Heikki_86, 38v

Nuorta naista

Löytyisikö Äänekoskelta tai lähiseudulta (n. 50km säteeltä) nuorta 18-30 vuotiasta naista, joka kaipaisi kokeneen katseen ja muutenkin kestävän 35-vuotiaan miehen seuraa:)

Olen suhteellisen kokenut ja osaan kyllä käsitellä naista ja pidän monipuolisesta seksistä. Pidän hygieniasta huolta ja samaa toivon sinulta. Olen myös terve niin ylhäältä kuin alhaalta.

Jos olet kokematon niin mielelläni opetan sinulle, mitä ikinä haluat oppia. Tai ehkä haluat kokeilla jotain uutta, niin sekin käy.. Itsekkään en ihan kaikkea ole vielä päässyt kokeilemaan, että olisi ihanaa kokeilla itsellekkin jotain uutta.. Esimerkiksi itseä kiinnostaisi kokeilla erilaisia paikkoja, varsinkin kesällä mahdollisuuksia siihen paljon, esim. Auto, jossain metsässä tai vaikka jollain kodalla tms..

Mutta kaikki tietysti sinun ehdoilla.. Olen myös rentoa seuraa ja kanssani on helppo tulla juttuun, vaikka olisit alkuun ujokin ja voimme käydä ensiksi vaikka kahvilla ja tutustumassa, katsoa kohtaako ajatukset.

Ja itse olen seksin suhteen erittäin avoin, että minulle voit ehdottaa oikeastaan ihan mitä vaan.. Ja täysi luotto molemminpuolin pitäisi olla itsestään selvä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Enkä ole kiinnostunut suhde statuksestasi, koska itsekkin olen vain työ reissulla viikot seudulla.. Eli jos koet ettet kotona saa ihan tarpeeksi kaikkea tai ehkä et uskalla ehdottaa mitä haluaisit kokeilla, niin minulle voit ihan hyvin ehdottaa, nii katsotaan löytyykö ratkaisua. Ja ihanne olisi löytää semmoinen nainen, jonka kanssa voisi tavata useammin, niin siten olisi helpompi ehkä kokeilla uusiakin juttuja kun saa luottamusta rakennettua.. Mutta ei toki kertaluontoisessakaan mitään vikaa oo, jos ei kemiat kohtaa, niin mitä sitä väkisin jatkamaan..

Ja jos sinulta itsevarmuutta tai sinua on aiemmin lytätty ja olet menettänyt sitä, niin lupaan että kanssani saat myös sitä lisää..

Ja jos pääsit tänne saakka, niin jotakin ajatuksia varmasti on syntynyt, nii laita ihmeessä viestiä, niin katsotaan johtaako se mihinkään..

Sukupuoli
Mies
Ikä
38 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Äänekoski
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Lapset
Minulla ei ole lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: