sıɥnſ, 47v

𝔪𝔬𝔦𝔨𝔨𝔲𝔰

𝐌𝐮𝐨𝐤𝐚𝐭𝐭𝐮 20.10.21 klo 0.23

ei flirttejä esto tulee jos ei tuu viestiä.

kik löytyy niille jotka haluaa lähestyä sitä kautta.

esto tulee sielläkin helposti.

löytyy snäppi, zello.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

tulevaisuudessa minua pyydettiin tekee pienen erä miehille ja naisille. toimii parran ja kulmakarvojen hoitoon. jättää oljyt pois niin on edt.

eli hienosto väki käyttänyt

SOSIᗩᗩᒪIᑎᙓᑎ ᙓᖇᗩKKO

丨 几 ㄒ 卩 - ㄒ

Naimaton kohta 44 vuoden ikään ehtinyt mies tarjolla h-tajuiselle ja pilkettä silmäkulmassa omaavalle suht raittiille neitoselle(kyl sitä nyt yhdet voi ottaa). Ikähaarukka ??-39 v. iän tienoilla, ja pituus vaatimus alle 168cm koska olen tossa pituudessa.

Ei haittaa jos on hieman pitempjoi kuhan ei joudu A- tikkaita kantaa mukana (niillä kaatuu lahjakkaasti).

Ei tietenkään ole lapsia vastaan, mutta omia lapsia en halua tehdä tähän julmaan maailmaan.

Jos on yh-äiti se ei haittaa, eli lapset ei ole esteenä.

Naiselta toivoisin luotettavuutta/rehellisyyttä, suvaitsevaisuutta, kiltteyttä, myös pitää osata keskustella asioista riitelemättä.

Olen koulutukseltani keittiöalan yleismies(liemenlämmittäjän apupoika).

harrastukset on erikoiset tai nyt osa ainakin.

ruoka, olut, keräily, äänikirjat, radioamatööri, sikarit nyt lähinnä polttoa kun ei saa tilata maailmalta.

oon alkanut opiskella aromaterapian ihmeellistä maailmaa..

Lyhykäisyydessään:

Kaipaan uusia tuttavuuksia naisista. Mikä ettei sitä vaikka joskus iltaa istuisi viihdyttävässä seurassa.... ei ainakaan kännissä mutta syömässä hyvässä ruoka paikassa.

horoskooppi leijona

kiinalaises lohikäärme

ja noi siihen päälle niin no jätän sanomatta

Mikä PUU olen metsamaailma sivusto kertoo

Tervaleppä on ystävällinen ja miellyttävä ilmestys. Tämä taipuisa ja pehmeä tyyppi pudottaa lehtensä vihreinä vapauttaen näin typpeä maahan ja parantaa samalla muiden elinolosuhteita. Tervaleppä siis tyypillisesti kannustaa muita kasveja elämään paremmin. Tervaleppä nauttii ravinteikkaasta elinympäristöstä ja viihtyy veden äärellä. Tervaleppä on kaiken kaikkiaan eloisa ja leimahteleva ilmestys.

PIKATULKINTA SYNTYMÄKARTASTASI

Nousumerkki Skorpionissa

Sinä et hievahdakaan paikaltasi ellei tarjolla ole jotain sinua todella puhuttelevaa tai muuten hiukan vaaralliselta tuoksahtavaa juttua. Mustavalkoisena tyyppinä ryntäät kehiin joko täysillä tai sitten et ollenkaan. Oletat muiden olevan pelissä samoilla panoksilla ja pistät epäröimättä viimeisetkin nappulasi pöytään yhteisen projektin hyväksi. Elämässä täytyy olla haasteita tai se ei ole sinun elämääsi. Kuitenkin vedät puoleesi uskomattoman varovaisia ja materiaalisia Härkä tyyppejä, joiden hitaus ja pelokkuus saa pian sappesi kiehumaan.

Aurinko Leijonassa

Elämäsi perimmäinen tarkoitus on oppia luottamaan luomisvoimaasi ja tiedostamaan ettei kaikki ole kultaa mikä kiiltää. Kun lakkaat odottamasta muiden suosionosoituksia ja ihailua saavutuksillesi olet muuttunut itse aidoksi kultakimpaleeksi, jolle riittää ihailijoita.

Kuu Leijonassa

Sinä teet elämästä dramatiikkaa olipa siihen aihetta tai ei. Ylireagointi ei ole harvinaista tässä kuumerkissä ja väärinkäsityksiä syntyy niin ihastumisissa kuin vihastumisissakin,kunnes oivallat ettei tunnetta voi koskaan 'esittää'.

Merkurius Leijonassa

On se niin hienoa olla äänessä vaikka ei olisi mitään sanottavaa. Sinä ainakin osaat tehdä kärpäsistä härkäsiä itse sitä lainkaan huomaamatta. Onhan se hienompaa sanoa että puu kaatui katolle kuin että se repäisi irti räystäskourun.

Venus Leijonassa

Rakkaus on dramatiikkaa ellei hyvällä niin sitten sillä toisella tavalla. Sinä et tyydy tavanomaisiin kuvioihin vaan mukana täytyy aina olla jotain erityistä. Se joka tämän oikein oivaltaa saa sinusta luotettavan ja rakastavan kumppanin.

Mars Neitsyessä

Olet tarkka kaikessa tekemisessäsi ja usein yksityiskohtien hiominen vaarantaa kokonaisuuden valmistumisen. Tarkkuutta vaativat hommat ovat sinun heiniäsi ja sinuun voi varmasti luottaa, sillä olet tehtävissäsi usein liiankin vaativa itseäsi kohtaan..

Sukupuoli
Mies
Ikä
47 v
Etsin
Naista
Asuinpaikka
Turku
Millä mielellä
Parisuhteeseen
Asun
Yksin
Suuntautuminen
Hetero
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En halua lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: