Malaclypse, 35v

Kysyvä ei tieltä eksy sanotaan.

On aiemmin tullut ihan uteliaisuudesta selailtua nettideittisivustoja, mutta aiemmin ei ole oikein sen vakavammin tullut tehtyä itselleen profiilia... Ehkä olen sitten sen verran vanhanaikainen romantikko, että olen ajatellut sen romanssin löytyvän oikeasta maailmasta eikä internetistä. Ehkä nyt täytyy taipua tässä asiassa ja kokeilla tätäkin...

Mitäpä kertoa sitten itsestään? Minusta on vaikea mainostaa itseään, mutta kerrotaanpa nyt jotain... Luonteessani on suurilta osin aina kaksi puolta; Päällisinpuolin rauhallinen, mutta temperamenttiakin löytyy. Saatan paikoin olla äkkipikainen mutta yleensä kyllä lepynkin yhtä nopeasti. Riitely voi olla hyvin ilmaa puhdistavaa, jos sitä harjoitetaan oikein. Tykkään syventyä ja pohdiskella vakavia ja filosofisia aiheita, mutta sitten taas joskus pitää hemmotella sisäistä lasta ja tehdä spontaaneja, hulluja ja ehkä jonkun mielestä tyhmiäkin juttuja - huumoritaju on tärkeää. Toisaalta taas sen sisäisen lapsen elinvoimaisena pitäminen ruokkii lapsenomaista kiinnostusta ja ihmetystä niin uusiin kuin vanhoihin asioihin. Se on varmaa, etten koskaan kyllästy tutkimaan ja etsimään uusia ja jännittäviä asioita tästä maailmasta.

Pyrin olemaan rehellinen, muita ihmisiä arvostava ja kunnioittava ihminen ja odotan sitä muistakin. Itselleni juuri tuo molemmin puolinen kunnioitus on tärkeää. Tykkään ottaa vastuuta ja hoitaa asioita, mutta sitten taas en siedä komentelua.

Luonto on lähellä sydäntä: niin meri, kuin vuoret ja metsät, mutta tällä hetkellä elämässä ehkä koen paremmaksi asua vielä toistaiseksi ihmisten ilmoilla kaupungissa vaikka minun on vaikea nähdä itseäni koskaan asumassa suurkaupungissa. Eläimistä tykkään myös, erityisesti koirista ja haluaisinkin sellaisen, kun rinnalla toinen ihminen jakamassa vastuuta.

Kiinnostuksista suurin on varmasti Kulttuuri isolla K:lla kaikissa muodoissaan. Musiikki on ollut se iso rakkaus elämässä jo pitkään, ja sitä tulee soitettua ja kuunneltua todella paljon. Sen jälkeen tulee sitten kirjallisuus: koko ajan on joku kirja luennassa ja lukematon määrä odottaa vielä lukemista. Hyvä maailman- ja tietokirjallisuus ruokkivat sielua, mutta välillä on hauska lukea kevennykseksi joku dekkarikin. Leffojen katselu on ollut myös pienestä asti rakas juttu, ja tykkään käydä niin ihan elokuvateatterissa (Orionin elokuva-arkistossa on Helsingin paras tunnelma) kuin jäädä kotiin katsomaan DVD:teitä tai vanhoja VHS-kasetteja. Taidenäyttelyissäkin tulee käytyä, kun kiinnostavia saattuu kohdalle.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Erilaisiin kulttuureihin haluan myös tutustua matkustelemalla ja kielten opiskelu on tässä kohtaa myös tärkeä juttu itselleni. Toistaiseksi on tullut seitsemää kieltä tullut opiskeltua eikä ole tarkoitus siihen jättää tätä savottaa. Matkakohteista tällä hetkellä kiinnostavat eniten syventyä Keski- ja Etelä-Euroopaan ja syventyä Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-Itään.

Itsestäni pidän huolta harrastamalla astanga-joogaa ja pyrkimällä vegetarismiin. Tykkään myös kokata, mutta en itselleni vaan muille ihmisille. Pitkät ja pohdiskelevat kävelyretket ulkona ja luonnossa ovat myös tärkeitä tämän ihmisen sielulle ja keholle.

Eiköhän tuo riitä alkajaisiksi... :) Jatketaan tarinaa, jos kiinnostus herää.

Sukupuoli
Mies
Ikä
35 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Helsinki
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Kaverini kanssa
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
Haluan lapsia tulevaisuudessa

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: