No.Mandy, 35v

Moi/hola/szia/salut/ciao/ahoj!

Etsin rentoa juttu/kiipeily/lautapeli/kavely/ihmettely/teatteriseuraa. Reissaan paljon, lahinna liftaamalla. Yovyn useimmiten vanhojen tai uusien (bewelcome) ystavien luona, koska hostelleissa tapaa vain muita matkustajia eika kulttuuriin ja kaupunkiin paase samalla tavalla sisaan.

Olen syntynyt ja kasvanut Suomessa, mutta joudun kirjoittamaan ilman aa:n ja oo:n pisteita koska asun taman kuukauden Espanjassa ja kirjoitan paikallisella koneella.

Syyskuun lopulla palaan Tampereelle ja olisi mukavaa loytaa uusia ystavia myos sielta. Jos kemiat sattuvat natsaamaan, en vastusta romanssiakaan!

Luen paljon, seuraan politiikkaa enemman kuin haluaisin, rakastan esittavia taiteita, hyvaa viinia, kieltenoppimista ja iloisia ja alykkaita ihmisia.

Mainoskatko - Sisältö jatkuu alla
Mainoskatko loppuu

Jos olet kiinnostunut samoista asioista tai naet maailman jotakuinkin samalla tavalla, pista viestia. Ala stressaa, (koska minakaan en,) treffataan ja katsotaan viihdymmeko toistemme seurassa.

P.s. Kuva on Crazy Horse Buttress-nimiseltä vuorelta, ehkä paras ja kuumottavin paikka jossa olen kiivennyt tähän asti. (olen melko tuore tässä hommassa, pidän boulderoinnista enemmän).

Sukupuoli
Nainen
Ikä
35 v
Etsin
Miestä
Asuinpaikka
Tampere
Millä mielellä
En osaa sanoa
Asun
Kaverini kanssa
Varaustilanne
Vapaa
Lapset
En osaa sanoa, haluanko lapsia

Mitä mieltä kaverisi ovat?

Jaa profiili ja kysy: