• LuckyOne
  • 53 vuotta
  • Turku
  • Mies etsii naista

Kuulkaas nyt kaikki upeat naiset!

Täällä mies, joka etsii ennakkoluulotonta ja elämänjanoista naista. Olen aina ollut oman tieni kulkija ja halunnut elämältäni enemmän kuin peruspaketin. Paljon on koettu sillä metodilla että tekee valinnat sydämellään. Ja sydämeltäni olen perusonnellinen, empaattinen ja kait aika herkkäkin.

Minulla on yhä paljon unelmia. Unelmat ja tavoitteet pitävät elämän mielekkäänä ja niiden toteuttaminen on varmasti yksi kaiken tämän päätarkoitus.

Kaipaan rinnalleni fiksua ja välitöntä naista. Olen lojaalia lajia, joten tarvitsen vain yhden oikeanlaisen suhteen. Oletan että sinäkin olet vapaana. Pidän läheisyydestä, hellyydestä ja avoimesta ajatustenvaihdosta. Olen aika ekstrovertti ja puhun mielelläni kaikesta maan ja taivaan välillä. Salaisuuksia saa olla; minä pidän enemmän avoimuudesta kahden ihmisen välillä.

Rutiinit on pakollisia tiettyyn rajaan saakka ja minun maailmassani on myös paljon spontaaniutta. Uteliaisuus ja kaiken uuden näkeminen ja oppiminen tuovat sisältöä minun arkeeni. Kahdestaan kokeminen on hirveän paljon hauskempaa...

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu
Ikä
53 v
Sukupuoli
Mies
Etsin
Naista
Kaupunki
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 1 lapsi