AnttiR, 52v

Moikka rennon hauskaa seuraa etsivä nainen,

Hakusessa keskusteluseuraa, kävelyjä tai mikä, ettei teatteri-, leffaseuraa. Vaiko seinäkiipeilyä (oon kokeillut joskus), sulkista (mulla aina reikä mailassa), teehetki viltin alle käpertyneinä (hyvinkin minua). Tärkeintä ei ole _mitä_ tekee. Luonteeltani olen sosiaalinen introvertti – kun tutustuu uuteen ihmiseen, on mukava olla jotain tekemistä samalla. Oli se sitten yhteisten askelten kuuntelemista asvaltilla, lapin erämaamökin polttopuiden teko taikka kahvilassa vierekkäin, luurista standupia katsellen niin, että muut paheksuvat kun nauramme ihan kippurassa…

Jos siis sinä täällä kurkkimassa löytyiskö (mies)seuraa ilman mitään tiukkaa ”millä mielellä”-otsikointia viihtyisään yhdessäoloon silloin kun kalenterit sattuu kohtaamaan, niin olen jo kiinnostunut =) Toki saa johtaa enempäänkin sielujen sympatiaan, mutta emme ryppyotsaisesti puske tiettyyn suuntaan jo ennen kuin tunnemme, eikös =) ! En siis hae seurustelusuhdetta enkä seksiseuraa.

Siitä aiheesta (kun nyt tällä forkalla ollaan): Seksuaalisuus on toki iso osa minua – ja mielellään sinuakin. Jos olet hakemani nainen et silti etsi ”erotiikka edellä” miestä. Sellainen on kiva olla taka-alalla, vaan _ei_ tavoitteena. Ja jos kemiamme kohtaavat myös siinä, niin pieni flirtti ei silti tarkoita, että heti, tai ollenkaan, hyppäämme lakanoiden väliin, puiston pusikoiden taakse, mökkimiitteihin taikka, että kaivaisimme samantein ”narut ja kahleet” esiin. Siis, kun tosiaan tällä sivustolla ollaan: en etsi ”kohdetta”, vaan ihmistä. Ystäväksi. Ainakin.

Iälläsi tai ulkoisella olemuksellasi ei ole merkitystä (kuntoa ja halua reippailla välillä myös luonnossa on kanssani hyvä olla ;-} ). Kun haluaa aidosti viihtyä toisen seurassa, on se kuulu kemia ainut, joka kantaa pitkälle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Minkä verran olet kirjoittamastani samaa mieltä? Toivottavasti et kaikesta, niin pääsemme keskustelussa heti alkuun!

T. Antti

jk: Kuvani saat heti ensimmäisessä vastausviestissäni.

Sukupuoli
Mies
Ikä
52 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Espoo
Millä mielellä
Seikkailuun
Asun
Lapseni kanssa
Suuntautuminen
Bi
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Minulla on 4 lasta tai useampi

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: