Kaupunkisissi, 39v

Markkinalla

Olen rohkea omalla tavallani. Tavoittelen elämään rentoa asennetta. Liika yrittäminen voi viedä mutaan, mistä ei toisaalta yrittämättä päässe ylös. Joskus tapaa yksilöitä, joiden kanssa oleminen on mutkattomampaa - jossain vaiheessa ihmissuhdetta. Molemminpuolinen innostus helpottaa molempien duunia.

Mulla ei ole ongelmia liittyen taloudenpitoon, jos tämä puoli kiinnostaa. Lääkäriksikin olen valmistunut, ja välillä niissä töissä käyn. Kovan luokan sponsoriksi en kuitenkaan ole halukas, sillä rahan teko on minulle enemmän tai vähemmän kivuliasta.

Aika ei aina tunnu riittävän oikein mihinkään, mutta perusasioista yritän aina pitää kiinni. Mussa on myös taiteellinen puoli, mutta sille en aina saa arkeeni raivattua valtavasti tilaa.

Olen avoin kaikenlaisille mahdollisuuksille seikkailusta perheen pystytykseen. Toki, jos unelmien nainen sattuu kohdalle, sitä ei halua vaihtaa huonompaan. Toisaalta koen, että omat geenini eivät välttämättä ole optimaalisin onnellisuuden resepti, joten voisin olla kiinnostuneempi muuntogeenisestä lapsesta. Toisaalta joku yöllä rääkyvä vauva noin yleiselläkään tasolla ei ole mulle maailman inspiroivin juttu. Naisessa joka tapauksessa ratkaisee juttujen taso.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
39 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Jyväskylä
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: