Puutteessa, 45v

Vakituista

Haussa on nainen, ei niin tarkkaa väliä olemuksella, kunhan se on aitoa.

Mitä siis etsin? Etsin ensisijaisesti seksikumppania jonka kanssa tyydyttää tuo kaikkein primitiivisin tarve. Toki tämän ei tarvitse olla vain mekaanista suoritusta vaan aina siihen pitää hieman panostaa.

Miksi siis etsin? Nykyisessä suhteessa kaikki muu on suurin piirtein kohdallaan vaan seksuaaliset tarpeet eivät kohtaa. Minä yksinkertaisesti haluan enemmän kuin puolisoni. En halua tässä vaiheessa purkaa suhdetta vaan paineita.

Mikä on tarpeeni? Joskus ehkä kerran viikossa, joskus 3 kertaa. Missä? Missä vaan, eihän tarpeet paikkaa katso. Toki ei tässä ole tarpeen alkaa kirkkopuistossa naimaan, ei toki. Katsotaan yhdessä sopiva paikka. Vaikkapa asuntoautossa. Mukavaa, lämmintä sekä katseilta piilossa.

Mitä sinulle tästä? Kokemus, ehkä jotain mitä itse tarvitset? Itse olen jo leikattu ja lapset on tehty, joten paksuksi sinä et tästä pääse tulemaan. Toki kaikki yhtenäinen toiminta suoritetaan alkuunsa kumin kanssa, jatko on erikseen jos luottamus löytyy.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Hakusessa on siis pidempiaikainen friends with benefits suhde. Seksiä ilman sitoumuksia. Olen siisti mies, ehkä karvan verran on kessiä tullut matkan varrella, mutta työtä tehdään, että siitä eroon päästään.

Viestillä lisätietoa, ei kannata pelätä, täällä päässä on normaali ihminen. Toki sitä samaa toivon sinultakin.

Tähän kaikkeen on vaimon kanssa hiljainen sopimus. Olen sanonut, että kun ei kotona saa, on se haettava muualta. Kieltoa ei kuulunut joten kait se sitten on ok.

Kiitos jos jaksoit lukea tänne asti. Toivottavasti lähetät viestiä.

Sukupuoli
Mies
Ikä
45 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Jyväskylä
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Kumppanini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu
Lapset
Minulla on 2 lasta

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: