• Stoplightstory
  • 43 vuotta
  • Helsinki
  • Nainen etsii miestä

Tässä minä olen!

Kiltti ja kultainen, maksimalisti ja viherkasvientusiasti.

Nautin hyvästä maitokahvista, kävelyistä, Hesarin lukemisesta, koirista, kirpparikierroksista, hapanjuurileivästä, uusien reseptien ja ravintoloiden testaamisesta, aamuhetkistä ja kotona rikossarjojen parissa vietetyistä illoista.

En viihdy baareissa tai yökerhoissa, mutta joskus silloin tällöin voin ottaa rauhallisessa baarissa yhden tai kaksi. Kahvilat on enemmän mun juttu!

Käyn töissä, elätän itseni ja olen sinut itseni kanssa. Haasteitakin on elämässä riittänyt, niiden suhteen olen avoin ja pystyn niistä kertomaan, jos sen aika tulee. Olen itsenäinen nainen, mutta silti voin myöntää, että elämä olisi kivempaa jaettuna toisen kanssa.

Mitä kaipaisin sinulta: avoimuutta, rehellisyyttä, kohteliaisuutta. Suurimmaksi osaksi alkoholitonta elämää, ehdottomasti tupakoimattomuutta. Rauhallisuutta, keskustelutaitoja. Halua ottaa toinen huomioon ja uskallusta osoittaa hellyyttä ja rakkautta. Kiltteyttä!

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

En halua lapsia, se on ollut minulle jo pitkään selvää. Toivon kuitenkin jossakin vaiheessa, oikean miehen kohdalle osuessa, löytäväni sitoutuneen parisuhteen, jossa ei tarvita sormuksia tai papin aamenta vaan yhteinen halu ja ymmärrys riittää.

Uskon, että ulkonäöllä on sikäli merkitystä parisuhteessa, että mielestäni hyvässä parisuhteessa molemmat jumaloivat toistensa ulkonäköä ja kroppaa. Vaatimuksia minulla ei ole, koska kun se natsaa, niin sen kyllä huomaa!

Idolini on Martti Suosalo, joka on ottanut elämäntehtäväkseen (ja parisuhdemallikseen) vihkipapiltaan saamansa elämänohjeen: "Kilvoitelkaa siitä, kumpi pystyy palvelemaan toista enemmän". Ole kuin Martti! Siihen pyrin myös itse. "Palvelija on ylpeä ja pyyteetön. Hän passaa vain, koska itse haluaa".

Ikä
43 v
Sukupuoli
Nainen
Etsin
Miestä
Kaupunki
Helsinki
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!