja sammuu, liekki hypähtelee eteenpäin. Liekin polte saa meidät kiemurtelemaan, se kuuluu elämään. Polte on läsnä kaikessa elävässä, pyrkien jatkamaan elämää. Ei ole synti olla elossa, ja tuntea elämän syke. Syttyykö nainen miehen kyvystä johtaa, luoda turvallisuuden tunne, henkisestä, taloudellisesta ja ajallisesta tilasta kukoistaa. Tilasta joka mahdollistaisi jälkikasvusta huolehtimisen. Raadollista, nainen arvioi ja arvostaa miehen kykyä turvata jälkikasvulle parhaat mahdolliset olosuhteet kasvulle ja kehitykselle. Paremman tulevaisuuden tarjoavia miehet ovat vahvoilla. Vastaavasti fyysinen terveys, tasapaino, elämänilo ja viriiliys vetää miehiä puoleensa. Kipinän sytyttää naisen ulospäin näkyvä ja kuuluva terveys, tasapainoisuus ja lämpö, joka kertoo kyvystä synnyttää ja huolehtia jälkikasvusta.

Ei kovin täydellinen pohja parisuhteelle, toinen arvioi fyysistä, henkistä ja taloudellista kyvykkyyttä turvata jälkikasvun kehitys ja toinen ulkonäköä, terveyttä, sekä seksuaalista halukkuutta. Ratkaisuja voi lähteä hakemaan monelta suunnalta, jokainen löytää lopulta omansa. Rakkaus ja kosketus on hienoimpia asioita tässä maailmassa. Synti elämää kohtaan on kieltää elämä, kieltäen sen voima ja tarve jatkaa elämää. Seksuaalisuus on upeata sen toimiessa molemmin puolin. Tarpeiden ja halujen ollessa eri planeetoilta,

turhautuminen on taattua. Kenties tämä maailma on vain action park jumalille kokeilla elämistä kuolevaisena. Jotain mistä riittää pohdittavaa hetkeksi. Rohkeutta, katso silmiin tulevaisuutta, sinä elät. Me emme ole yksin, elämä ympäröi meitä kaikkialla. Hyväksyntä itsellemme tulee sisältämme, muilla on mapillinen vaihtuvia vaatimuksia jokaiselle ja somesta löytyy lisää. May the force be with you.

Sukupuoli
Mies
Ikä
49 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Rauma
Millä mielellä
En osaa sanoa
Suuntautuminen
Hetero
Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: