määrätietoinen, 30v

Heippa tytöt ja naiset,

Mä oon 25-vuotias opiskelija Turusta. Opiskelen melko "haluttua alaa", ja pidänkin itseäni lahjakkaana. Sitä enemmän kuitenkin oon, kuten nimimerkkinikin kertoo, tavoitteellinen, määrätietoinen. Mä myös liikun säännöllisesti ja pidän huolta muutenkin hyvinvoinnistani. Jos joutuisin kuvailemaan omaa ulkonäköäni, sanoisin olevani melko komea ja atleettinen klassinen mies.

Mä oon etsimässä säännöllistä tai vähemmän säännöllistä, mutta ennen kaikkea laadukasta seikkailua syksyn pimeneviin iltoihin. Arvostan kokemusta ja toisen huomioonottamista, mutta pelkällä avoimuudellakin pääsee pitkälle. Kokeilunhalu ja toisen huomioiminen on mulle tärkeimpiä juttuja. Sä voit olla minkä ikäinen tai kokoinen tahansa, kunhan meillä ajatukset synkkaa keskenään.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Ja niin, kuten profiilistanikin huomaat; olen varattu. Ja aion olla jatkossakin, seksielämän rutiiniluonteisuus vain tympii. Jos uskot, että susta vois olla piristämään mua sen osalta tai sulla olevan mulle erityistä annettavaa, oon enemmän kuin vastaanottavainen sun suhteen. Rakennetaan yhdessä luottamuksella toimiva juttu, yhden tai useamman kerran kestävä. Molempien ehdoilla.

Sun vastausta odottaen, määrätietoinen.

Sukupuoli
Mies
Ikä
30 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Varaustilanne
Varattu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: