Morpheus, 46v

Saa nähdä 😊

Ensialkuun:😊 vaikka ilmoituksessa ei ole kuvaa, voin sen lähettää henkilölle, joka kiinnostui ilmoituksestani, ja joka kuvaani pyytää.

Varsinainen ilmoitustekstini alkaa:

Vaikka olen skeptinen, olisi todella hienoa, jos täältä löytyisi joku, kenen kanssa synkkaisi niin paljon, että haluaisimme tavata toisiamme kanssa aina silloin tällöin, kun molemmille sopii.

Etsinnässä: sydämellinen, fiksu, sanavalmis, hauska ja läsnäoleva nainen. Nainen, kenen elämästä puuttuu mies, jonka kanssa tapailla säännöllisesti keskustelun, läheisyyden ja muun yhdessäolon merkeissä. Ensisijaisesti seikkaillen, mutta silmät auki siltoja polttamatta avoimin silmin.

Ulkonäön suhteen en osaa asettaa etukäteiskriteerejä kovin tarkkaan, koska se on suorastaan pikkusieluista. Ensisijaisesti minua kiinnostaa, mitä ihmisessä on sisällä (arvot, huumorintaju, ajattelu, miten toisia ihmisiä kohtelee) ja ulkonäkö tulee vasta sen jälkeen.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Voit siis ottaa rohkeasti minuun yhteyttä, jos koet ilmoitukseni kiinnostavana. Viehätysvoima on monen asian yhdistelmä, jossa mikään yksittäinen tekijä ei ole ratkaiseva, vaan kokonaisuus ratkaisee. Itse olen liikunnan suurkuluttaja ja hyvässä kunnossa, mutta sinun ei tarvitse olla sitä.

Itse kuvailen itseäni sanoilla intohimoinen, tunteellinen, erittäin keskustelutaitoinen sekä toisaalta hyvä kuuntelija. Empaattinen, sarkastinen ja mustan huumorintajun omaava.

Asun Helsingissä, elämäni on varsin hektistä työn ja muiden asioiden vuoksi, mutta oikeanlaisen ihmisen kanssa minulla löytyy aina aikaa. Toivottavasti sinullakin!

Huomio, että etsin vain yhtä sopivaa naista - ja toivottavasti sinäkin vain yhtä miestä.😊

Jos jostain syystä löytäisin etsimäni ihmehenkilön tätä kautta - sepä vasta olisi hienoa ja aika yllättävää😊

Sukupuoli
Mies
Ikä
46 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
Seikkailuun, Ystäväksi, Matkaseuraksi, Etsintäkuulutus!, Keskusteluun
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Varattu

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: