Matias_mansikka, 30v

Matias_wild

Mukava, hauska, urheilullinen ja melko komea nuori mies joka kaipaisi naisesta piristystä tylsiin iltoihin tai muuhun :) Olen luonteelta hauska ja sosiaalinen sekä joskus vähän villi mutta myös romanttinen puoli löytyy.

Nyt olis kiva tavata joku ihana ja mukava nainen eli kaikki uudet tuttavuudet ja seura on tervetulleita oli se sitten vaikka jutteluseuraa, flirttiä, treffailua, leffaa, kiihkeää seksiä, juhlimista tai mitä vaan niin aika näyttää mihin asiat lopulta johtaa :) Tietenkään rakkaus ja vakava suhdekkin on tervetulleita jos oikea ihminen löytyisi mutta aluksi mennään avoimin mielin ja periaatteelle että oikeaa odottaessa voi pitää hauskaa väärien kanssa eli vapaalla mielellä ja rennolla meiningillä.

Mulla ei ole mitään kriteerejä naisesta eli sama se kuka olet tai mistä tulet kunhan olet mukava ja rennolla asenteella liikkeellä. Iällä eikä asumis paikalla ole väliä eikä silläkään oot sinkku vai varattu kunhan vaan oot mukava ja vailla seuraa. Laita viestii ni katsotaan mihin asiat johtaa ja kemiat kohtaa.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Sukupuoli
Mies
Ikä
30 v
Etsin
Naisia ja pareja
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: