Abendteuer, 58v

Vain elämää Levillä...

Ystävää etsin....onko olemassa ?

Etsin naisystävää tai ystävä-paria, salaisia sielun kumppaneita.

Etsimään se kadonnut vipinä ja lämpö tuomaan iloa silmään ja energiaa elämään. Muistatteko sen tunteen kun joskus aikoja sitten oli uudesta ystävästä innostunut ja seikkailusta energiaa saanut? Ehkäpä se olisi vielä koettavissa...?

Löytyisikö samalla tavalla tunteva naisystävä tai pariskunta (N+M) jonka kanssa voisimme jakaa ilot ja ajatukset, sekä tsempata toisiamme selättämään arki. Ja aistia tasokas seikkailu sekä läheisyyden lämpö. Tuodaan elämään sitä nuoruuden hulluttelua ja koetaan hetkiä joita muistellessa hyvä olo valtaa mielen, eikä tarvitse katua ettei uskaltanut elää elämää.

Voisimme ottaa ajan silloin tällöin itsellemme ja sulkeutua omaan maailmaan, ja tulla takaisin hymy huulilla ja posket punottaen. Ja mausteena meillä jos olisi aimo annos mielikuvitusta sekä hyvää makua ?

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Keneltäkään se ei pois olisi, päinvastoin... Näinkin pitkällä matkassa olevana jo sen tajuan, että ihmisellä on toki vastuu toisista, mutta on myös ensisijassa vastuu itsestään ja hyvinvoinnistaan. Jos se puuttuu se on etsittävä.

Etsitäänkö ja löydetäänkö yhdessä ?

Sukupuoli
Mies
Ikä
58 v
Etsin
Naisia ja pareja
Asuinpaikka
Kittilä
Millä mielellä
Seikkailuun

Tapahtumat

Näytä menneet tapahtumat
Emma Gaala

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: