• Lynxarctus
  • 43 vuotta
  • Kuopio
  • Mies etsii naista

Lynxarctus

Kysy, en oikein osaa hirveästi kertoa ja tarinoida tähän. Mut yritetään.
Ensin hieman itsestäni...
Leipätyönä rakennuksilla remppa hommissa. Nuorena naputteli hieman liikaa tietokoneilla niin senkin korjaaminen onnistuu. Mut täällä etsin aluksi juttuseuraa, kun ex puoliso keksi viime kesänä (kesä2018) et laitetaan lusikat jakoon. Yhteinen lapsukainen asustelee minun kanssani ja vaatii aina oman aikansa. Alkoholia ei mene paljoa yleensä niin että ei tule edes krapula joskus menee monta kk että edes ostan kaupasta mitään. Lempi juoma on kyllä olut. Periaate on ollut että lapsi ei näe että otan. Poikkeuksena joulu tai muu juhla lounas jonka yhteydessä ruuan kansa yksi menee ruokajuomana. Viime jouluna se oli kaupan kotikalja.

Nyt on tuntunu siltä että kaipailen jo aikuisempaa juttukaveria eikä vain työasioita ja lapsen kanssa. Eihän sitä tiedä mitä siitä kehittyy ajankanssa?

Jos kiinnostaa tämmönen aluksi juro ukko mut tutuiksi tulemisen jälkeen suht puhelias niin ota yhteyttä. Miten olisi kuppi kahvia vai lähdetäänkö käymään uimassa tai paistelemassa makkarata nuotion äärellä jollain laavulla? Tai netissä.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Plussaa ois tupakoimaton. (En itse polta. Lopettamiseen kannustan kyllä)

Loppuun viestittelyyn jos sinulla ei ole kuvaa profiilissa niin laita yksityisviestillä. Hakuun nähdä silmäsi ;), jos otat yhteyttä ja kerrot eri paikan kuin profiilissa yhteyden pito keskeytyy.

Ikä
43 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Kuopio
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi
Mitä mieltä kaverisi on? Jaa ja kysy!